nektar Supreme Member 4 January 2007 4,326 Μελίσσια 8 March 2007 #41 Θάνος Φούντας said: Μπαααα άστην του nektar - είναι γκαντέμικη... Click to expand... Θα δοθεί με ματάκι μαζί!
Θάνος Φούντας said: Μπαααα άστην του nektar - είναι γκαντέμικη... Click to expand... Θα δοθεί με ματάκι μαζί!
prooptiki AVClub Enthusiast 26 June 2006 1,043 Ioannina 8 March 2007 #42 Είμαι υπέρ της άποψης : Φθηνή ΤV για τηλεοπτικούς σταθμούς και βιντεοπροβολέα για τις καλές στιγμές!!!
Είμαι υπέρ της άποψης : Φθηνή ΤV για τηλεοπτικούς σταθμούς και βιντεοπροβολέα για τις καλές στιγμές!!!
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 8 March 2007 #43 Εκτός κι αν κάποιος μου χαρίσει την Panasonic με τις 103". Έτσι αλλάζω γνώμη αμέσως...
H High above+far beyond New member 23 June 2006 64 8 March 2007 #44 prooptiki said: Είμαι υπέρ της άποψης : Φθηνή ΤV για τηλεοπτικούς σταθμούς και βιντεοπροβολέα για τις καλές στιγμές!!! Click to expand... Και αυτό το βρίσκω σωστό σαν άποψη γιατί τηλεόραση που να τα κάνει όλα, κάτι σαν ελβετικός σουγιάς, δεν υπάρχει. Προς το παρών βέβαια με αφορά το πρώτοσκέλος της άποψης του φίλου prooptiki.
prooptiki said: Είμαι υπέρ της άποψης : Φθηνή ΤV για τηλεοπτικούς σταθμούς και βιντεοπροβολέα για τις καλές στιγμές!!! Click to expand... Και αυτό το βρίσκω σωστό σαν άποψη γιατί τηλεόραση που να τα κάνει όλα, κάτι σαν ελβετικός σουγιάς, δεν υπάρχει. Προς το παρών βέβαια με αφορά το πρώτοσκέλος της άποψης του φίλου prooptiki.
Θάνος Φούντας AVClub Addicted Member 22 June 2006 1,878 9 March 2007 #45 Υπάρχει αλλά πρέπει να πουλήσω το σπίτι μου για να την πάρω (Panasonic 106")