Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Συγνώμη και γύρισες το πακέτο μόνο και μόνο επειδή δεν είχε λογότυπο ή για να τους κάνεις τον έξυπνο?Γιατί δεν νομίζω να έφταιγαν αυτοί στο κατάστημα που ο κατασκευαστής δεν είχε βάλει σε όλους τους δέκτες logo.Sorry αλλά πάνω στον Pace 831 δεν έχω logo NOVA!

Αν ο διάλογος έχει εξελιχθεί όπως όντως τον περιγράφει ο φίλος, μια χαρά ξηγήθηκε το παληκάρι, δεν κατάλαβα δλδ. Και ήταν και ευγενέστατος. Ίσα ίσα που θα έπρεπε η άλλη πλευρά να μην "στραβώνει" και να εξυπηρετήσει σωστά τον πελάτη που θα τους δίνει την συνδρομή του για τον επόμενο 1 χρόνο.

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

δηλαδη ρε φιλε αν δεν τον επαιρνες με το λογοτυπο θα εβλεπες τον μεσσι με υψος φασουλα δλδ? ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια μερικων...και μενα δεν εχει λογοτυπα.. so what??? ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι λεω εγω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Αν ο διάλογος έχει εξελιχθεί όπως όντως τον περιγράφει ο φίλος, μια χαρά ξηγήθηκε το παληκάρι, δεν κατάλαβα δλδ. Και ήταν και ευγενέστατος. Ίσα ίσα που θα έπρεπε η άλλη πλευρά να μην "στραβώνει" και να εξυπηρετήσει σωστά τον πελάτη που θα τους δίνει την συνδρομή του για τον επόμενο 1 χρόνο.
Έχεις δίκιο "συμφουρίτη" Terl σε περίπτωση που ο διάλογος εξελίχθηκε έτσι,αλλά με τα τόσα που διαβάζουμε σε αυτό το foroum καθώς και στα υπόλοιπα του είδους δεν ξέρεις που ξεκινάει και που τελειώνει η αλήθεια ή η υπερβολή. Και για να δικαιολογηθώ υπάρχουν άτομα που σε αυτό το foroum κατακεραυνώνουν το πακέτο του ΟΤΕ χωρίς να έχουν γίνει συνδρομητές του, κουβαλώντας εμπειρίες άλλων από άλλα foroum. Αυτό είναι που θεωρώ άδικο, μια και εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ συνδρομητές του εν λόγω πακέτου. Κουμάντο στην τσέπη και στη διάθεση του καθενός κάνει ο καθένας για τον εαυτό του.Ευχαριστώ και συγνώμη από όλους για το flame.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Συγνώμη και γύρισες το πακέτο μόνο και μόνο επειδή δεν είχε λογότυπο ή για να τους κάνεις τον έξυπνο?Γιατί δεν νομίζω να έφταιγαν αυτοί στο κατάστημα που ο κατασκευαστής δεν είχε βάλει σε όλους τους δέκτες logo.Sorry αλλά πάνω στον Pace 831 δεν έχω logo NOVA!

Τον εξυπνο φιλε μου στην ζωη μου δεν εχω μαθει να τον κανω.Αλλα εχω μαθει αυτο που πληρώνω να το παιρνω οπως ακριβως πρεπει να ειναι........και ποτε δεν ειπα οτι φταιει ο πολιτης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Έχεις δίκιο "συμφουρίτη" Terl σε περίπτωση που ο διάλογος εξελίχθηκε έτσι,αλλά με τα τόσα που διαβάζουμε σε αυτό το foroum καθώς και στα υπόλοιπα του είδους δεν ξέρεις που ξεκινάει και που τελειώνει η αλήθεια ή η υπερβολή. Και για να δικαιολογηθώ υπάρχουν άτομα που σε αυτό το foroum κατακεραυνώνουν το πακέτο του ΟΤΕ χωρίς να έχουν γίνει συνδρομητές του, κουβαλώντας εμπειρίες άλλων από άλλα foroum. Αυτό είναι που θεωρώ άδικο, μια και εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ συνδρομητές του εν λόγω πακέτου. Κουμάντο στην τσέπη και στη διάθεση του καθενός κάνει ο καθένας για τον εαυτό του.Ευχαριστώ και συγνώμη από όλους για το flame.

