Πως το κάνει ρε ΓΜΤ

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη

:chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Ο τύπος (Chris Angel) είναι απίστευτος, ο μοναδικός που με κάνει να σκέφτομαι διάφορα υπερφυσικά πράγματα.

Ψάξτε youtube, θα βρείτε πράμα.

ρε μη ψαρώνετε! είναι όλα ψέμματα. φτιαχτά video! σκηνοθετημένα!

Προσέξτε το σεντονι. Ενώ υπάρχει αρκετός αέρας και ανεμίζει, όταν γυρνάει στο πλάνο της εξαφάνισης είναι κολλημένο κάτω δεξιά και αριστερά, προφανώς για να κάνει την ζωή του post producer μετά πιο εύκολη!

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι υπάρχει και ζωντανό τυχαίο κοινό.Αν θεωρήσουμε πως είναι πληρωμένοι τότε ΟΚ, είναι γελιωδώς εύκολο να γίνουν όλα στο post production.

Πάντως το ύφος του μαύρου που πήρε δρόμο….
μόνο για φτιαχτό δεν είναι !!!
το σίγουρο είναι ότι ύπαρχοι κάποιο κόλπο
αλλά πως το κάνει ??

Υπάρχει κόλπο... adobe premier!

Φιλε ξεχασε το. Σιγουρα υπαρχει κολπο αλλα δεν ειναι το adobe. Eχω γνωστο που ασχολειται με αυτα και μου εχει κανει κολπα (οχι το κ@λοπαιδο δεν μου λεει πως γινονται :flipout:) που μου εχει φυγει η μαγκια. Να εχω καρφωθει στα χερια του και να εξαφανιζονται ογκωδη πραγματα ως δια μαγειας. Οχι ακομη δεν εχει εξαφανιστει ο ιδιος...:flipout:.Υπαρχει κολπο...ειναι η παραπλανηση ...τωρα πως ακριβως...

Και αν αυτο το video εγινε με το adobe ,οι εξαφανισεις του Κοπερφιελντ και των ομοιων του πως γινονται..βγαζει κανεις κανα μαγικο laptop στη σκηνη και αρχιζει να κανει μονταζ ?:flipout:

Απλως ειναι απιστευτοι οι τυποι....

Οχι, απλά ο συγκεκριμένος τύπος τα μονα videakia που έχει κυκλοφορίσει είναι στο youtube. Αυτά τα κόλπα δεν τα κάνει ούτε ο Copperfield!!!

Εχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και μάλιστα έχω διαβάσει αρκετα demystifying κείμενα για κόλπα του Copperfield, όπως πχ για το πώς εξαφάνισε το άγαλμα τις ελευθερίας (κόλπο πολύ απλό σαν ιδεά, πανάκριβο σαν παραγωγή!) ή πως πετάει.

Ο Copperfield αγαπητοί, κάνει τα κόλπα του, με την διαφορά οτι είναι πάντα οργανωμένα... είτε είναι σε stage είτε έξω, είναι παραστάσεις.

Ο συγκεκριμένος τύπος ειναι απλά ένας youtube poser με καλό post production στα ειδικά εφε και τίποτα παραπάνω.

Αν πιστεύετε ότι άνοιξε η γη και τον κατάπιε, ε τότε τι να πω!

Οχι, απλά ο συγκεκριμένος τύπος τα μονα videakia που έχει κυκλοφορίσει είναι στο youtube. Αυτά τα κόλπα δεν τα κάνει ούτε ο Copperfield!!!

Εχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και μάλιστα έχω διαβάσει αρκετα demystifying κείμενα για κόλπα του Copperfield, όπως πχ για το πώς εξαφάνισε το άγαλμα τις ελευθερίας (κόλπο πολύ απλό σαν ιδεά, πανάκριβο σαν παραγωγή!) ή πως πετάει.

Ο Copperfield αγαπητοί, κάνει τα κόλπα του, με την διαφορά οτι είναι πάντα οργανωμένα... είτε είναι σε stage είτε έξω, είναι παραστάσεις.

Ο συγκεκριμένος τύπος ειναι απλά ένας youtube poser με καλό post production στα ειδικά εφε και τίποτα παραπάνω.

Αν πιστεύετε ότι άνοιξε η γη και τον κατάπιε, ε τότε τι να πω!

Δεν ξερω για τον συγκεκριμενο , δεν το εχω ψαξει αλλα υπαρχουν κολπα που απλως σε αφηνουν με ανοιχτο το στομα. Ολα ειναι οργανωμενα ακομα και οι ''streetmagic ''παραστασεις που δεν ειναι ακριβες παραστασεις σαν του Κοπερφιελντ αλλα παρολα αυτα ορισμενα κολπα φαινονται ανεξηγητα.

