Πως το αποφασιζουμε ομως ?

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Ο Luxman ηταν επιλογη της γυναικαρας μου, μιας και εμενα και ο leema Pulse με καλυπτε επαρκως.....
Αλλα ο ατιμος ο Luxman ειναι τοσο γοητευτικος....

Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, αλλα τα 20 βατακια του luxman, κανουν τα leema υπεροχα.

Φυσικα αν και πλεον αναρμοδιος να κρινω μηχανηματα ηχου, αυτο που ηταν αμεσα εμφανες (και χωρις να αλλαξω τιποτε στα λοιπα), το ενα στριμωγμενο σχετικα ηχειο καποιες στιγμες μπουμαριζε με τον leema, με τον luxman καθολου.

Kαλορίζικα βρε παλαβιάρη! :grinning-smiley-043
Να υποθέσω ότι μπήκαν στον επάνω χώρο?

Τι άλλο άκουσες μέχρι να καταλήξεις?

Ήμουν κι εγώ έτοιμος για τα Leema πρίν την αγγελία σου!

Όταν τα στρώσεις περιμένω πρόσκληση (ξεροκατάπια με αυτό που είπες για τον Luxman και το μπουμάρισμα...;)

:ernaehrung004:

Καλοάκουστα!!
Και τα leema και φυσικά ο Lux, όντως ζωγραφίζουν!!

Και φχαριστέσαι να τα βλέπεις κιόλας!

Ευχαριστω πολυ όλους.

Νίκο (Dalanic)
Ναι, ειναι για τον πανω χωρο
Τι να πρωτο στρωσω βρε Νικολα. Ξεκινησα ολο χαρα τα 248, εχουν κανα 3αρι εβδομαδες (απο τοτε που πηρα τα leema) που εχουν σιωπησει τελειως

(Γιατι ξεροκαταπιες με το μπουμαρισμα?)

Δημητρη ευχαριστω. Για τα ηχεια και το dac, δεν με νοιαζει αν βγαλουν "ριζες", αλλα ο luxman θα βγαλει σιγουρα :D

Ξεροκατάπια από την διαφορά στο συγκεκριμένο σημείο του μπουμαρίσματος, που διέκρινες στον Luxman σε σχέση με τον Pulse... Στις δοκιμές, ο συγκεκριμένος, οδηγούσε επίσης πολύ ωραία τα BS...

Τελικά εγώ δεν το γλύτωσα... Δεν κουράζει αλλά κάνει την εμφάνισή του...
Είχες δίκιο για τα μπάσα των ηχείων. Από την μία αυτό που ήθελα - από την άλλη πρέπει να κάνω κάτι με το χώρο!

Αυτό το τί να πρωτοστρώσω δεν το κατάλαβα! Αστα να παίζουν βρε συ... Στρώνε, στρώνε... Να χοροπηδάει το σπίτι!!! Πάνω κάτω...:2thumb22sup:

-bye-

Tα ελακ θα στρωσουν παντως ποιο σωστα...
Με ελικοπτερα, χειροβομβιδες και το AK47 να γαζωνει, δεν εχουν αλλη επιλογη :D