ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Η επιθυμία σας διαταγή κυρία μου.

Ετσι λειτουργουν οι εξυπνοι αντρες.....;)

Σ ευχαριστω....

Και τωρα...τι?Θα παιξουμε τους κουμπαρους?:drummer::operator::music-smiley-006:

AV club καλλιστεία!! χμμμμμ...καλή ιδεα!!! μπορούμε να φτιάξουμε και av fashion με στριγκάκια απο hdmi καλώδια!! :p

Ωραία ιδέα! Καλλιστεία!! Να κάνουμε και ένα αντρών?:flipout:

φωτογραφίες παρακαλώ... :p

χα χ χα χα χα!! Οκ!! Μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Εγώ θα βάλω δική μου φωτογραφία σαν avatar με την προϋπόθεση ότι θα βάλουν και άλλοι/ες.

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

:bigcry::bigcry:
Ωραία ιδέα! Καλλιστεία!! Να κάνουμε και ένα αντρών?:flipout:

Μυρτώ μου βρήκα κάτι καλλιστεία μούρλια σου λέω αλλά προσοχή στον Λαμπρούκο γιατί όποια κερδίσει θα πρέπει να περάσει μία νύχτα με τον Λ Α Μ Π Ρ Ο Υ Κ Ο.
Ευτυχώς που δεν είμαι ξανθιά ούτε μελαχρινή και αν γινόταν κάτι τέτοιο στην blogosfera καλλιστεία γυναικών θα ήθελα να βγω τελευταία αν γίνεται για να μην πάω με τον ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ θα καταλάβεις σύντομα τι εννοώ.

Για κοίτα εδώ έχει πολύ ψωμί:
http://lamproykos.blospot.com/2006/03/ss-star-2006.html

Γυναίκες επίθεση :flipout::flipout::flipout::flipout:

για τον κύριο sforti xe xe xe xe

ώπα ωπα τι σας έκανε ο sfortis και πέσατε να τον φατε ?! Μια ωραία πρόταση έκανε! :D

Μυρτώ, μη περιμένεις ομαδικό κίνημα...αφού σου αρέσουν οι προκλήσεις απάντα! δώσε το καλό παράδειγμα :D

Φαίδρα, την γλύτωσες από τον Λαμπρούκο...μάλλον είναι πολυ απασχολημένος με αυτές που κέρδισαν μιάς και το site του δεν απαντάει! :p

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

ώπα ωπα τι σας έκανε ο sfortis και πέσατε να τον φατε ?! Μια ωραία πρόταση έκανε! :D

Μυρτώ, μη περιμένεις ομαδικό κίνημα...αφού σου αρέσουν οι προκλήσεις απάντα! δώσε το καλό παράδειγμα :D

Φαίδρα, την γλύτωσες από τον Λαμπρούκο...μάλλον είναι πολυ απασχολημένος με αυτές που κέρδισαν μιάς και το site του δεν απαντάει! :p

θα ήθελες χεχεχε.....http://www.google.gr/search?hl=el&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=καλλιστεία+ανδρών&spell=1

χτύπα ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ και δες

φιλικά πάντα...................

Last edited:
Λοιπόν θα δώσουμε όλοι φωτογραφίες στον Κόκαρ και θα φροντίσει αυτός τα υπόλοιπα για τα ανδρικά καλλιστεία.

Λοιπόν θα δώσουμε όλοι φωτογραφίες στον Κόκαρ και θα φροντίσει αυτός τα υπόλοιπα για τα ανδρικά καλλιστεία.

Ναι ναι ναι!!! Να του δώσετε και να σας κάνει όλους σε φωτομοντάζ πεντάμορφους!!!!:flipout:

Αργείτε όμως. Ακόμη δεν το έχετε κάνει?

Νομίζεις ότι κολώνω??? Ορίστε λοιπόν. Θα βάλω μια προσφατη φωτογραφία μου στο avatar μεχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Μετά η σταχτομπούτα, δλδ η αφεντιά μου, πρέπει να φύγει!!!! -bye-

Νομίζεις ότι κολώνω??? Ορίστε λοιπόν. Θα βάλω μια προσφατη φωτογραφία μου στο avatar μεχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Μετά η σταχτομπούτα, δλδ η αφεντιά μου, πρέπει να φύγει!!!! -bye-

Περιμενουμε εναγωνιως... :guitarist:

-bye-

Θα σε βαθμολογησω ομως να ξερεις....:flipout:

και πως θα ξέρουμε ότι είσαι πράγματι εσύ ?
εεεεε ΟΕΟ ???

Μα εννοειται Κοκαr οτι θα πρεπει η ιδια φωτογραφια να περιεχει και αποδεικτικο στοιχειο...

Μπορει ας πουμε η γατουλα να κραταει ενα ..πανο στη φωτο ..και να γραφει..'' φιλακια στα αγορια του avclub '' :flipout: :flipout:..

Αλλιως δεν θα εχει καμμια αξια δυστυχως.... ;)

Αλλα ετσι και αλλιως ..η MYRTW κολωνει βρε σε προκλησεις ?