tiniakos
AVClub Fanatic
Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?
Τα γραπτά μένουν.....Σιγα μην βαλει γκολ το γατακι ο Μιραλας.
Τα γραπτά μένουν.....Σιγα μην βαλει γκολ το γατακι ο Μιραλας.
Την ωρα που θα βλεπει ολη η Ελλαδα το ντερμπι εσυ θα βλεπεις Παλερμο. Στην χαριζω και προτιμω οπως και ολη η Κρητη να βλεπει το ντερμπι και την Κυριακη την ΑΕΚ
Την ωρα που θα βλεπει ολη η Ελλαδα το ντερμπι εσυ θα βλεπεις Παλερμο. Στην χαριζω και προτιμω οπως και ολη η Κρητη να βλεπει το ντερμπι και την Κυριακη την ΑΕΚ
για να δεις ολόκληρες τις περιλήψεις πρώτα πατάς το epg και μετά το iΕντελή μου έφεραν τον αποδ/τη αφού – χρειάστηκε βέβαια να τηλεφωνήσω στο call center του ΟΤΕ πρωί πρωί να μου δώσουν τον αρ. φορτωτικής κ επίσης το τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ – (περιττό να πω ότι ο ΟΤΕ έλεγε ότι έφταιγαν οι του ΕΛΤΑ για το μπέρδεμα που έγινε κ οι του ΕΛΤΑ τα έριχναν στον ΟΤΕ) - να πάρω μόνος μου τα ΕΛΤΑ να συνεννοηθώ μαζί τους κ έτσι κ ήρθε κατά το μεσημέρι ο αποδ/της κ αμέσως τηλεφώνησα στον τεχνικό ο οποίος ήρθε λίγο αργότερα ευγενικός και πλήρως καταρτισμένος ολοκλήρωσε τον αναπροσανατολισμό του κατόπτρου κ την παραμετροποίηση του αποδ/τη δεν του πήρε πάνω από μισή ώρα . Πολύ καλή εικόνα πολύ ανώτερη από αυτή της NOVA όπως κ ο αποδ/της. Γρήγορη απόκριση , καλό menu , έχει δυο θέματακια ένα με τις περιλήψεις του EPG που για κάποιο λόγο δεν τις προβάλει ολόκληρες ίσως είναι θέμα firmware , όπως επίσης κ με την ώρα είναι κάποια λεπτά ποιο μπροστά. Ο αποδ/της επίσης σκανάρει κ όλα τα επίγεια ψηφιακά.
για να δεις ολόκληρες τις περιλήψεις πρώτα πατάς το epg και μετά το i
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.