Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ναι, τον έβαλα σε 3 διμηνους λογαριασμούς, δεν με πειράζει τόσο, τουλάχιστον γλίτωσα την εγκατάσταση μιας και έχω ήδη 3 lnb (astra-hotbird-eurobird)!

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Εκανα αίτηση για το πακέτο της OTE TV στις 30 Δεκεμβρίου και μου απάντησαν από το κατάστημα ότι δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την διεύθυνση της οικίας μου.
Για τον λόγο αυτό δεν μου έδωσαν τον εξοπλισμό, καθώς θα έπρεπε να περιμένω για την διευθέτηση του θέματός μου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ σε μεγάλη πόλη της επαρχίας και υπάρχει η διεύθυνσή μου στο λογαριασμό τους με οδό και αριθμό.
Προφανώς γίνεται κάποια αναζήτηση της διεύθυνσης και επιβεβαίωση πάνω σε κάποιο δικό τους χάρτη !!!!
Να σημειώσω ότι δεν ζήτησα την εγκατάσταση εξοπλισμού γιατί έχω ήδη εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας.

Last edited:
Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Πήγα σήμερα σε κατάστημα του OTE και στην καταχώρηση της αίτησης υπήρξαν τα παρακάτω προβλήματα:
1) Υπάρχει η παλαιότερη ονομασία της περιοχής μου (αυτή δηλώθηκε τελικά, δεν υπήρχε καταχωρημένη η τρέχουσα ονομασία της),
2) Δεν υπάρχει η οδός της κατοικίας μου (βρέθηκε μόνο η δεύτερη οδός που εφάπτεται με την κατοικία μου, δεν βρέθηκαν οι υπόλοιπες τρείς οδοί του οικοδομικού μου τετραγώνου),
3) Δεν μπορούσε το σύστημα να ενημερώσει τον Τ.Κ. της περιοχής μου (αυτό γίνεται αυτόματα από το σύστημα).
Τους είπα να ενημερώσουν τα κεντικά τους γραφεία για να λυθεί γενικότερα το πρόβλημα στην περιοχή μου (Κάνοντας δοκιμές δεν μπορούσαν να βρούν αρκετές οδούς της περιοχής μου !!!).
Τελικά με κάποιο τρόπο διευθετήθηκε το θέμα μου (νομίζω ότι έδωσαν μη σωστά στοιχεία στα πεδία που υπήρχε πρόβλημα, ώστε να προχωρήσει η αίτησή μου όπως και έγινε).

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Δηλαδή παραλίγο να μην μπορούσες να γίνεις συνδρομητής, άσχετα ότι το ήθελες και φυσικά θα τους πλήρωνες κανονικά...
και ο λόγος ήταν επειδή η περιοχή σου δεν είναι σωστά... "φακελωμένη"?

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ!!!!!!

Σωστά. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες καταχώρησης, από τον υπάλληλο του OteShop, έγινε αποδεκτή η αίτησή μου.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Σωστά. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες καταχώρησης, από τον υπάλληλο του OteShop, έγινε αποδεκτή η αίτησή μου.
Σιγά μη σε άφηναν να φύγεις!

έχει βγει πουθενά καμιά ερευνα που να λέει πώς κινήθηκαν οι συνδρομητές τα χριστούγεννα ή θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα του 12μήνου?

Από χτες και εγώ νέος συνδρομητής ΟΤΕ TV!

Μήπως υπάρχει κανένας από Ηράκλειο να βοηθήσει στην εγκατάσταση;

Μετά από πολύ παίδεμα και χωρίς πολυ υπομονή, αποφάσισα να παραγγείλω από το 13888 την κεραία του ΟΤΕ. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός (ο οποίος έτυχε να είναι και γνωστός μου) και επιτέλους είδα φως!
Πρώτες εντυπώσεις... πολύ καλές! Άντε να αρχίσουν να μπαίνουν και άλλα κανάλια σιγά σιγά...

Νέο μέλος και εγώ στο full πακέτο με τα αθλητικά, πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με τα HD!

Περιμένω πως και πως καινούρια κανάλια, ειδικά το history.. :)

Μολις αγορασα κι εγω το πακετο απο ΟΤΕ shop, εχοντας κοψει τη νοβα εδω και 4 μηνες (μετα απο 8 χρονια). Αυριο θα με παρουν για ενεργοποιηση.
Δεν ζητησα εγκατασταση μιας και λεω να προσπαθησω να μετακινησω μονος μου το πιατο (χλωμο, αλλα δεν χανω τιποτα). Αν δεν τα καταφερω θα φωναξω καποιον ιδιωτη, αφου αν ζητησεις να ερθει τεχνικος του ΟΤΕ μπορει να κανει εως και 10(!) μερες να ερθει, οπως μου ειπε η υπαλληλος...

Αυτό δεν ισχύει ί!!!!
Ο εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης του ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος εντός 24 ωρών από τη στιγμή που λάβει την εντολή να επικοινωνήσει με τον πελάτη και να ορίσει ραντεβού για την εγκατάσταση!!!

