Παιδιά με ένα πιάτο 1.20 πόσα lnb χρειάζομαι για να βλέπω νόβα(hotbird)astra ή αν γίνεται hellas sat?
Περιοχή Πέτρα,Μυτιλήνη
Ευχαριστώ προκαταβολικά:a0210:
Περιοχή Πέτρα,Μυτιλήνη
Kαλημέρα.
Φίλε με ένα πιάτο δεν μπορείς να δεις hotbird-astra και hellas sat.
Χρειάζεσαι και δευτερο πιάτο για τον hellas sat.
Αν το πιάτο σου είναι 1.20 μ (η μικρότερη του διάσταση) δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να βάλει 3 δορυφόρους .Για Αθήνα δηλώνω με βεβαιότητα (επειδή το έχω κάνει ) ότι μπαίνουν και οι 3.
Για Μυτιλήνη κρατώ μια επιφύλαξη ...πάντως γενικά είμαι υπέρ των δοκιμών ακόμα και εκεί που λένε πως δε γίνεται ....![]()
Kαλημέρα .Αν το πιάτο σου είναι 1.20 μ (η μικρότερη του διάσταση) δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να βάλει 3 δορυφόρους .Για Αθήνα δηλώνω με βεβαιότητα (επειδή το έχω κάνει ) ότι μπαίνουν και οι 3.
Για Μυτιλήνη κρατώ μια επιφύλαξη ...πάντως γενικά είμαι υπέρ των δοκιμών ακόμα και εκεί που λένε πως δε γίνεται ....![]()
Συμφωνώ απόλυτα με το Νίκο. Κι εγώ έχω κάνει επιτυχημένη δοκιμή στην Άρτα, όπου βρίσκομαι.:ernaehrung004:Αν το πιάτο σου είναι 1.20 μ (η μικρότερη του διάσταση) δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να βάλει 3 δορυφόρους .Για Αθήνα δηλώνω με βεβαιότητα (επειδή το έχω κάνει ) ότι μπαίνουν και οι 3.
Όντως γίνετε μια χαρά,Αθηνα εδώ και έχω επάνω σε Gibertini 125 4 lnbs με κέντρο 28.2 δεξιά τον hellas και αριστερά 19.2 και 13.και όλα μια χαρά με DM 800.
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.Αν κρατήσω το 60αρη πιάτο της νόβα όπως έχει και διαθέσω το άλλο αποκλειστικά για άλλους δορυφόρους τι λέει?
Επίσης μπορείτε να μου πείτε ένα ελληνικό online κατατάστημα για αγορές σχετικά με δορυφορικά που να παίζει πιστωτική κάρτα αλλά και δόσεις?:a0210:
Όντως γίνετε μια χαρά,Αθηνα εδώ και έχω επάνω σε Gibertini 125 4 lnbs με κέντρο 28.2 δεξιά τον hellas και αριστερά 19.2 και 13.και όλα μια χαρά με DM 800.
Επίσημος αντιπρόσωπος:O
TECHNOMATE TM-6900 Combo (Full HD 1080i μόνο από εξωτερικό παίζει?
Έχει έρθει Ελλάδα και πού?
[URL]http://www.abcom.gr/[/URL]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.