Πόσα χρήματα θα δίνατε για την ακατονόμαστη?

Απάντηση: Re: Πόσα χρήματα θα δίνατε για την ακατονόμαστη?

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
15-20 .
Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω ότι από τότε που ιδρύθηκε,η πρώτη χρονιά με κέρδη ήταν το 2005.
Αν σας φαίνεται απίστευτο,σκεφθείτε πόσους νταβατζήδες πληρώνει(επίγεια Ελληνικά)

Τα πολλά λεφτά είναι τα αθλητικά κανάλια..
Ξέρεις πολλά μπουκέτα να μεταδίδουν τόσα πολλά ξένα πρωταθλήματα; Αν βάλεις δίπλα σε όλα αυτά και τα επίγεια κανάλια που μεταδίδουν όσα δεν προλαβαίνει τα σουπερσπόρτ τότε ο λογαρισμός πάει στα ύψη...
Αργήσανε να ανακάμψουν γιατί ακολούθησαν "κυριαρχικό μονοπώλιο", οδήγησαν τον ανταγωνισμό σε κούρσα και τους ξεπάτωσαν, τώρα τρώνε σε στρωμένο τραπέζι.....
Σύγκρινε την με άλλα πακέτα που δεν έχουν τόσα "αθλητικά" γεγονότα στο προγραμμά τους και θα δείς την διαφορά, π.χ. τα δύο αλβανικά..
Η άλλη παράμετρος που ανεβάζει το κόστος είναι ο δορυφόρος, δηλαδή η κάλυψη που προσφέρει, για φαντάσου να πηγαίνανε σε πιο φθηνό και να άφηνε "απόδημο ελληνισμό" στην απέξω...
Κι άλλο ένα είναι το κόστος της κρυπτογράφησης...είναι κόστος όπως κι αν το δείς αλλά τουλάχιστον τους έβγαλε τα λεφτά του.

Θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι έχει καταπληκτικό αθλητικό πακέτο .

Ο λόγος που δεν έχει υπο-μπουκέτα πιστεύω οτι είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα υπόλοιπα θεματικά κανάλια . Δλδ , εάν υπήρχε ξεχωριστά επιλογή καναλιών μόνο για ταινίες θα το επέλεγε κανείς :nounder: ?

Οπότε, σου πουλάνε όλο το πακέτο για να έχουν παραπάνω έσοδα ...:slapface:

Θα έβαζα μόνο αν είχα σοβαρό πρόβλημα λήψης.Με 55 ευρώ το μήνα παίρνω 2-3 DVD και τα βλέπω με εικόνα και ήχο πολύ καλύτερο απο ότι να τα παρακολουθήσω στη Nova. :music-smiley-005:

Και τα αθλητικά με ενδιαφέρουν αλλά δεν νομίζω ότι συμφέρει να βλέπεις 10 -15 καλά παιχνίδια τον χρόνο με ετήσιο κόστος κάπου στα 550 Ευρώ.

Re: Απάντηση: Πόσα χρήματα θα δίνατε για την ακατονόμαστη?

Σπύρος Προδρόμου said:
Ο λόγος που δεν έχει υπο-μπουκέτα πιστεύω οτι είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα υπόλοιπα θεματικά κανάλια . Δλδ , εάν υπήρχε ξεχωριστά επιλογή καναλιών μόνο για ταινίες θα το επέλεγε κανείς :nounder: ?

Δεν το νομίζω... Πιστεύω ότι πολλοί θα την έπαιρναν με κάτω από τα μισά χρήματα για τα καναλια πλην αθλητικων....
Εγω τουλάχιστον 8α το εκανα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα χρήματα θα δίνατε για την ακατονόμαστη?

asxetopoulos said:
Δεν το νομίζω... Πιστεύω ότι πολλοί θα την έπαιρναν με κάτω από τα μισά χρήματα για τα καναλια πλην αθλητικων....

και το πακέτο με τα αθλητικά πόσο θα πήγαινε ??? 90 τον μήνα??

Γι' αυτό λέω, χρηματοδοτούμε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα αθλητικά(supersport).....

asxetopoulos said:

Αν υπήρχε μπουκέτο με μόνο τις ταινίες θα έκανες συνδρομή ?

Σπύρος Προδρόμου said:
Αν υπήρχε μπουκέτο με μόνο τις ταινίες θα έκανες συνδρομή ?

Προσωπικά, εξαρτάται πόσο θα είχε.

