Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV;

Μια χαρά πληροφόρηση έχει.... σωστή είναι...

Δεν βαρεθήκατε τις αντιπαραθέσεις ??? Σαν παιδάκια στο νηπιαγωγείο κάνετε...

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV;

Δεν βαρεθήκατε τις αντιπαραθέσεις ??? Σαν παιδάκια στο νηπιαγωγείο κάνετε...
Έχεις πολύ δίκιο... Η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να κουράζει...

Παρακολουθήστε με σε αυτά που γράφω και θα καταλάβετε.
Αυτά που πιστεύω λέω δε θίγω κανέναν ούτε υποστηρίζω κανένα αλλά υπάρχει ο συγκεκριμένος τύπος που πετάγεται παντού να μας την πει και να μας αμφισβητήσει.
Στο θέμα μας λέω ότι ένας φίλος αλβανός είδε να βάζουν πολλοί otetv και ήθελε να με ρωτήσει πως γίνεται και τι χρειάζεται.
Στο συγκεκριμένο είχα δανείσει και το nova μου full pack μισή τιμή που είχα το καλοκαίρι να δει αλλά δεν του άρεσε.

Απο χτες και 'γω συνδρομητής μέσω δορυφόρου στο Full Pack

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV;

Διέκοψα τη nova κι εδώ και δυο μέρες είμαι στο full pack του Οτέ !
Η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη ! :proud:

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV;

Σημερα και γω εκανα αιτηση για οτε τv στο full pack,ειμαι και συνδρομητης νοβα αλλα δεν ξερω αν θα μεινω για πολυ ακομα.

Ειμαι κι εγω συνδρομητης οτε tv...

Full pack δορυφορικό otetv από χτες και εγώ.

Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Μπηκα και εγω απο την Παρασκευή στην οικογενεια της ΟΤΕTV. Σαν χρήστης ΝΟΒΑ (πρώην) έχω να πω τα εξής: Επιτέλους ποικιλία ταινιών έστω και παλαιότερες. Επιτέλους. Γλύτωσα με τις επαναλήψεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... Ειδα μπαλιτσα και δεν προλαβαινα το ζαπινγκ. Νοικιασα μια ταινία και το ευχαριστήθηκαμε με τη γυναίκα μου. Εικόνα στην δική μου LG τουλάχιστον πολύ καλύτερη στα sd πανομοιότυπη στα HD εκτός απο το RED με τον Μπρους Γουίλις που όντως ήμασταν "μια πόλη μια παρέα." Επίσης με ενα παλιό (2004) Toshiba με 500αρη σκληρό DVD Writer επιτραπέζιο, (εκεινα τα τεράστια) συνδέθηκα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ο ΚΑΟΝ και σε συνδυασμό με τον αυτόματο συντονισμό του δέκτη στις υπενθυμίσεις κανω οτι εγγραφή θέλω οποτε θέλω (βραδυ κυρίως ή ωρες που ειμαι στη δουλεια για να μην αλλάζω καναλι και φαίνεται.) Ειμαι καλυμμένος μεχρι την έλευση του δίσκου.

Last edited by a moderator:

Με τις ταινίες harris23 έχω παρατηρήσει πως ο Οτε είναι με τα φεγγάρια του.Αυτή την εβδομάδα πιστεύω πως τα πράγματα είναι πολύ καλά.Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να είναι χειρότερα και να πήξουμε στις επαναλήψεις.Γενικά πάντως πιστεύω πως στρώνει.
Και όσον αφορά τις παλαιότερες ταινίες,το προτιμώ.Δε νομίζω να βρίσκονται πολλές από αυτές στα "γνωστά" site.Επίσης μου αρέσει πως που & που έχει Ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

ειμαι εδω και 1 μηνα στον ΟΤΕ απο ΝΟΒΑ.
εχω να πω τα εξεις ... απο ταινιες εμενα που μου αρεσουν οι νεες κυκλοφοριες δεν με καλυπτει ο ΟΤΕ
οτι νεο υπαρχει το εχει στο onDemand.
Απο αθλητικα για εμενα που τον εναν αγωνα (του ολυμπιακου πχ χτες τον ειδα εξω με φιλους) ο οτε με καλυπτει μια χαρα με ολα τα ξενα που δειχνει ...
απο σειρες / ντοκυμαντερ μια η αλλη λιγο πολι τα ιδια εχουν .. .
απο κουτσομπολια η γυναικα λεει δεν εχει καρντασιαν που της αρεσαν και εχει ολο εκπομπες με τουρτες κτλ...
ομος το ενα κανει 25 μια που εχω μεινει φορτηνετ και το αλλο ειχε διπλα λευτα που νομιζο οτι εκει ειναι το σημαντικο .. ελπιζω ότι θα βελτιωθει το περιεχομενο του ΟΤΕ οσο περναει η καιρος ..

