GEORGE M.
Supreme Member
Βγάζουν μάτια!!!
Είναι σαν να λέμε μέρα με τη νύχτα….![]()
με πιο πακετο κανεις την συγκριση;
Βγάζουν μάτια!!!
Είναι σαν να λέμε μέρα με τη νύχτα….![]()
Να απαντήσω εγω τώρα? Φίλε μου πιθανότατα μερικοί που γράφουμε εδω κινδυνολογούμε. π.χ. ποστ #192 γράφω Είναι έως ότου δεις κάπου αλλού…… #193 απαντά ο φίλος serafeim Όταν γίνω νόμιμος συνδρομητής κάποιου ξένου πακέτου, θα κάνω τις συγκρίσεις μου. Πιθανότατα εγω είδα παράνομα, εμένα αυτο μου δείχνει με την απάντηση αυτή. ποστ #196 απαντώ σε φίλο (Βγάζουν μάτια!!!με πιο πακετο κανεις την συγκριση;
Εντάξει Φίλλιπε κατάλαβα……..Εγώ θα έλεγα ότι και οι δύο είστε "καχύποπτοι" :smile:
Εσύ γιατί θίγεσαι - και μάλιστα εσφαλμένα - αφού όπως λες είσαι νόμιμος συνδρομητής οπότε δε θα έπρεπε να σε νοιάζει, και ο Άκης επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια του (και όχι μόνο εδώ μέσα) με διάφορους που κατά καιρούς μπαίνουν και γράφουν σχόλια περί εικόνας που βλέπουν με παράνομο τρόπο και μάλιστα ανεβάζουν και φωτογραφίες !
αυτο ακριβως φίλε μου προσπαθώ να πω και εγώ.Για να μην τσακώνεστε άδικα όποιος δεν πιστεύει τη διαφορά εικόνας ας βρεθούμε σε κάποιο σπίτι με καλή TV να φέρω την ιταλική μου ή να έρθει σπίτι μου και να δει πόσα πίδια πιάνει ο σάκος από εικόνα.
Προφανώς οσοι θέλουμε ειναι δικαιωμα μας να βλεπουμε στο σπιτι μας ότι θέλουμε και σιγουρά απ οπου θέλει ο καθένας χωρις να χρειάζετε να αποδείξουμε τιποτα. γιατι στην τελική δε νομίζω κανέις να ενοχλεί το "διπλάνο του" για την επιλογή που θα κανει να πάρει τα μπουκέτα. Ούτως ή αλλος για μερικούς στο φόρουμ ότι και να γραψεις παράνομα θα βλέπεις.Πρέπει δηλαδή όσοι έχουμε πρόσβαση σε άλλα μπουκέτα να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.