Παλικαρι μου αν εννοεις εμενα (υπάρχουν άτομα που σε αυτό το foroum κατακεραυνώνουν το πακέτο του ΟΤΕ χωρίς να έχουν γίνει συνδρομητές του, κουβαλώντας εμπειρίες άλλων από άλλα foroum.)
Εχω να σου πω οτι ειναι το πρωτο forum που εχω γραφτει στην ζωη μου οσο για τα λεγομενα μου αν δεν τα πιστεύεις για αυτο δεν μπορω να κανω κατι μακαρι να με ηξερες για να εβγαζες και καποιο συμπερασμα.και εννοειτε οτι και εγω ειμαι ενθερμος υποστηρικτης της προσπαθειας του οτεtv για αυτο αλωστε και εγινα συνδρομητης του.

Οσο για το παιδακι που ηταν στο γκισε δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα . . .

δηλαδη ρε φιλε αν δεν τον επαιρνες με το λογοτυπο θα εβλεπες τον μεσσι με υψος φασουλα δλδ? ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια μερικων...και μενα δεν εχει λογοτυπα.. so what??? ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι λεω εγω...

Φιλε μου δεν σου κραταω κακια .....Αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι την νοοτροποια μου και αν ειμαι σοβαρος πρεπει να την κρίνουμε μονο ατομα που με γνωριζουνε και οχι εσυ.......

Παντος σε ευχαριστω.Να εισαι καλα (ειλικρινα)

Γιάννης

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Τον εξυπνο φιλε μου στην ζωη μου δεν εχω μαθει να τον κανω.Αλλα εχω μαθει αυτο που πληρώνω να το παιρνω οπως ακριβως πρεπει να ειναι........και ποτε δεν ειπα οτι φταιει ο πολιτης.
Ούτε εγώ έχω μάθει να κάνω τον έξυπνο, απλά έχω "βγει από τα ρούχα" μου όταν έχω διαβάσει από άλλους για το πως θα έπρεπε να είναι το μπουκέτο, για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί(πχ να είναι μέχρι και media player) klp.Και εγώ είμαι συνδρομητής του και θα ήθελα να έχει ενεργοποιημένες περισσότερες λειτουργίες αλλά μάλλον πρέπει να περιμένω μέχρι να υλοποιηθούν.Δε νομίζω ότι αυτά γίνονται μέσα σε ένα μήνα όταν η ανταγωνίστρια χρειάστηκε 8 χρόνια για να προσφέρει ίδιου επιπέδου υποστήριξη-εννοώντας ποιότητα καναλιών και εξοπλισμού.Σου ξαναζητώ συγνώμη εάν σε πρόσβαλα αλλά εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, εγώ δεν σε ξέρω όπως δε με ξέρεις και εσύ για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για εμένα.Να χαίρεσαι και εσύ-όπως και οι υπόλοιποι- το πακετάκι και ελπίζω κάποια μέρα να τα συζητάμε από κοντά με μπύρες και κοψίδια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ούτε εγώ έχω μάθει να κάνω τον έξυπνο, απλά έχω "βγει από τα ρούχα" μου όταν έχω διαβάσει από άλλους για το πως θα έπρεπε να είναι το μπουκέτο, για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί(πχ να είναι μέχρι και media player) klp.Και εγώ είμαι συνδρομητής του και θα ήθελα να έχει ενεργοποιημένες περισσότερες λειτουργίες αλλά μάλλον πρέπει να περιμένω μέχρι να υλοποιηθούν.Δε νομίζω ότι αυτά γίνονται μέσα σε ένα μήνα όταν η ανταγωνίστρια χρειάστηκε 8 χρόνια για να προσφέρει ίδιου επιπέδου υποστήριξη-εννοώντας ποιότητα καναλιών και εξοπλισμού.Σου ξαναζητώ συγνώμη εάν σε πρόσβαλα αλλά εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, εγώ δεν σε ξέρω όπως δε με ξέρεις και εσύ για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για εμένα.Να χαίρεσαι και εσύ-όπως και οι υπόλοιποι- το πακετάκι και ελπίζω κάποια μέρα να τα συζητάμε από κοντά με μπύρες και κοψίδια!

