Πόσα;

Γιατί δεν τα πουλάει σχεδόν κανένας στην υπόλοιπη Ευρώπη(για Ελλάδα δεν ρωτάω);:violent-smiley-030:

xtzwmt1.jpg 850 ευρά όλα μαζί χωρίς τις βάσεις...

Eντυπωσιάστηκα κι είπα,ότι άξιζε να το μοιραστώ...

Last edited:
αν παιζουν και καλα δε θα τα φερει κανεις. Δε συμφερουν το κυκλωμα τετοιες περιπτωσεις. Ακουσα προσφατα κατι παρομοιο που σκοτωνε και το κοστος του full set 5.1 ηταν κατω απο 1000 Ευρω....

Μου θυμιζουν τα αυτοκινητα καποιας κορεατικης εταιρειας που γραφουν καπου <powered by mercedes benz>.Tο οτι εχουν μοναδες της Seas η οτιδηποτε αλλο ,δεν τα κανει αυτοματως και καλα ηχεια.Αν τα ακουσουμε και μας αρεσουν τοτε κανενα προβλημα,μαλλον μεγαλη χαρα

Αν εντρυφήσετε στο site τους,θα διαβάσετε και πολύ καλές κριτικές.Σε μιά απ' αυτές,συγκρίνουν ένα βάσης με μόνιτορς των B&W-KEF αξίας πάνω απο 2500 ευρό και ο παρουσιαστής τα αξιολογεί σαν καλύτερα...

Δείτε στο Pressroom/XTZ in tests.

Last edited:
Προσωπικα,καποιες κριτικες τις κοιτω και εγω με <κριτικο ματι>,μεχρι την στιγμη που θα ακουσω ο ιδιος η καποιος που εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη απο τον συγκεκριμενο που εγραψε αυτην την κριτικη.

To ποσο σοβαρος ειναι αυτος που εκανε το τεστ φαινεται και οτι χρησιμοποιησε εναν Sugden 60 watt για το τεστ.Βεβαια θα μπορουσε να βαλει και κανεναν με 300Β με 10 βαττ να τα οδηγησει .και αναφερει <ηλιθια> οτι ενας αγγλικος ενισχυτης για αγγλικα ηχεια.Θα μπορουσα και εγω να γραψω οτι το τεστ το εκανε ενας <εξυπνος> ψαχνοντας να βρει <ηλιθιους> αγοραστες.Συγγνωμη για το απρεπες των εκφρασεων,αλλα πρωτον δεν απευθυνομαι σε κανεναν εδω μεσα ,αλλα αποκλειστικα στον συγγραφεα της δοκιμης.Τα ηχεια δεν το αποκλειω να παιζουν καλα,αλλα βαρεθηκα να ακουω για μηχανακια που παιζουν παπαδες και θα σβησουν τον ανταγωνισμο κλπ κλπ

Last edited:
Γιατί τα έχεις ακούσει με sugden;Νομίζεις,ότι τα B&W 805 σε μικρό χώρο χρειάζονται παραπάνω;Αν μη τι άλλο τα έπαιζα με τα λιγότερα ενός ΥΒΑ.

Επειδη τα εχω και εχουν καταπιει αρκετους ενισχυτες ,επετρεψε μου να εχω την αποψη μου.Το οτι ο συγκεκριμενος ενισχυτης βγαζει 60 βαττ στα 8ωμ και 80 στα 4ωμ δειχνει ανεπαρκεια τροφοδοσιας οσον αφορα το συγκεκιμενο ηχειο τουλαχιστον.Η αντισταση του κατεβαινει λιγο κατω απο 4 ωμ αν δεν κανω λαθος.Οχι δεν τα ακουσα με Sugden,αλλα αντιστρεφω την ερωτηση,δεν μπορουσε ο δοκιμαστης να βρει εναν ενισχυτη αναφορας,για αυτον,100 βαττ τουλαχιστον για να κανει το τεστ?Επειδη ο χωρος που ακουω ειναι μικρος,εξακολουθω να πιστευω οτι θελουν βαρβατη οδηγηση,υποψιν οτι ακουω σε μαλλον χαμηλες εντασεις.

Last edited:
Ο ΥΒΑ integre DT D τα πήγαινε μιά χαρά...

Ασχετο με το θέμα,αλλά δεν είναι η ισχύς,είναι συνολικά η ποιότητα της τροφοδοσίας,η ποιότητα του ενισχυτή.

Εσύ με τι τα οδηγείς;

Last edited:
Με Accuphase E307 100βαττ στα 8 ωμ,140 στα 4ωμ και οπως μαλλον ξερεις οι μετρησεις της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι συντηρητικες,καποτε τα ακουσα με Mark Levinson με 200 βαττ και ηταν σαν ακουγες αλλο ηχειο.Τα ακουσα βεβαια και με καποιον αλλον ενισχυτη 200 η 250 βαττ αλλα τα εψαχνα να τα βρω που πηγαν,το μεγαλο γελιο βεβαια ηταν με μια φημισμενη αμερικανικη λαμπα ,οπου το μπασο ηταν σαν χαλβας

Last edited:
Στη Γερμανία, που έχουμε συναντηθεί με τους κατασκευαστές της εταιρείας, είπαν ότι έχουν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα!

Ως εξωτερική εμφάνιση δείχνουν εξαιρετικά, ως ήχο δε μπορώ να ξέρω, αφού βρίσκονται σε στατική επίδειξη στα δύο χρόνια συμμετοχής τους στην έκθεση.

Ελπιζω ο φιλος μας απο την Σουηδία να τα έχει ακουσει και να μας γραψει εντυπωσεις. Αν πάλι όχι σιγουρα θα εχει να μας πει κατι παραπάνω. Καλη περιπτωση φαινονται για τα λεφτα τους.