Πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε το νέο πακέτο HD;

Re: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

Το πήρα και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Απάντηση: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

Κι εγώ το πήρα, αφού
1ον ήμουν ήδη παντρεμένος, γιατί είμαι σχετικά νέος συνδρομητής (1 χρόνο)
2ον o panasat είχε κάποια θεματάκια και θα ήθελα να τον αλλάξω (ως παντρεμένος δεν μπορούσα) και,
3ον ήταν μια εύκολη λύση για HD, για μένα που δεν έχω σοβαρό εξοπλισμό ώστε να πιάνω άλλους δορυφόρους κλπ (μόνο το πιατάκι της Nova έχω).

Re: Απάντηση: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

Κι εγώ το πήρα, αφού
1ον ήμουν ήδη παντρεμένος, γιατί είμαι σχετικά νέος συνδρομητής (1 χρόνο)
2ον o panasat είχε κάποια θεματάκια και θα ήθελα να τον αλλάξω (ως παντρεμένος δεν μπορούσα) και,
3ον ήταν μια εύκολη λύση για HD, για μένα που δεν έχω σοβαρό εξοπλισμό ώστε να πιάνω άλλους δορυφόρους κλπ (μόνο το πιατάκι της Nova έχω).

Σε έχει ριγμένο ο brother !!!!!:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

Σε έχει ριγμένο ο brother !!!!!:D

Χαχα! Μπα, αυτός προσπάθησε, αλλά εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ..:FSGSFGS4:

κι εγω τον πηρα και τον αλλαξα (αντικατεστησα) κιολας

Παντως εάν κάποιος έβλεπε νοβα και δεν έκλεισε χρόνο τουλάχιστον,δε νομίζω μόνο για τα HD να πάρει νέο δέκτη.Εγώ απλά δεν είχα νοβα...πάντως ψάχνομαι για τα HD γενικώς

Δεν το πήρα για το HD. Ήθελα να βάλω nova λόγω μπάλας και αφού πλέον ήταν το μόνο διαθέσιμο πακέτο το πήρα, άλλωστε με έπιασε η δωρεάν προσφορά του HD για ένα χρόνο λόγω του ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα nova μέσω on telecoms.

Ως παλαιός συνδρομητης της NOVA οσο θα είμαι "ανύπαντρος " θα εξακολουθώ να βλέπω HD με τον MVISION !!
Δεν θα πάρω ..................

υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.......hd και κουραφεξαλα.....αεριστηκε ο γερμανος και ο ιταλος και εβγαλε hd o ελληνας θα μεινω ανυπαντρος γιατι δεν μου αρεσουν οι κυριες......:elefant:

Re: Απάντηση: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

....απλα για να καταλαβουμε ποσα ατομα τους αρεσει το HD.
Σε όλους πιστεύω αρέσει η υψηλή ευκρίνεια .
Όσο για τον δέκτη , δεν υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσω , αφού κυκλοφορούν πολλοί καλλίτεροι δέκτες στην αγορά .

Bρε παιδια ο τιτλος του θεματος ειναι :

"πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD"

κ οχι ποσοι δεν το αγορασατε κ γιατι . :bobby:

Εγω ειχα διακοψει απο τον Φεβρουαριο του 2006 κ εγινα και παλι συνδρομητης με το HD πακετο.

Καλό θα είναι αν υπάρχει δυνατότητα από το φόρουμε να ανέβει κάποιο poll, ώστε να βλέπουμε τα αποτελέσματα σε νούμερα και ποσοστά. Δεν αγόρασα Nova HD, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω. Εννοείται ότι τον δέκτη μου δεν τον αλλάζω με τίποτε-bye-

Απάντηση: Re: πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε τον νέο πακέτο HD

:a0210:
Καλό θα είναι αν υπάρχει δυνατότητα από το φόρουμε να ανέβει κάποιο poll, ώστε να βλέπουμε τα αποτελέσματα σε νούμερα και ποσοστά. Δεν αγόρασα Nova HD, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω. Εννοείται ότι τον δέκτη μου δεν τον αλλάζω με τίποτε-bye-

Ως παλαιός συνδρομητης της NOVA θα παραμείνω "ανύπαντρος "!

HD με αυτούς τους όρους δεν θα πάρω...

Βάλτε με στη λίστα κι εμένα...