ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Το πρόβλημα στην περίπτωση δεν είναι αυτή καθαυτή η τιμή (όσο θέλει πουλάει ο καθένας, αν το πάρουμε έτσι). Το πρόβλημα είναι ότι σε 15 ημέρες κάνουν δύο αυξήσεις συνολικού ύψους 111 ευρώ σε μία τηλεόραση που την έδιναν για 659 ευρώ στο τέλος του 2010. Δεν θέλει πολύ να καταλάβει κανείς για ποιο λόγο το κάνουν, εκπτώσεις έχουμε, θα ρίξουν την τιμή αύριο μεθαύριο πάλι στα 660 ευρώ και θα λένε τρέξτε για την ευκαιρία!

Απάντηση: Re: ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Για πλακα το εγραψα.-bye-

Η τιμη ειναι υπερβολικη ακομη και αν μια 37αρα ψηνει και καφε και φτιαχνει και τοστ.

Γενικα υπαρχει κανενας που να αγοραζει τηλεορασεις απο Ηλεκτρονικη και παρομοιες αλυσιδες (Κωτσοβολος , Πλαισιο , Μultirama κτλ) με τις τιμες που εχουν? Η τελικα πουλανε μονο πλυντήρια?
Πάντως εγώ με 880 για την panasonic 50s20 από multirama και 399 για την lg 42pj550 από ηλεκτρονική (αν μου τη στείλουν βέβαια) δεν έχω παράπονο :)

Re: Απάντηση: ποσα θελουν για να μας τρελανουν??

Το πρόβλημα στην περίπτωση δεν είναι αυτή καθαυτή η τιμή (όσο θέλει πουλάει ο καθένας, αν το πάρουμε έτσι). Το πρόβλημα είναι ότι σε 15 ημέρες κάνουν δύο αυξήσεις συνολικού ύψους 111 ευρώ σε μία τηλεόραση που την έδιναν για 659 ευρώ στο τέλος του 2010. Δεν θέλει πολύ να καταλάβει κανείς για ποιο λόγο το κάνουν, εκπτώσεις έχουμε, θα ρίξουν την τιμή αύριο μεθαύριο πάλι στα 660 ευρώ και θα λένε τρέξτε για την ευκαιρία!

ακριβως οπως τα λες σοτοσ65!! γι'αυτο και εγω ειπα προχτες οτι θα μπω αλλη μια φορα στο site τους για να γελασω με την ομορφια που θα μας παρουσιασουν!! οι ανθρωποι ετσι καταλαβαινουν τις εκπτωσεις και κυριως ετσι αντιλαμβανονται τον σεβασμο στον καταναλωτη!! ειναι ντροπη αλλα τουλαχιστον να τα παιρνουμε χαμπαρι για να προλαβαινουμε και κανεναν χριστιανο απο τις κακοτοπιες!!

ρε παιδια τι να τα ξαναλεμε? τα ελληνικα μαγαζακια εχουν βρει κοροιδα και κανουν οτι γουσταρουν...!

εδω κι ενα 6μηνο ψαχνουμε με ενα φιλαρακι που ζει και εργαζεται στην Ιταλια μια τηλεοραση η οποια να περιλαμβανει στις δυνατοτητες της εκτος απο DLNA και DVB-S. οσο κι αν κοιταξα στην ελλαδα δεν βρηκα καποιο μοντελο! και συμπτωματικα αποψε, συζητωντας, μου εδειξε αυτη
http://www.redcoon.it/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B210549/cid/15017/Sony_KDL_40EX505/
που εχει και τις 2 προυποθεσεις, εκτος των αλλων...!!
και τυχαια βλεπω αυτο το νημα για την 37"ΕΧ500 και μπαινω να δω ακομα μια φορα το χαλι της ελληνικης αγορας!!!!

Από περιέργεια, γιατί θέλεις να έχει και DVB-S; Σίγουρα δεν θα σου δώσει τις δυνατότητες που έχει ένας ανεξάρτητος δορυφορικός δέκτης...

οχι εγω, το φιλαρακι θελει DVB-S για να συνδεσει απευθειας ενα πιατο, χωρις εξωτερικους αποκωδικοποιητες και καλωδια κλπ., και απλα να βλεπει και τα ιταλικα καναλια (ελεω συζυγου) οταν θα ερχεται ελλαδα.

δεν γινεται ετσι?

Last edited:
Εξαρτάται ποια ιταλικά θέλει να βλέπει. Τα ελεύθερα της RAI και της Mediaset (που είναι τις περισσότερες ώρες ελεύθερης λήψης, εκτός από κάποιες εκπομπές που δεν τα δικαιώματα ελεύθερης μετάδοσης), κάποια τοπικά ιταλικά και αρκετά σχεδόν άχρηστα κανάλια από την Ιταλία (τηλεπωλήσεις, sms, κλπ) θα τα πιάνει. Αν έχει όμως συνδρομή στο Sky Italia δε νομίζω, χρειάζεται ο δέκτης του πακέτου.