Για την λειτουργια του δεκτη και πως ειναι το μπουκετο δεν μπορω ακομη να εκφερω γνωμη φιλε μου.περιμενω να ερθει ο τεχνικος μαλλον κυριακη - δευτερα(και να σκεφτείς στο πιατο μου ειναι ετοιμα 2 lnb ανενεργα αυτην την στιγμη αλλα δεν ξερω πιο να να ανεβω και να γυρισω για οτε.)φοβαμαι μην χαλασω και την nova που βλεπω τωρα.εμπας περιπτωση υπομονη.με τα λογοτυπα ξερω οτι δεν ειναι και το τοσο σοβαρο θεμα....αλλα επειδη τα αναφερουμε ολα εδω ειπα να το γραψω.Δεν παρεξιγιεμαι μην μου ζητας συγνωμη....

Να εισαι καλα για τις ευχες σου και ευχομαι να τα πουμε και καποια στιγμη και απο κοντα.

Φιλε μου δεν σου κραταω κακια .....Αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι την νοοτροποια μου και αν ειμαι σοβαρος πρεπει να την κρίνουμε μονο ατομα που με γνωριζουνε και οχι εσυ.......

Παντος σε ευχαριστω.Να εισαι καλα (ειλικρινα)

Γιάννης

δε σε εθιξα προσωπικα και το φορουμ υπαρχει για να κανουμε διαλογο. αλλα οπως και να το κανουμε μη μου πεις οτι δεν υπαρχει ιχνος υπερβολης στην κινηση που προεβης. εκτος κι αν θελουμε να τρωγομαστε με τα ρουχα μας..αυτα....

αλλα οπως και να το κανουμε μη μου πεις οτι δεν υπαρχει ιχνος υπερβολης στην κινηση που προεβης. εκτος κι αν θελουμε να τρωγομαστε με τα ρουχα μας..αυτα....

ιχνος υπερβολης ; κατα την γνωμη σου . . .

παλι κρινεις. . . .

τωρα ποιος τρωγεται με τα ρουουουχα του . . .αυτα . . .

δηλαδη ρε φιλε αν δεν τον επαιρνες με το λογοτυπο θα εβλεπες τον μεσσι με υψος φασουλα δλδ? ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια μερικων...και μενα δεν εχει λογοτυπα.. so what???
Συμφωνώ με το φίλο. Προσωπικά μάλιστα θα μου άρεσε να μην έχει λογότυπο.

Όσες φορές κι αν το διαβάσω δε μπορώ να το πιστέψω.Γύρισες πίσω το δέκτη επειδή δεν είχε πάνω το λογότυπο του ΟΤΕ?Φίλε jpanou39 πες πως μας κάνεις πλάκα..

Όσες φορές κι αν το διαβάσω δε μπορώ να το πιστέψω.Γύρισες πίσω το δέκτη επειδή δεν είχε πάνω το λογότυπο του ΟΤΕ?Φίλε jpanou39 πες πως μας κάνεις πλάκα..

