Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

παιδια σημερα πγα στο υποκαταστημα του ΟΤΕ στην πολη μου και εκανα αιτηση ως κατοχος ηδη του connx iptv..Αυτο που δεν ηξεραν και θελω ν μαθω αν ξερετε ειναι αν τωρα με την μετακινηση στο δορυφορικο θα ανακτησω αυτοματα τα 8 περιπου mbps που μου εκοβε για την απροσκοπτη λειτουργεια του iptv..θα χρειαστει να κανω κατι ή θα γινει αυτοματα?

Θα γινει αυτοματα. Επισης, απο snr 11 που εισαι τωρα θα σε βαλουν σε 9 με fastpath και θα κερδισεις σε συγχρονισμο.

Εγώ έκανα on-line την αίτηση για την υπηρεσία ΟΤΕtv Sat την Δευτέρα το βράδυ 14/11/2011 με πήραν την άλλη μέρα για επιβεβαίωση μου είπαν δυο εργάσιμες για να έρθει ο αποκωδικοποιητής κ ότι θα με καλούσε κ ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτη τους ,όπως κ έγινε ο οποίος μου είπε ότι όταν τον παραδώσουν να του τηλεφωνήσω για ραντεβού (κ εκεί του ξέφυγε κ ένα ότι με τις παραδώσεις υπάρχει ένα θεματάκι αλλά δεν έδωσα σημασία) για να έρθει να κάνει την εγκατάσταση και τον αναπροσανατολισμό του υπάρχοντος κατόπτρου – αλλά ο αποκωδικοποιητής δεν έφτασε ποτέ κ στο 13888 δεν είχαν ιδέα κ κατέγραψαν την ερώτηση μου ‛’τι έγινε με τον αποκωδικοποιητή’’ ως παράπονο που θα το διερευνήσουν κ θα μου απαντήσουν εντος 24 ωρών. Πάντως η κοπέλα στο call center μου είπε δεν φταίει ο ΟΤΕ αλλά τα ΕΛΤΑ (Ταχυμεταφορές) που συνεργάζονται γιατί μου επισήμανε πως από τις αποθήκες του ΟΤΕ ‛’έχει φύγει’’- βέβαια φταίει ο ΟΤΕ με την λογική ότι πρέπει να είναι προσεκτικός με τους συνεργάτες που επιλέγει – κ κάπου εδώ νομίζω ότι μέχρι να τον παραλάβω θα περάσει καιρός…..:drummer:

Την ωρα που θα βλεπει ολη η Ελλαδα το ντερμπι εσυ θα βλεπεις Παλερμο. Στην χαριζω και προτιμω οπως και ολη η Κρητη να βλεπει το ντερμπι και την Κυριακη την ΑΕΚ

Last edited:

Ως γνωστόν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση της NOVA. Η παραγωγή θα είναι ΗD και στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα υπάρχουν 27 κάμερες υψηλής ανάλυσης. Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου, η παραγωγή θα είναι επιπέδου Champions League.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Nova:

«Η μεγαλύτερη HD παραγωγή στην Ελλάδα για το ντέρμπι των αιωνίων!

Για πρώτη φορά 27 κάμερες HD θα καλύψουν live ότι συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το μεγάλο ντέρμπι σε μια παραγωγή επιπέδου τελικού Champions League, αποκλειστικά και ζωντανά στη NOVA!

Ζήσε το ντέρμπι της χρονιάς στη NOVA, με πρωτόγνωρη HD εμπειρία!

Με τη μεγαλύτερη παραγωγή HD στην Ελλάδα υποδέχεται η Nova το ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Σε μια παραγωγή εφάμιλλη τελικού Champions League, η Nova θα μεταδώσει μέσα από 27 κάμερες υψηλής ευκρίνειας όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα της χρονιάς, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Την ωρα που θα βλεπει ολη η Ελλαδα το ντερμπι εσυ θα βλεπεις Παλερμο. Στην χαριζω και προτιμω οπως και ολη η Κρητη να βλεπει το ντερμπι και την Κυριακη την ΑΕΚ

