ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Το γυναικειο φυλο εχει μια γενικοτερη αντιπαθεια για τα πασης φυσης ''μηχανακια''...οπως και για το ποδοσφαιρο οπως και πολλα αλλα πραγματα ..ζωτικης σημασιας.Η πικρη αληθεια πρεπει να λεγεται...:flipout::flipout:

Οτι αν εχεις τέτοια διάθεση, θα εξηγήσεις και στον άσχετο/η σύντροφό σου(μια και περι συντρόφων πήγε η κουβέντα) γιατί πχ με τα καινούρια monoblocks τα ηχεία παίζουν καλύτερα, όταν έρθει να σου πεί "Γιατί τ' ακούω καλύτερα;" ή "Γιατί αγάπη μου έδωσες δύο χιλιάρικα για ενισχυτές ενώ είχες;"

Εκεί πήγαινε το σχόλιο ότι πρέπει να διαλέγεις με ποιόν θα είσαι που παρεξηγήθηκε αδίκως και ο φίλος μας πιό πάνω......και είναι αλήθεια αυτό καλώς η κακώς πρέπει να διαλέγεις...και οι περισσότεροι θα έπρεπε να δίνουν περισσότερο βάρος σε αυτό

Εκεί πήγαινε το σχόλιο ότι πρέπει να διαλέγεις με ποιόν θα είσαι που παρεξηγήθηκε αδίκως και ο φίλος μας πιό πάνω......και είναι αλήθεια αυτό καλώς η κακώς πρέπει να διαλέγεις...και οι περισσότεροι θα έπρεπε να δίνουν περισσότερο βάρος σε αυτό

+1000:a0210:

Ε ναι :)...Και βλέπεις, όπως και όλοι, ότι τελικά δεν υπάρχουν ουσιώδη προβλήματα των γυναικών με το audio-video, τις τεράστιες δισκοθήκες, το ποδόσφαιρο, κι άλλα τετοια...αλλά όλα ανάγονται σε προβλήματα σχέσεων.

Το γυναικειο φυλο εχει μια γενικοτερη αντιπαθεια για τα πασης φυσης ''μηχανακια''...οπως και για το ποδοσφαιρο οπως και πολλα αλλα πραγματα ..ζωτικης σημασιας.Η πικρη αληθεια πρεπει να λεγεται...:flipout::flipout:

Ζωτικής σημασίας? Να σου πω εγώ τι είναι ζωτικής σημασίας!!! Το ατυχημα του Challenger, η μάχη κατά του καρκίνου, η Θεωρία της Σχετικότητας, του Σωματίδιο Χ, το Cern, ο Ρίλκε, ο Καβάφης , ο Sagan, το πρόγραμμα Απόλλων, η ζωή στον Άρη, η ταχύτητα του φωτός, ο διαστημικός σταθμός, η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι......και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με την πνευματικότητα της ανθρώπινης υπαρξης και το λόγω ύπαρξης αυτής, η οποία εκφράζεται μέσα από την τέχνη και τη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία, τα οποία και μπορούμε να απολαμβάνουμε και να εξελισσόμαστε μέσω των καλύτερων μοντέλων ήχου και εικόνας που έχει να μας προσφέρει η τεχνολογία.

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος τότε πρέπει έστω να έχεις μία ΜΙΚΡΗ ιδέα για το τι μιλάω.

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Ζωτικής σημασίας? Να σου πω εγώ τι είναι ζωτικής σημασίας!!! Το ατυχημα του Challenger, η μάχη κατά του καρκίνου, η Θεωρία της Σχετικότητας, του Σωματίδιο Χ, το Cern, ο Ρίλκε, ο Καβάφης , ο Sagan, το πρόγραμμα Απόλλων, η ζωή στον Άρη, η ταχύτητα του φωτός, ο διαστημικός σταθμός, η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι......και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με την πνευματικότητα της ανθρώπινης υπαρξης και το λόγω ύπαρξης αυτής, η οποία εκφράζεται μέσα από την τέχνη και τη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία, τα οποία και μπορούμε να απολαμβάνουμε και να εξελισσόμαστε μέσω των καλύτερων μοντέλων ήχου και εικόνας που έχει να μας προσφέρει η τεχνολογία.

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος τότε πρέπει έστω να έχεις μία ΜΙΚΡΗ ιδέα για το τι μιλάω.

Δλδ. εγώ που δεν έχω ιδέα για όλα αυτά τι είμαι?