Το on demand αρχικά ξενίζει λίγο επειδή ζητά να πληρώσεις για κάτι που θεωρείς ότι το έχεις ήδη πληρώσει αλλα δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν θέλεις να βλέπεις πχ. και 5-6 τελευταίες ταινίες κάθε μήνα, δίνεις 6x3=18 ευρώ το μήνα ακόμα (μέση τιμή από 3.49 και 2.49 που κοστίζουν συνήθως) και είσαι και πάλι αρκετά πιο κάτω από την τιμή του full pack της nova. Η τιμή παραμένει ελκυστική ενώ το μεγάλο συν είναι ότι δεν επιβάλλεται σε όλους το κόστος των ταινιών αυτών με το ζόρι. Για παράδειγμα σε αυτούς που τις παρακολουθούν "αλλού".

εγώ πάντως που έβαλα οτε εδώ και ένα μήνα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. στο μόνο που "υπερέχει" θεωρητικά η νόβα, είναι οι πρώτες προβολές ταινιών,ωστόσο καλό θα ήταν να βλέπαμε λίγο το γενικότερο value for money. η νόβα παραμένει υπερβολικά ακριβή, πόσο μάλλον στην εποχή που διανύουμε όπου οι περισσότεροι μετράμε και τα φραγκοδίφραγκα.
σε ότι αφορά το ondemand του οτε, 2μιση ευρώ για μια ολοκαίνουρια ταινία in the comfort of your own home, δεν είναι μεγάλο ποσό ρε σεις.

Το on demand αρχικά ξενίζει λίγο επειδή ζητά να πληρώσεις για κάτι που θεωρείς ότι το έχεις ήδη πληρώσει αλλα δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν θέλεις να βλέπεις πχ. και 5-6 τελευταίες ταινίες κάθε μήνα, δίνεις 6x3=18 ευρώ το μήνα ακόμα (μέση τιμή από 3.49 και 2.49 που κοστίζουν συνήθως) και είσαι και πάλι αρκετά πιο κάτω από την τιμή του full pack της nova. Η τιμή παραμένει ελκυστική ενώ το μεγάλο συν είναι ότι δεν επιβάλλεται σε όλους το κόστος των ταινιών αυτών με το ζόρι. Για παράδειγμα σε αυτούς που τις παρακολουθούν "αλλού".

και να πούμε επίσης ότι αν κάποιος τσινάει ακόμα και με τα 3,49 ευρώ του hd on demand, μπορεί να περιμένει μια εβδομάδα για να δει την ίδια ταινία σε απλό ondemand κανάλι με χρέωση 2,49 ευρώ :ears:

και εγω απο χτες πρωτες εντυπωσεις σιγουρα καλητερη ποιοτητα sd καναλιων σε σχεση με νοβα στα hd μάλλον τα ίδια

Εδώ είμαι κι εγώ! Full pack μαζί με Νόβα την οποία θα συνεχίσω μόνο αν μου κάνουν την ίδια προσφορά (sports pack, πακέτο ομάδων με 25 ευρώ το μήνα).

Εδω και 2 μηνες συνδρομητης του OTE Sat,απολυτα ευχαριστημενος

ΟΤΕ:Περασε τους 150.000 συνδρομητες

Προσπάθειες για ενίσχυση της παρουσίας του καταβάλλει ο ΟΤΕ στον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, όπου ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι η Forthnet.

Η επένδυση στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΟΤΕ, όπως έχει επανειλημμένως τονίσει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ και αυτό έχει υποστηριχθεί έως τώρα με τις κινήσεις ενίσχυσης του περιεχόμενου που αποδίδουν καρπούς και σε επίπεδο συνδρομητών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ο αριθμός συνδρομητών του ΟΤΕ TV έχει ξεπεράσει το τελευταίο διάστημα τους 150.000 χιλιάδες. Υπολογίζεται ότι η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ ενισχύεται, κατά μέσο όρο, με περίπου 10.000 συνδρομητές ανά μήνα καθώς στα τέλη του προηγούμενου χρόνου οι συνδρομητές της υπηρεσίας ανέρχονταν σε περίπου 120.000.
sdtv.gr

Και εγώ εδώ και μερικούς μήνες έγινα συνδρομητής στο full pack του ΟΤΕ tv με δορυφορικό .Παλιά είχα NOVA .

Κλεινω χρονο στο φουλπακ χωρις προσφορα. Δεν το χω μετανιωσει