Μα από την ποιότητα εξαρτάται και η συνδρομή. Είναι δυνατόν να δίνουμε τα ίδια χρήματα με την ποιότητα των Multivision καναλιών με αυτά της Nova;

Πάντως, σου απαντάω ότι ΝΑΙ θα το σκεφτόμουν να έβαζα NOVA αν ήταν μόνο για ταινίες αλλά και πάλι σου ξαναλέω, εξαρτάται τα χρήματα.

Τα αθλητικά αξίζουν . Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία ...

Με το υλικό που έχει όμως θα μπορούσε να φτιάξει άλλα υπο-μπουκέτα ? Πχ ταινίες , ντοκυμανταίρ ? :nounder:

Σπύρος Προδρόμου said:
Τα αθλητικά αξίζουν . Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία ...

Με το υλικό που έχει όμως θα μπορούσε να φτιάξει άλλα υπο-μπουκέτα ? Πχ ταινίες , ντοκυμανταίρ ? :nounder:
Πιστεύω ότι θα μπορούσαν εκτός του μπουκέτου 'αθλητικά' να υπήρχε κ άλλο ένα με filmnet1,2,3,tcm,mgm,discovery,national geographic,animal planet,history channel & τα μουσικά κανάλια μαζί ίσως mtv,vh1,mezzo.

Motors/mtv/vh1/mezzo κτλ υπάρχουν και αλλού... free ή έστω "free". Η ουσία είναι να φτιάξει πακετάκια με κάτι που δεν μπορεί ο άλλος να δει αλλού.

Το filmnet 3 τι ρόλο παίζει ??? 3 ταινίες + 2 τσόντες την μέρα (πως λέμε 2 έργα sex και ένα καράτε.

Άρα μιλάμε για 2 κανάλια με ταινίες (που το ένα παίζει ότι και το άλλο αλλά με διαφορετική σειρά) + τα ντοκυμαντερ. και αν θέλουν 1 supersport in-the-mix που θα παίζει στιγμιότυπα από όλα τα supersport. Από την άλλη μεριά, βάλε όλα τα supersport + το filmnet3.
Φτιάξε και ένα πακετάκι με όλα τα επίγεια γι'αυτούς που δεν έχουν καλή λήψη ή για αυτούς που χρησιμοποιούνε την υπηρεσία εκτός Ελλάδος (παράνομο αλλά δεν νομίζω να τους χαλάει).

Το κάθε πακετάκι 20 ευρώ, δώσε 50 και πάρτα όλα :)

Πόσοι είναι αυτοί που θα έδιναν 20 ευρώ για όλα τα αθλητικά από το να τρέχουν στις καφετέριες? (εγώ ξέρω 5-6 άτομα)
Πόσοι είναι αυτοί που θα έδινα 20 ευρώ για τις ταινίες ? (εγώ πρώτος)

Πόσα χρήματα θα δίνατε για την ακατονόμαστη?

Δεκάρα τσακιστή! :violent-smiley-030:

Ήδη θεωρω την μηνιαία συνδρομή της πανάκριβη.
Ας όψεται ο ..Υμμητός...

Θα δεχόμουν 20 ευρω το μήνα από την nova και ο εξοπλισμός δικός μου(δεν βαριέσαι χαλάλι)Ήμουν από τους πρώτους συνδρομητές του nova με τον panasat για δέκτη.κάθε μέρα έπαιρνα τηλ για παράπονα.Μια κόλλαγε ο δέκτης,μια δεν είχα τα ελεύθερα που έλεγαν (100+)μια ο δορυφόρος ήτανε φορτωμένος (το έχω ακούσει και αυτό).Και από εικόνα άστα να πάνε.Και από τότε μόνο αν μου τα ρίχνουν κάθε μήνα θα τους βάλω στο σπίτι μου ξανά!Aκου 56 το μηνα? χαχαχαχαχα.:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :bang:

Το καλύτερο θα ήταν να πουλάνε το κάθε κανάλι ξεχωριστά και να μπορεί ο πελάτης να επιλέγει 2 – 3 -4 και να πληρώνει ας πούμε 3 – 4 € για το καθένα . Το να πληρώνεις 50 -60 € για ολόκληρο το πακέτο που δεν σου χρειάζεται νομίζω είναι χόντρη μα…ια Αν ήταν έτσι θα αγόραζα 3 κανάλια .

Και σκεφτομαι να κανω συνδρομη τριμηνη αυτες τις μερες... ( εχω δεκτη και πιατο) με μπερδευετε...και δεν ξερω τι να κανω.........!!