Hiendάς :flipout::flipout::flipout:

Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει οπωσδηποτε να εχεις ακριβως τα ιδια ενδιαφεροντα με τον αλλο.Φτανει να εχεις ορισμενα κοινα , και ισως και ουτε αυτο ειναι απαραιτητο .. μπορει απλως να σε γεμιζει και μονο η παρουσια του αλλου , τα συναισθηματα που σου προκαλει..οποτε αυτοι οι μικροι συμβιβασμοι που πρεπει η νιωθεις οτι πρεπει να κανεις (αυτου του ειδους ) να καταληξουν να ειναι τελικα ενα ευχαριστο διαλλειμα της κοινης σας ζωης.Μπορει και να ηταν τελικα βαρετο να σε συντροφευει ο αλλος σε ολα σου τα ενδιαφεροντα..η εστω για μερικους μπορει να ηταν..καποιοι που θελουν και τον δικο τους προσωπικο χωρο και χρονο στη σχεση.

Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει οπωσδηποτε να εχεις ακριβως τα ιδια ενδιαφεροντα με τον αλλο.Φτανει να εχεις ορισμενα κοινα , και ισως και ουτε αυτο ειναι απαραιτητο .. μπορει απλως να σε γεμιζει και μονο η παρουσια του αλλου , τα συναισθηματα που σου προκαλει..οποτε αυτοι οι μικροι συμβιβασμοι που πρεπει η νιωθεις οτι πρεπει να κανεις (αυτου του ειδους ) να καταληξουν να ειναι τελικα ενα ευχαριστο διαλλειμα της κοινης σας ζωης.Μπορει και να ηταν τελικα βαρετο να σε συντροφευει ο αλλος σε ολα σου τα ενδιαφεροντα..η εστω για μερικους μπορει να ηταν..καποιοι που θελουν και τον δικο τους προσωπικο χωρο και χρονο στη σχεση.

Θεωρώ ότι όλοι θα έπρεπε να θέλουν και να έχουν τον δικό τους προσωπικό χώρο και χρόνο αλλιώς δεν λέγεται σχέση αλλά κατάλειψη.

Από την άλλη αν δεν μοιράζεσαι τα ίδια ενδιαφέροντα όταν περάσει ο έρωτας και η κάψα το μόνο που μένει είναι μια συνήθεια η οποία και είναι πολύ βολική κα κατανοητή για πολλούς.

Αλλα για μένα (προσωπικά πάντα) είναι λάθος, ο άλλος πρέπει να μπορεί να σε συντροφεύει στα βασικά σου ενδιαφέροντα και ειδικά για τους βαρεμένους εδώ μέσα το AV είναι βασικό ενδιαφέρον....

Ωραίααααααα...

Και εγώ που τα έχω αυτά και ταυτόχρονα έχω μια ψύχωση να φτιάξω ενα home cinema όπως το θέλω, που ανήκω ?

Αχ...αχ.. η αγαπημενη μας Τατιανα..που μαχεται εναντιον ολων και θελει να σοβαρευει τα παντα..αδυνατωντας να κανει μικρες μικρες παραδοχες. Ζωτικης σημασιας ειναι αυτο που νιωθει ο καθενας οτι θα του λειψει πραγματικα αν το χασει (οχι για μενα δεν ειναι το ποδοσφαιρο και το av..αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα )..δεν ειναι για ολους ζωτικης σημασιας η Αφροδιτη του Μποτιτσελι.Οποιος θελει να λεγεται ανθρωπος θα πρεπει να το καταλαβαινει αυτο..

Αχ...αχ.. η αγαπημενη μας Τατιανα..που μαχεται εναντιον ολων και θελει να σοβαρευει τα παντα..αδυνατωντας να κανει μικρες μικρες παραδοχες. Ζωτικης σημασιας ειναι αυτο που νιωθει ο καθενας οτι θα του λειψει πραγματικα αν το χασει (οχι για μενα δεν ειναι το ποδοσφαιρο και το av..αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα )..δεν ειναι για ολους ζωτικης σημασιας η Αφροδιτη του Μποτιτσελι.Οποιος θελει να θεωρειται ανθρωπος θα πρεπει να το καταλαβαινει αυτο..