To ντέρμπι εννοείς Διαιτητής+βοηθοί+ξυλίκι vs Παναθηναϊκός όπως πέρυσι; :award: Απόλαυσέ το όσο θές και όπου θες!
Στο νήμα αυτό γιατί τη βρίσκεις να γράφεις όμως αφού δεν αφορά το θέμα σου;

Κλείνω το off topic και ρωτώ κάτι που με ενδιαφέρει: Επειδή κάποιοι γνωρίζετε από μέσα πληροφοριές για πότε ακούγεται η
εισαγωγή του αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο που είχε αναφερθεί και παλαιότερα (προ της επίσημης ανακοίνωσης αν δεν κάνω λάθος) κάπου
στο φόρουμ;

Φαντάζομαι μετά από πώληση αρκετών αποκ/τών χωρίς σκληρό δίσκο ή θα τρέξουν παράλληλα και για όσους ζητάμε εγγραφές;

Re: Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

@loufjohn
Εδώ άπλα καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας από την αγορά του νέου πακέτου που προσφέρει ο ΟΤΕ , αλλά να σου απαντήσω λίγο , δεν πρόκειται ο ΟΤΕ να παραμείνει άπραγος είναι θέμα χρόνου να την φάει λάχανο την ΝΟVΑ κ την μητρική Forth net ….. σιγά τώρα για 27 HD κάμερες μην και…. Ήμουν πελάτης της ΝΟVA από το 2000 είχε το απόλυτο μονοπώλιο δε από την στιγμή που ανέλαβε η Forth net το τιμόνι νομίζω ότι ‛’μπαχαλεψε’’ η κατάσταση αλλά αυτό είναι προσωπική μου αποψη. Θεωρώ δε ότι το ποσό των 62ευρω και επιπλέων χρέωση τα HD είναι υπερβολικό σε λίγο θα χρέωναν κ το ζαππινγ , είμαστε εκτός τοπικ όμως … όπως είπα κ ποιο πριν εδώ το τοπικ αφορά από ότι έχω καταλάβει τις εντυπώσεις από όσους έχουμε ‛’αγοράσει’’ τις υπηρεσίες OTETV ! κάπου υπάρχει ένα NOVA vs OTE :twoguns:

@akoufou
Νομίζω ότι η τακτική είναι να βλέπουν πως πάνε οι εγγραφές στην υπηρεσία κ τα σχόλια των πελατών στο call center κ έτσι θα επιταχύνουν η θα επιβραδύνουν τις παραδώσεις αποκ/των με σκληρό δίσκο κτλ. Αλλά εάν θυμάμαι καλά με το connx-tv οι αποκ/τες με σκληρό δίσκος είχαν λανσαριστεί κάποιους μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση της IPTV.

Σε παραπεμπω στο νημα αυτο...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87439-Streaming-vs-Nova/page7

