Πόσα θα δίνατε για τον Mitsu;

Απάντηση: Re: Πόσα θα δίνατε για τον Mitsu;

Έτσι τα βλέπεις στο δικό σου monitor? :D

Εγώ εδώ βλέπω ότι χρωματικά ο Mitsu είναι αλλού γι αλλού, σε σχέση με τον BenQ.

Επίσης τον βλέπω να είναι ψόφιος από φως, ευκρίνεια, μαύρο, και ANSI contrast. ;)

Σαν LCD πενταετίας μου κάνει.. :D

Ναι!!! Ξέρω, ξέρω, εκτός από τον χαλασμένο μου προβολέα, την κουκουρούκου nvidia, το στραβό HDMI, είναι και το Dell μου αλλού γι' αλλού!!!:D:D

Στο δικό μου, λοιπόν, ανάποδο και τρισάθλιο μόνιτορ, ο Benq έχει κάψει ό,τι πράσινο έχει απομείνει στην Πάρνηθα, η τύπισσα από τον Άρχοντα έχει κατέβει από τη Λαπωνία και το καφέ της πέργολας στη φώτο με την κοπελιά έχει γίνει κεραμμιδί!!!-bye-

μιας και βαλατε τις φωτο του Αρτ ας βαλουμε και το συμπερασμα.
Παρεπιπτοντως ο Αρτ δεν ειναι και ο καλυτερος φωτογραφος:D(παντως ειναι πολυ ευγενης και οποτε τουστειλα μηνυμα απανταει αμεσως).

This is too easy. Just think of the HC3800 as a "poor man's" BenQ W6000.

Re: Απάντηση: Re: Πόσα θα δίνατε για τον Mitsu;

Ναι!!! Ξέρω, ξέρω, εκτός από τον χαλασμένο μου προβολέα, την κουκουρούκου nvidia, το στραβό HDMI, είναι και το Dell μου αλλού γι' αλλού!!!:D:D

Στο δικό μου, λοιπόν, ανάποδο και τρισάθλιο μόνιτορ, ο Benq έχει κάψει ό,τι πράσινο έχει απομείνει στην Πάρνηθα, η τύπισσα από τον Άρχοντα έχει κατέβει από τη Λαπωνία και το καφέ της πέργολας στη φώτο με την κοπελιά έχει γίνει κεραμμιδί!!!-bye-

Δεν με έπιασες.. Δεν είπα ότι το δικό μου monitor είναι καλύτερο από το δικό σου.. είπα ότι είναι διαφορετικά... ;)

Όσο για τις διαφορές, ερχόμαστε πάλι στη ρύθμιση της φωτογραφικής..

Βάσει ποιας εικόνας έχει γίνει φωτομέτρηση; White balance? Ξέρουμε γενικότερα κάτι για τις ρυθμίσεις της (ή των;) φωτογραφικής/ων μηχανής/ων;

:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσα θα δίνατε για τον Mitsu;

Δεν με έπιασες.. Δεν είπα ότι το δικό μου monitor είναι καλύτερο από το δικό σου.. είπα ότι είναι διαφορετικά... ;)

Όσο για τις διαφορές, ερχόμαστε πάλι στη ρύθμιση της φωτογραφικής..

Βάσει ποιας εικόνας έχει γίνει φωτομέτρηση; White balance? Ξέρουμε γενικότερα κάτι για τις ρυθμίσεις της (ή των;) φωτογραφικής/ων μηχανής/ων;

:D

Ναι, βρε Μητς, σε κατάλαβα....πλάκα έκανα!!!-bye--bye-

Αφού όλο μου την λέτε τελευταία!!!:bigcry::bigcry::D:D

Ότι και να λέτε ...αν οι τιμές που λέτε ισχύουν ,από τις εικόνες που είδα (άσχετα αν είναι καλιμπραρισμένοι ή όχι) δεν θα έδεινα 50% παραπάνω να πάρω τον 6000.
Δηλαδή τι ? η εικόνα του 3800 άσχημη είναι? (μην πω ότι στο δικό μου μόνιτορ φαίνονται πολύ καλύτερες από του 6000).

ο 6000 εχει lens shift
εμενα μου φανηκαν ολες οι φωτογραφιες του benq καλυτερες
στο ebay τον ειδα και 1200 ειναι να πετυχεις ευκαιρια
το θεμα ειναι αν ο mitsu ειναι καλυτερος απο τους φθηνοτερους benq 1100,1200 να τον προτιμησουμε εναντι αυτων
(ειναι μοντελο 2009;)

Απάντηση: Re: Πόσα θα δίνατε για τον Mitsu;

Ότι και να λέτε ...αν οι τιμές που λέτε ισχύουν ,από τις εικόνες που είδα (άσχετα αν είναι καλιμπραρισμένοι ή όχι) δεν θα έδεινα 50% παραπάνω να πάρω τον 6000.
Δηλαδή τι ? η εικόνα του 3800 άσχημη είναι? (μην πω ότι στο δικό μου μόνιτορ φαίνονται πολύ καλύτερες από του 6000).

και στο δικο μου φαινονται καλες μη πω... πολυ καλες!