Η Αφροδίτη ήταν παράδειγμα....μπορεί για σένα να είναι ο Μπετόβεν ή ο Κόμης Δράκουλας.....δεν μπορώ να αναφέρω όλα τα έργα τέχνης, λογοτεχνίας κτλ

Και ναι μερικές φορές πρέπει κανείς να σοβαρεύει τα πάντα γιατί life is a serious business.......

Ωραίααααααα...

Και εγώ που τα έχω αυτά και ταυτόχρονα έχω μια ψύχωση να φτιάξω ενα home cinema όπως το θέλω, που ανήκω ?

δεν ανηκεις εισαι ήδη ο καλυτερος φιλος της Τατιαννας

Μπορει και να ηταν τελικα βαρετο να σε συντροφευει ο αλλος σε ολα σου τα ενδιαφεροντα..η εστω για μερικους μπορει να ηταν..καποιοι που θελουν και τον δικο τους προσωπικο χωρο και χρονο στη σχεση.

Έλα που δεν είναι έτσι όμως... Γιατι τα ενδιαφέροντα δεν γεμίζουν απλά τον χρόνο μας, αλλά μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό ως ανθρωπους. Αλλιώς βλέπει την ζωή του κάποιος με 30-40 δίσκους στο τραπεζάκι της TV, κι αλλιώς κάποιος με 5000 διασκορπισμένους σε δισκοθήκες σε όλο το σπίτι. Ο δεύτερος "πορεύεται" σε ενα βαθμό μεσα από την μουσικη...φιλτράρει μεγάλα κομμάτια της ζωής του μεσα από αυτήν. Αν σε αυτό ο σύντροφος είναι αδιάφορος, τοτε υπάρχει τεραστιο κενο στη σχεση.

Υ.Γ. Τα νουμερα είναι χαριν παραδείγματος... Τετοια σχέση με τη μουσική μπορεί να έχει κανείς ανεξάρτητα από το πόσους δίσκους εχει.

Έλα που δεν είναι έτσι όμως... Γιατι τα ενδιαφέροντα δεν γεμίζουν απλά τον χρόνο μας, αλλά μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό ως ανθρωπους. Αλλιώς βλέπει την ζωή του κάποιος με 30-40 δίσκους στο τραπεζάκι της TV, κι αλλιώς κάποιος με 5000 διασκορπισμένους σε δισκοθήκες σε όλο το σπίτι. Ο δεύτερος "πορεύεται" σε ενα βαθμό μεσα από την μουσικη...φιλτράρει μεγάλα κομμάτια της ζωής του μεσα από αυτήν. Αν σε αυτό ο σύντροφος είναι αδιάφορος, τοτε υπάρχει τεραστιο κενο στη σχεση.

Υ.Γ. Τα νουμερα είναι χαριν παραδείγματος... Τετοια σχέση με τη μουσική μπορεί να έχει κανείς ανεξάρτητα από το πόσους δίσκους εχει.

Bravo! Αυτό ακριβώς εννοώ! Και αυτό απαιτώ και από όποιον με συντροφεύσει στο μονοπάτι της ζωής.....έτσι είναι.....αν συβιβαστείς για να μη μείνεις μόνος είσαι καταδικασμένος και είσαι για πάντα 'μόνος'

αμα ασχολεισαι με ολα αυτα εισαι και Homecinemadakias τοτε αυτοματως εισαι ο καλυτερος φιλος της Τατιανας

ειπα βλακεια?:ADFAD2:

Και αυτοι που δεν εχουν τον πολυτιμο χρονο η το απαιτητο χρημα να εχουν ενδιαφεροντα , αλλα τα ενδιαφεροντα τους ειναι η ιδια η βιοπαλη η πολλες φορες αναγκαζονται (θελουν και επιλεγουν ειναι το σωστο ) να ζησουν για τα παιδια τους η μεσω των παιδιων τους , νομιζεις οτι στην πραγματικοτητα ειναι δυστυχισμενοι ? Τα ''ενδιαφεροντα'' οπως τα εννουμε ειναι υπερικτημενα..βρισκεις χαρα και σε απλα πραγματα..μια εκδρομη στη φυση πχ...παντα θα βρισκεις τροπους να ζωντανευεις συνεχεια αυτο το υπεροχο δεσιμο με τον αλλο..δεν ειναι απαραιτητα να ολοκληρωνεσαι η να αντλεις ευχαριστηση μεσα απο τα ενδιαφεροντα σου.Και να πω την αληθεια..δεν μου αρεσει καν ο ορος ''ενδιαφεροντα''...