ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

[offtopic]
Σκέφτομαι ενα πρόσφατο thread που μιλούσε για την ελευθερία του να λέμε ό,τι θέλουμε στην "Επι Παντός". Υπήρχε δε και το αίτημα να ανοίγουμε threads με ό,τι μας καπνίσει και να μην παρεμβαίνει κανείς διορθωτικά σε αυτό, ακόμα κι αν ειναι "αμφιβόλλου ποιότητας". Η ποιότητα άλλωστε είναι σχετική όπως ειπώθηκε στο thread...

...κι αναρωτιέμαι πότε αυτή η ελευθερία θα εφαρμοστεί αμφίπλευρα. Πότε, δηλαδή, θα μιλήσει ενας άνθρωπος για φιλοσοφημένα πράγματα και δεν θα αντιμετωπίσει ειρωνίες ή την "κατηγορία" ότι περιφρονεί την απλότητα των απλών...
[/offtopic]

[offtopic]

Ποτέ......δυστυχώς...

[/offtopic]

Ε αμάν με αυτή τη φωτογραφία ας την κάνει κάποιος post να τελειώνουμε......κυπριακό έχει γίνει

[offtopic]

Ποτέ......δυστυχώς...

[/offtopic]

Ε αμάν με αυτή τη φωτογραφία ας την κάνει κάποιος post να τελειώνουμε......κυπριακό έχει γίνει

ποια φωτογραφια?

έχετε βγει εντελώς off topic και το γυρίσατε σε αμπελοφιλοσιφίες!!!!! Το θέμα μας εδώ είναι η φωτογραφίες Μυρτώς κτλ νταξ!? :D

Larry σε αυτό το post αναφέρομαι του φίλου sfortis

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

πολύ ωραία όλα αυτά . Αλλά γιατί το γκομενάκι στην Μύκονο δεν σχετίζεται με το νόημα της ζωής , δεν το κατάλαβα ...

Παιδιά μουγκάθηκα.....αυτό ήταν...τελείωσε...αδύνατον να σχολιάσω μετά από όλα όσα είπαμε αυτό ήταν το επιστέγασμα!

Κύριοι....my compliments......

Bravo! Αυτό ακριβώς εννοώ! Και αυτό απαιτώ και από όποιον με συντροφεύσει στο μονοπάτι της ζωής.....έτσι είναι.....αν συβιβαστείς για να μη μείνεις μόνος είσαι καταδικασμένος και είσαι για πάντα 'μόνος'

Νομίζω ότι αυτό το ποστ της Τατιάνας δεν προσέχθηκε όσο έπρεπε...

Η Μυρτώ είναι youtube 300 greek parody και γελάει πολύ
Τι κάνατε στο κορίτσι κακά παιδάκια ?
και εμένα μου βγήκε η ψυχή να ποστάρω στο ''now playing''.....:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Δεν έχω διαβάσει όλο το post αλλά το συμπέρασμα μου είναι ότι, το μεγαλύτερο ΚΟΜΠΛΕΞ, φίλοι μου το έχουμε εμείς οι άντρες......

Δεν αποδεχόμαστε ίσως και ενστικτωδως τις γυναίκες ανώτερες σε κάποια πράγματα. Και είμαι σίγουρος ότι σε πολλά πράγματα που είναι ανδροκατούμενα είναι καλύτερες, π.χ (Θετικές επιστήμες)...

Χα, χα, χα... Ωραίο αστείο!

Μάλλον δεν πρέπει να έχεις πάει Πολυτεχνείο...

Γιατί μόνο στην Αρχιτεκτονική η αναλογία είναι 1:1 (ή ίσως και περισσότερες γυναίκες) Μόνο που οι Αρχιτέκτονες είναι περισσότερο καλλιτέχνες και λιγότερο (έως καθόλου) Μηχανικοί.

Στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών η αναλογία είναι περίπου 2:1 (άνδρες:γυναίκες) στους Τοπογράφους είναι 3:1 και από 'κει και πέρα στους Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Ναυπηγούς, το χάος... Μία γυναίκα ανά 20 άνδρες!!! ;)