Πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε το νέο πακέτο HD;

Και εγω πηρα τον 831. Δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος με τα HD. Περιμενα πιο καλη εικονα

Σε όλους αρέσουν τα HD τις νόβα…. Αρκεί να μην δουν σε καμιά άλλη πλατφόρμα HD. (έστω και τα ελεύθερα στον Astra) Μόνο τότε καταλαβαίνει κανείς την διαφορά στην εικόνα και στα………… τσάμπα ευρουλακια του HD τις νόβα :offtopic:

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε το νέο πακέτο HD;

Σε όλους αρέσουν τα HD τις νόβα…. Αρκεί να μην δουν σε καμιά άλλη πλατφόρμα HD. (έστω και τα ελεύθερα στον Astra) Μόνο τότε καταλαβαίνει κανείς την διαφορά στην εικόνα και στα………… τσάμπα ευρουλακια του HD τις νόβα :offtopic:

Πες τα ντε!
Έχω Wave Frontier στις 13.0Ε, 19.2Ε, 28.2Ε, 39.0Ε
Τα βλέπω αυτά που λές...

Και βλέπεις Γιάννη, δεν κάνω λόγο για Κανά sky Italy, κλπ. Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Καπέλο θα τους τα φορέσουνε τα μηχανάκια που πληρώσανε για να δούνε nova cinema HD……… :music-smiley-005:

Βρε κακοί άνθρωποι κάντε υπομονή. 2011 είναι ακόμα μέχρι το 2013 θα ανακαλύψουν το Variable Bit Rate και στη Νοβα.. αμάν πια δεν σας καταλαβαίνω.
Εδώ τους πήρε 9 μήνες να συμμαζέψουν λίγο το χρώμα και το Contrast.. δεν θα ξεχάσω αγώνα Champions League από NovaHD να είναι όλα κοντραρισμένα και καμμένα και να γυρίζω σε SkyUK ή SkyIT ή SkyDE και να κλαίω από την εικόνα.

Σιγά σιγά μην πάθουν και κάτι.

Και εγω νεος κατοχος 2x pvr 865. Στα hd ομολογώ περίμενα καλύτερη εικονα.
Νομιζω το ert hd εχει καλυτερη.

harmem
gmirtzakis
amora
mmoukiou
Yperion
keros76
mitsikelis
cppu
tlgex
molivos
greekzero
seaman13
jimjoral
Stejo
nikoskaz
Thanos68
polakis
jim1papa
G10VANNI
dermitzakis
Mouxlalouda
Teo74
aenaos15
panagosg
bobfr150
DONKIXOTIS
soulfunkdjx
HADJIBABA
suzakias
gfilip
agrino
dk80
spyhatz
thiseas
theox
bdream58
glaros
WREXY
Μπελλος Ευαγγελος
Sosat
vasilik
little
redmissile
outeksero
nickre
Serafeim Karakostas
loufjohn
craven
craven
michkal91

Σύνολο:56

Και εγω νεος κατοχος 2x pvr 865. Στα hd ομολογώ περίμενα καλύτερη εικονα.
Νομιζω το ert hd εχει καλυτερη.

Όχι αδελφέ χωρίς να υπάρχει και μεγάλη διαφορά είναι λίγο καλύτερα στη Νόβα γιατί η ανάλυση είναι 1920χ1080 ενώ η ΕΡΤ είναι 1440χ1080... και οι 2 είναι με σταθερό bitrate..

Επειδή δεν είμαι και εντελώς familiar με τα θέματα, η ποιότητα του hd παίζει να φτιαχτεί χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει κάποιος δέκτη ή είναι πρόβλημα του δέκτη και πρέπει να τον αλλάξει για να φτιάξει το HD;

Και εγώ δεν είμαι πολύ καλός γνώστης του θέματος αλλά στον Ολυμπιακό που τον είδα στο hd της Νόβα εντυπωσιάστηκα.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη του φόρουμ αγοράσατε το νέο πακέτο HD;

Και εγώ δεν είμαι πολύ καλός γνώστης του θέματος αλλά στον Ολυμπιακό που τον είδα στο hd της Νόβα εντυπωσιάστηκα.
Είναι έως ότου δεις κάπου αλλού…….-bye-

Καμμια συγκριση με ξενες HD μεταδοσεις. Ειναι τελειως απογοητευτικη η μεταδοση HD της NOVA

Δεν εχω δει απο ξενα, αλλα απο το kingofsat ξενα πακετα εχουν 5-6 καναλια hd ανα αναμεταδοτη και η νοβα 5 εχει. Mpeg4 8psk. Τα ξενα τι παραπανω κανουν;

Δεν εχω δει απο ξενα, αλλα απο το kingofsat ξενα πακετα εχουν 5-6 καναλια hd ανα αναμεταδοτη και η νοβα 5 εχει. Mpeg4 8psk. Τα ξενα τι παραπανω κανουν;
Βγάζουν μάτια!!!
Είναι σαν να λέμε μέρα με τη νύχτα…. :eek:

Tα ΗD της nova είναι απλώς καλά, τίποτα το εντυπωσιακό. Κανονικά αυτή την ποιότητα, άντε με λίγο χαμηλότερο bitrate, θα έπρεπε να την έχουν όλα τα sd κανάλια. Προσωπικά εγώ θα ήθελα να καταργηθούν ορισμένα κανάλια για να ανεβάσουν την ποιότητα στα υπόλοιπα, κάτι που δεν πρόκειται φυσικά να γίνει ποτέ, γιατί η ποιότητα είναι ψιλά γράμματα, γενικότερα στην Ελλάδα.

Μα αυτο λεω και στα ξενα συνηθως 5-6 καναλια εχουν με αντιστοιχο bitrate της νοβα. 60mb /5 στο περιπου..

Ε οχι και λιγοτερο bitrate sd καναλι... Novacinema hd 12mb εχει, για τα sd 4mb ειναι καλα.