Γινεται.

Τα μοντελα με DVB-S ειναι για συγκεκριμενες αγορες. Πχ. στην Αγγλια βλεπουν Freeview HD που ειναι δορυφορικα καναλια χωρις συνδρομη (αρα και χωρις καρτα). Moνο που αν δεν κανω λαθος εμεις δεν μπορουμε να τα δουμε (δεν "βλεπει" NA Ευρωπη ο δορυφορος).

Αν βαλεις ενα πιατο και συνδεσεις την ΕΧ505 λογικα θα πιανεις τα free to air Ιταλικα δορυφορικα.

Bλέπουμε αρκετά από τα Freesat (όχι όμως όλα, λόγω δέσμης δορυφόρου), τα Freeview είναι στην επίγεια ψηφιακή...

Bλέπουμε αρκετά από τα Freesat (όχι όμως όλα, λόγω δέσμης δορυφόρου), τα Freeview είναι στην επίγεια ψηφιακή...

Δεν θα έλεγα ότι βλέπουμε αρκετά...άντε μονάχα το Itv HD και τα itv 4,5 εάν δεν κάνω λάθος.Σε κάθε περίπτωση,τα ''καλά'' είναι στον 2d...που χρειαζόμαστε 4άμετρο για να τα δούμε.

Αρκετά βλέπουμε (ασχέτως περιεχομένου και ποιότητας), freesat δεν είναι μόνο τα HD ή τα "καλά" ιδιωτικά (όπως τα itv πχ) και κρατικά, τα περισσότερα κανάλια που είναι ελεύθερα στις 28,2Ε είναι και στο freesat (πχ, Men & Movies, True Movies, Scuzz, Chartshow TV, Flava, BBC Parliament, NHK World, κλπ, κλπ). Στην παρακάτω σελίδα υπάρχει πλήρης λίστα...

http://www.freesat.co.uk/what-you-get/our-channels?page_b229=1

Το περί ου ο λόγος. Το "καταραμένο" το google, θυμάται ακόμα περισσότερο! :Banane0::smash:

http://webcache.googleusercontent.c...500&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

31 Δεκεμβρίου στην cache του google,

attachment.php

Σήμερα, live...

attachment.php
Kι έψαχνα τροφή για το group μου... thanks!

βρε παιδια, δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαστε. καμια 100στη καναλια αμα πιανει, οχι απαραιτητα ολα ιταλικα, ειναι μια χαρα! το ζητουμενο ειναι να βαλει τηλεοραση που, χωρις 2-3 αποκωδικοποιητες και οσο το δυνατον λιγοτερα καλωδια, να βλεπει και ψηφιακη -οταν ερθει σε εμας!!!- και δορυφορικη! δεν παμε για συνδρομητικα, μονο για free.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ????μαλλον μας κοροιδευουν....SAMSUNG 46UE7000 46'---1980 ευρω!!!

Φιλε καλα τα λες εσυ ....λοιπον, ψαχνω για TV εδω και 1.5 μηνα,απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει μια αλυσιδα ηλεκρτικων,εδω και 1.5 μηνα η Samsung UE46C7000 46' εχει 1780 ευρωπουλα,σημερα που ξαναπηγα δεν ειχε κατεβει ουτε ενα ευρω!!!Αλλο μοντελο τωρα,Samsung UE46C6500 46' ειχε 1350 ευρωπουλα ...ακομη τοσο εχει....

Εγώ προσωπικά,δεν πιστεύω στις εκπτώσεις των ηλεκτρονικών.
Δεν υπάρχουν.Αυτό που συνήθως γίνεται είναι κάποιες "προσφορές"
(σπάνια συμφέρουσες) με σκοπό είτε να ξεφορτωθούν ελλατωματικά,
προβληματικά,μη εμπορικά και μη επιτυχημένα μοντέλα,είτε να ξεστοκάρουν
εν όψη κυκλοφορίας των νέων.
Από αυτή τη δεύτερη κατηγορία-του ξεστοκαρίσματος-μπορεί να οφεληθεί
κάποιος,αν έχει ψαχθεί κι ενημερωθεί,και βέβαια δεν έχει πρόβλημα
να πληρώσει για αγορά προηγούμενου έτους "παλιό"(αξιόλογο όμως) μοντέλο.
Παράδειγμα οι VT20 από τα 2500 στα 1800 ευρώ και οι 46C8000 από τα
2700 στα 1800 ευρώ,περίπου.