Δεν εξαφανιστηκε βεβαια ο τυπος ουτε τα αντικειμενα που κρατουν στα χερια τους εξαυλωνονται αλλα....αλλα το χερι ειναι πιο γρηγορο απο το ματι , το μυαλο ξεγελιεται , η προσοχη σου αποσπαται με καλοστημενους τροπους , και οι τυποι εχουν απλως υπερβολικο ταλεντο σε αυτο που κανουν...

Και ενα λινκ του κορινθιου Διονυση...

http://www.streetmagic.gr/

:SFGSFGSF:

Βρέθηκε ρε ΓΜΤ η λύση !

Καλά, ψαρώνετε με αυτά τα άθλια videaκια;

Ελεος ρε παιδιά.

Eιναι τόσο κακά σκηνοθετημένα που ακόμα και ένα άπειρο μάτι και ακόμα και από το παραθυράκι 100*100 του youtube βλέπει τα κοψοραψίματα του video.

Ειχα παει και στο DAVID COPPERFIELD που ειχε ερθει στην Αθηνα στις 1/11/2006 ενα απο τα πολλα κολπα του ηταν να εξαφανησει καμια δεκαπενταρια ατομα που διαλεξε τυχαια απο το κοινο και να τους εμφανισει μεσα σε δυο λεπτα στο πισω μερος του εξωστη.Αυτο με την βοηθεια του Χαρδαβελα και των τηλεθεατων του θα το εξηγησω.Ο David για να γινει πειστικος πεταξε κατι μπαλονια στο κοινο και εβαλε μουσικη οταν η μουσικη σταματουσε οποιος κρατουσε την μπαλα ανεβαινε στην σκηνη να τους εξαφανηση,μεχρι εδω καλα,οσοι ανεβηκαν επανω τους εδωσαν απο ενα φακο και εβαλαν να κατσουν σε κατι καρεκλες σε ενα παραβαν,εκει τους εδεσαν με ζωνες ασφαλειες ,σκεπασαν το παραβαν με ενα μαυρο σεντονι και κουνουσαν τους φακους για να δει ο κοσμος οτι ειναι μεσα,ξαφνικα μεσα σε 5 λεπτα εξαφανηστικαν και εμφανιστηκαν στο εξωστη ,πισω απο το κοσμο κουνοντας τους φακους,και μετα τους φυγαδεψαν.Τωρα στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ βγηκε στο τηλεφωνο μια τηλεθεατρια απο το κοινο που συμετειχε στο σοου, και ειπε τα εξης : οταν ανεβηκαμε στην σκηνη μας εδεσαν διοτι θα τσουλαγε σε μια ραγα το πλατο με τις δεκαπεντε καρεκλες αποτομα προς τα πισω, τους φακους τους εδωσαν οχι για να φαινομαστε μεσα απο το σεντονι ,αλλα για να βλεπουμε στο σκοταδι καθως οταν τσουλησε το πλατο προς τα πισω μας εβαλαν να τρεξουμε σε ενα κρυφο διαδρομο κατω απο το κοινο που παρακολουθουσε το σοου, ωστε να μας οδηγησουν στο εξωστη οσο το δυνατο ποιο γρηγορα,μετα μας εβαλαν σε ενα δωματιο και ηρθε ο David και μας ειπε με αυστηρο υφος να μην αποκαλυψουμε τιποτα απο οτι εγινε! με πειραξε αυτη η συμπεριφορα και το υφος του και συν της αλλης κοντεψα να πεσω και να χτυπησω με τα τακουνια που φορουσα και μας εβαλε να τρεξουμε στο σκοταδι και γιαυτο δεν θα το κρατησω μυστικο!.:fahne90:

Attachments

• magos_copefilnt_400.jpg
    magos_copefilnt_400.jpg
    44.9 KB · Views: 7
ήμουν και εγώ... μεγάλη μούφα...εκλαιγα τα 80 μου... Τα 2/3 της παράστασης ήταν videakia με αυτοπροβολή του ιδίου για το πόσο γαμ@#τος είναι...μόνο 2-3 κόλπα άξιζαν.

Επίσης όταν πήγα στο forum του copperfield και έγραψα την γνώμη μου για την παράσταση ,δηλαδή οτι ήμουν απαγοητευμένος γιατί δεν πέταξε, είχε πολλά videos κτλ, ξέρετε τι έγινε? έσβησαν τα μυνήματά μου και με έκαναν BAN!!!

Δεν το πίστευα!!!

Ετσι λοιπόν κατάλαβα τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι ο copperfield και τη μαλακία έκανα που του έσκασα ένα κάρο λεφτά (τα διπλάσια απο την Αμερική, για τα μισά κόλπα)

Last edited: