Πως θα παίξω ασύρματα τα FLAC μου!?

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Γεια σας και απο εδω,ελπιζω να ποσταρα στη σωστη κατηγορια...
Ειχα ποσταρει τις αποριες μου παλι μαζι με το ριπαρισμα στο computer software για το ριπαρισμα σε Flac και η λυση δοθηκε...
Παμε τωρα στο νεο μου προβλημα..
Ως πηγη εχω Harman Kardon HD990 ο οποιος εχει οπτικη εισοδο.
Το πανω cd player ειναι συνδεδεμενο με XLR με εναν Yamaha As2000 δικαναλο.
Ο πιο πανω ενισχυτης ειναι συνδεδεμος με HT passthrough με Pioneer SC-LX 75 (το αναφερω μηπως μπορει να γινει χρηση του DLNA του η του HDMI)
Διπλα σε αυτους υπαρχει Desktop PC με HDMI και optical out.Επισης εχω και δυο εξωτερικους 1 ΤΒ.
Υπαρχει τροπος με την ανωθεν συνθεση να ακουω τα Flac μου η καποια mp3 που εχω,χρησιμοποιωντας ενα android (Sony Z1) κινητο ή tablet(tablet δεν εχω οποτε μπορω και να παρω καποιο με windows),απο τον καναπε μου,χωρις να χρησιμοποιω την τηλεοραση για να βλεπω ποια παιζω?
Ειμαι διαθεσιμος στην αλυσιδα αν χρειαζεται να βαλω ενα NAS server και αν γινεται (λογω εξοδων ισως οχι αμεσα) να μου προτεινετε και ενα dac για το συστημα μου...Θα ηθελα να μου αναφερετε τις προτασεις και τη συνδεσμολογια σας,ευχαριστω εκ των προτερων..

P.S.Υπαρχει περιπτωση τωρα για αρχη να χρησιμοποιησω στη συνδεσμολογια που θα μου προτεινετε,το DAC του ανωθεν cd player(optical in)..

Το κατέβασα. Θα το ψάξω από αύριο.Ευχαριστώ πολύ.και τα αρχεία θα παίζουν από τον υπολογιστή μου;λίγο πιο λιανά αν είναι εύκολο.....

Τα αρχεία στον υπολογιστή,ναι.
Απλώς θα τα βλέπεις στο κινητό και θα διαλέγεις τι να παίξεις,θα ελέγχεις την αναπαραγώγη του,κλπ.

Δεν ξέρω την ποιότητα της συγκεκριμένης app βέβαια,δεν έχω Android αλλά υποθέτω θα λειτουργεί λίγο-πολύ όπως όλα όσα κυκλοφορούν.
Μπορεί κάποιος από τους φίλους να ξέρει κάποια καλύτερη/πιο εύχρηστη/κλπ

Διάβασε την τεκμηρίωση του κι αν χρειαστείς βοήθεια θα τα βρούμε.

Φιλε Sokmav προσπαθω δυο μερες με foobar2000 και ολες τιςandroid apps που υπαρχουν αλλα δεν μπορω με τιποτα να συνδεσω το pc μου με το κινητο μου.Ειδα και αποειδα και δοκιμασα την trial version του j river που συνδέεται μια χαρα με την gizmo android app και ειδα φως.Αν δεν βρω ακρη αναγκαστηκα δυστυχως θα πληρωσω για το jriver.Τωρα?
Καποια προταση για dac?Το ανωτερο οριο μου είναι 300-400 ευρω...για να στειλω από τον pc στον ενισχυτή...Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σου...!!

Αφού βρήκες κάποια άκρη με την αναπαραγωγή των φλακ και ψάχνεις πλέον για DAC, άνοιξε καλύτερα νέο νήμα στην ανάλογη κατηγορία, εδώ το ερώτημά σου θα περάσει απαρατήρητο.

Κωστα ευχαριστω πολυ,αλλα μια ακομη ερωτηση,μετα απο τοσες ωρες ανζητησης,κατεληξα στο jriver,ομορφα,ομως αναρωτιεμαι,θα μπορεσω να το αγορασω μετα το περας του trial ή παπαλα...καλα καλα κουραστικος,δεν μπορει να τα ξερετε και ολα!!!

Αν καταλαβα καλα ειναι ενα μινι pc,αλλα αφου εχω υπολογιστη αφιερωμενο για αυτον τον σκοπο....μηπως δεν καταλαβα καλα?Ευχαριστω παντως πολυ για τη βοηθεια,το τσεκαρα το νημα και θα το ξανατσεκαρω..Ειμαι και λιγο αχρηστος σε αυτα εδω που τα λεμε..:-)

Το PC δεν ειναι συνδεδεμένο στον ενισχυτη με hdmi η οπτική; Χρειάζεται ξεχωριστό dac όταν έχει ψηφιακή σύνδεση με τον ενισχυτη το pc; Και νομίζω πως έχει και pre out ο δικός σου για σύνδεση στον δικαναλο που έχεις. Αν κάνω κατι λάθος ας με διορθώσουν αλλα έχω την εντύπωση πως θα ειναι περιττά έξοδα η αγορά dac.

Το Pc είναι συνδεδεμενο με τον Pioneer SC-LX75 με HDMI για να παιρνω εικονα και ηχο.Για μουσικη ποιοτητα καλυτερη θα ηθελα με DAC να το συνδεσω με τον YAMAHA As 2000 που εχω παραλληλα,αν στειλω τη μουσικη από το PC στο DAC με USB ή την optical του PC.Καλα μπορει να τα λεω και τελειως λαθος και εγω,αφου αν καποιος εδώ μεσα ασχετος,είμαι εγω...
Προς το παρον εχει γινει το κεφαλι μου κιμας που δεν μπορω να συνδεσω το foobar2000 από το PC μου με το foobar controller για το android μου....

Μολις τωρα προσπαθησα να αγορασω το jriver αλλα η credit card μου ειναι invalid...αρα μονοδρομος το foobar2000....αν μπορει καποιος να με βοηθησει......δεν μπορω με τιποτα να το συνδεσω με foobar controller..