:grinning-smiley-043

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Καλα εκανε και τον αλλαξε. Πιθανον οι δεκτες χωρις λογοτυπα να ειναι παρτιδα με
μικροδιαφορες και στο hardware, που δεν ειναι αμεσα εμφανεις.
Παντως εγω αν ημουν πωλητης του ΟΤΕ δεν θα αλλαζα τον δεκτη, εφ' οσον ο δεκτης
λειτουργουσε χωρις προβλημα και δεν ειχε αλλες ατελειες.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Μα τι διαφορές στο hardware μπορεί να έχουν? Αφού ειπώθηκε ότι και σε άλλους δεν υπήρχε το λογότυπο και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.Δοκίμασε πρώτα τον δέκτη και αν εντοπίσεις το παραμικρό πρόβλημα τότε πήγαινέ τον πίσω.So simple..

Last edited:

τωρα κοροιδευομαστε ετσι??

Μα τι διαφορές στο hardware μπορεί να έχουν? Αφού ειπώθηκε ότι και σε άλλους δεν υπήρχε το λογότυπο και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.Δοκίμασε πρώτα τον δέκτη και αν εντοπίσεις το παραμικρό πρόβλημα τότε πήγαινέ τον πίσω.So simple..

πες τα χρυσοστομε!

εχετε 'φαει' σκαλωμα. ξεκολληστε παιδια με το θεμα του φιλου. ηθελε να τον αλλαξει; το εκανε και τελειωσε.
φιλικα παντα ;)

εχετε 'φαει' σκαλωμα. ξεκολληστε παιδια με το θεμα του φιλου. ηθελε να τον αλλαξει; το εκανε και τελειωσε.
φιλικα παντα ;)
Ναι εξάλλου τι πιο φυσιολογικό από το να θες να αλλάξεις ένα δέκτη επειδή δεν έχει (όπως και αρκετοί άλλοι) ένα logo..!! Εδώ ο κόσμος καίγεται.. Και αν θέλεις μπες στη θέση του πωλητή και απάντησε στο ερώτημα του φίλου. Θα το έβρισκες λογικό και θα του τον άλλαζες ή όπως αναρωτιέται ο φίλος θα έλεγες καλώς τον περίεργο? Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό... Και σε περίπτωση που του απαντούσες με βάση την κοινή λογική θα είχες και συνέπειες!!! :slapface: :flipout:
Για να δουμε. . . το πρωι θα εχουμε γελια.Αν μου πουνε μ@κ@κιες . . .

Παιδιά καλημέρες ! !

Μην το τραβαμε αλλο το θεμα μου.Εγω το εγραψα στο forum γιατι θεωρησα οτι πρεπει αλλα και για ενημερωση.
Τωρα η κινηση που εκανα για να παω να αλλαξω το δεκτη νομιζω ηταν δικαιωμα μου και προσωπικο μου κολλημα.
Με τα λιγα που ξερω απο δεκτες και απο δορυφορικα θεωρησα οταν ανοιξα την συσκευασία σπιτι και ειδα οτι δεν
υπαρχουν λογοτυπα οτι ο δεκτης ειναι απο τους πρωτους με οτι συνεπάγεται και στο hardware και στις ενημερωσεις.Και κατι που το αναφερω
και πρωτη φορα ειναι οτι η συσκευασια που βγαλαμε τον καινουργιο δεκτη την επομενη μερα που πηγα και εχει και τα λογοτυπα δεν εχει καμια σχεσει με την πρωτη που πειρα εγω.Ειναι τελιος διαφορετικη εξωτερικα.
Τον παλιο δεν τον εβαλα να δουλεψη γιατι ήθελα να τον παω αθικτο και οπως τον παρελαβα.
Το ξαναλεω για αλλη μια φορα με το παλικαρι που ηταν γκισε δεν εχω κανενα προβλημα(ασχετος κι αν μπροστα μου εκανε μορφασμο δισαρεσκιας και στην αρχη τις κουβεντας μας μου μηλουσε οτι και καλα ποιος εισαι εσυ....)

Και οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω.
Εδω ο κοσμος καιγεται.....

Λοιπον ξανα τις καλημερες μου σε ολους.

Να εισαστε καλα.

Γιάννης