Εντελή μου έφεραν τον αποδ/τη αφού – χρειάστηκε βέβαια να τηλεφωνήσω στο call center του ΟΤΕ πρωί πρωί να μου δώσουν τον αρ. φορτωτικής κ επίσης το τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ – (περιττό να πω ότι ο ΟΤΕ έλεγε ότι έφταιγαν οι του ΕΛΤΑ για το μπέρδεμα που έγινε κ οι του ΕΛΤΑ τα έριχναν στον ΟΤΕ) - να πάρω μόνος μου τα ΕΛΤΑ να συνεννοηθώ μαζί τους κ έτσι κ ήρθε κατά το μεσημέρι ο αποδ/της κ αμέσως τηλεφώνησα στον τεχνικό ο οποίος ήρθε λίγο αργότερα ευγενικός και πλήρως καταρτισμένος ολοκλήρωσε τον αναπροσανατολισμό του κατόπτρου κ την παραμετροποίηση του αποδ/τη δεν του πήρε πάνω από μισή ώρα . Πολύ καλή εικόνα πολύ ανώτερη από αυτή της NOVA όπως κ ο αποδ/της. Γρήγορη απόκριση , καλό menu , έχει δυο θέματακια ένα με τις περιλήψεις του EPG που για κάποιο λόγο δεν τις προβάλει ολόκληρες ίσως είναι θέμα firmware , όπως επίσης κ με την ώρα είναι κάποια λεπτά ποιο μπροστά. Ο αποδ/της επίσης σκανάρει κ όλα τα επίγεια ψηφιακά.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Εντελή μου έφεραν τον αποδ/τη αφού – χρειάστηκε βέβαια να τηλεφωνήσω στο call center του ΟΤΕ πρωί πρωί να μου δώσουν τον αρ. φορτωτικής κ επίσης το τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ – (περιττό να πω ότι ο ΟΤΕ έλεγε ότι έφταιγαν οι του ΕΛΤΑ για το μπέρδεμα που έγινε κ οι του ΕΛΤΑ τα έριχναν στον ΟΤΕ) - να πάρω μόνος μου τα ΕΛΤΑ να συνεννοηθώ μαζί τους κ έτσι κ ήρθε κατά το μεσημέρι ο αποδ/της κ αμέσως τηλεφώνησα στον τεχνικό ο οποίος ήρθε λίγο αργότερα ευγενικός και πλήρως καταρτισμένος ολοκλήρωσε τον αναπροσανατολισμό του κατόπτρου κ την παραμετροποίηση του αποδ/τη δεν του πήρε πάνω από μισή ώρα . Πολύ καλή εικόνα πολύ ανώτερη από αυτή της NOVA όπως κ ο αποδ/της. Γρήγορη απόκριση , καλό menu , έχει δυο θέματακια ένα με τις περιλήψεις του EPG που για κάποιο λόγο δεν τις προβάλει ολόκληρες ίσως είναι θέμα firmware , όπως επίσης κ με την ώρα είναι κάποια λεπτά ποιο μπροστά. Ο αποδ/της επίσης σκανάρει κ όλα τα επίγεια ψηφιακά.
για να δεις ολόκληρες τις περιλήψεις πρώτα πατάς το epg και μετά το i

Re: Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

για να δεις ολόκληρες τις περιλήψεις πρώτα πατάς το epg και μετά το i

Ευχαριστώ πολύ όντως δουλεύει!

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Απο χτες το βράδυ είμαι ενεργοποιημενος full pack μέχρι στιγμής μόνο θετικά μπορώ να αναφέρω σε σχέση πάντα με τη ΓΟΒΑ τα HD καλύτερη ανάλυση απο τους άλλους αλλά μόνο 4 κανάλια εκπέμπουν πραγματικό HD σήμα και αυτά είναι NatGeo WILD HD , OΤΕ sport HD ESPN HD και Sundance Channel HD.Τώρα μόλις είδα και το euro sport HD δίνει σήμα καμπάνα ενώ πριν άθλια εικόνα SD κανονικό .Για Nickelodeon HD ούτε λόγος SD και εκεί.ξέρουμε τι παίζει θα προστεθούν αλλα κανάλια;Βέβαια και με αυτά μια χαρά είμαστε .

Εχεις συνδρομητικη;
Εχεις Παναθα-Αεκαρα και Θρυλο και Ατρομηταρα;

Φυσικα πλακα κανω. Και ο Ο.Τ.Ε οταν καποια στιγμη παρει το Ελληνικο πρωτάθλημα θα εχει τα 52 Ευρω που πληρωνω και εγω. Καλη θεαση.

Πανάθα ; Αεκάρα ; Θρυλάρα ;Και την ατρομητάρα που την βάζεις ;
Αλλά και 52+5(HD)
Αρα 57 euro. . .
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Λέω να βολευτώ προς το παρών με bayern munich-real madrid-barcelona-inter-milan-juventus
Αααααααααα και με 19,90 το μήνα. . .
Και ποτέ μην πάρει ο ote το πρωτάθλημα του Μπέου-ψωμιάδη. . .

Καλή θέαση σε όλους. . .!!!

Πεστα..... με την καμία αυτά που ζητά η ΓΟΒΑ τι να βλέπω τα μαύρα μας τα χάλια όπως η ελληνική οικονομία είναι το ελληνικό πρωτάθλημα ΘΡΗΝΟΣ!

Ερώτηση ο στερεοφωνικος ήχος ποτέ θα γίνει πεντακαναλος ξέρουμε;