Last edited by a moderator:

Τι να σου πω...:nounder: Ετσι μου ειπε η υπαλληλος στο ΟΤΕ shop...

με την κριση που υπαρχει και με την μειωμενη δουλεια ο τεχνικος μπορει να ερθει και αμεσως...
η κοπελα σου ειπε 10 μερες για να ειναι καλυμενη αν για καποιο λογο αργησει να ερθει ο τεχνικος ασε που στα oteshop ειναι ασχετοι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
τεχνικος του οτε δεν υπαρχει οπως δεν υπαρχει και τεχνικος της νοβα...
κανουνε συμφωνιες με ιδιωτες εγκαταστατες...
μπορει και ο ιδιωτης που θα παρεις να ειναι εξουσιοδοτημενος και απο τις δυο εταιριες και να μην το ξερεις...
επιπλεον αλλο κοστολογιο-κερδος εχει ο τεχνικος αν κανει εξουσιοδοτημενα την εγκατασταση και αλλο αν την κανει σαν ιδιωτης επαγγελματιας...

Από τετάρτη και εγώ θα έχω το δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ.Παρέλαβα εξοπλισμό μέσα σε 2 εργάσιμες από την μέρα της αίτησης και πλέον αυτό που μένει είναι η εγκατάσταση που θα κάνω μαζί με κάτι φιλαράκια και μερικές ΠΙΤΣΕΣ!!!Οπότε εντυπώσεις και κριτική προσεχώς...

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

αγορασα τον οτε τβ στης10/11/2011 απο τον οτε Ρεθυμνης και το παρελαβα αμεσως.Δορυφορικη εχω στο σπιτι μου(τρια πιατα 6 δορυφοροι)μεχρι στης 27/12 την δουλεψα μετα μπηκα νοσοκομειο και βγηκα 17/1/2012.πριν δυο εβδομαδες χαλασε ο ΚΑΟΝ και μου τον αντικατεστησαν μετα τρεις μερες.Τωρα τα παραπονα μου --πολλες επαναληψεις,τα ντοκυμαντερ ειναι ολα της αδελφης(νοβα) γενικα με τα ζωα,δεν εχει τα ψηφιακα καναλια(εδω στο χωριο ολοι αγορασαν αδελφη για τα ψηφιακα)δεν δειχνει στιγμιοτηπα απο τους Ελληνικους αγωνες οπως κανουν ολα τα καναλια,εχει κανει μονο μια αναβαθμιση αλλα δεν ειδα καμια διαφορα,και μια και θα ελθουν τα ψηφιακα περιπου τον Μαιο στην Κρητη να δουμε τι θα κανουν....τελος παντων ειναι κι αλλα αλλα σας ζαλισα
ευχαριστω Γιαννης

πες και κανα καλό γιατί έτσι όπως τα λές δε σε βλέπω να το κρατάς για πολύ το πακέτο ακόμα.

Μετα από μια εβδομάδα παρέα με τον ΟΤΕ είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου.Καταρχήν ο δέκτης είναι αξιοπρεπείς για εταιρικός και λιγότερο χάλια σε ευελιξία από αυτόν του ανταγωνισμού.Τηλεκοντρολ μέτριο όμως τα κουμπιά του είναι ευδιάκριτα.Από ποιότητα εικόνας ότι του δώσουν δίνει.Για να μην απλώσω και δεν τελειώσω πότε θα πάω απευθείας στην γενικότερη εικόνα μου για το πακέτο και για ποιο λεπτομέρειες εάν ανοίξει κι άλλο η κουβέντα τις λέμε.ΛΟΙΠΟΝ εάν έχει κάποιος νοβα δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να βάλει ΟΤΕ πλην όμως 2 πολύ σημαντικών λόγων 1)ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ΟΤΕ ΣΙΝΕΜΑ που είναι εθιστικο σε σημείο αηδίας (ΘΒ ΑΕΡΑ)για την οικογένεια.Η τιμή του είναι τίμια με κάποιες προσθήκες ακόμα, θα αξίζει απολύτως τα λεφτά του ειδικότερα εάν μπουν και τα ελεύθερα μέσα.Σε καμία περίπτωση όμως παράλληλα με νοβα εκτός και αν για τα παραπάνω πλεονεκτήματα του δώσει κάποιος 20 ευρώ.Εγώ τα δίνω αλλά είμαι κλασσική περίπτωση βλάβης!!!Αυτά για αρχή.
ΥΓ.Για ξένες ταινίες δεν γίνετε κουβέντα γιατί σχεδόν δεν υπάρχουν καν
ΥΓ2Το παιδικό του πρόγραμμα είναι πληρέστατο

Είναι δύσκολο να κρατήσεις πλατφόρμα χωρίς ξένες ταινίες δυστυχώς. Εγώ μάλλον δεν έχω οικογένεια και δεν μου φάινεται δελαστικό το καταναλι με τις ελληνικές ταινιες :)
Thanks πάντως για το review