ποσες φορές ανοίγετε τον προβολέα σας κάθε μήνα

πόσες φορές αναβετε τον προβολέα καθε μήνα (για σειρές,

• Total voters
    0

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
οτι λεει ο τιτλος, καλο θα ηταν να γινει ενα poll..

και αν βλεπουμε ταινιες και στην tv καλο θα ηταν να αναφερθει και αυτο..
πολυωρες σειρες.. στον προβολεα ή στην tv;

γνωριζω καποιους που ξεκινανε την ταινια στον προβολεα, αλλα καταληγουν στην tv της κρεβατοκαμαρας μιας και το ετερο ημισυ νυσταξε.

Last edited by a moderator:
Re: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

Ωραιο θέμα!
Καλύτερα θα ηταν ανα μήνα...
Θα έλεγα 4-5 και καμμια σειρούλα στο ενδιάμεσο...

xαχαχα

αυτο ακριβως φοβομουν.. ανα μηνα λοιπον.. αν καποιος μπει στον κοπο να κανει ενα poll ας το κανει ανα μηνα. ευχαριστω

4-5 την εβδομαδα οχι το μηνα;

την σειρα την παρακολουθεις στον προβολεα ή στην tv;

Απάντηση: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

Σειρες στον προβολεα; για να σου βγουν τα...ματια (λογω μικρης/κακης αναλυσης;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σειρες στον προβολεα; για να σου βγουν τα...ματια (λογω μικρης/κακης αναλυσης;;;παει ο προβολεας, απο την στιγμη που μπηκε η 50αρα σπιτι../QUOTE]

Όλες οι σειρές είναι Hd πλέον κι εμείς το arrow το βλέπουμε στο home cinema

Σειρες στον προβολεα; για να σου βγουν τα...ματια (λογω μικρης/κακης αναλυσης;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σειρες στον προβολεα; για να σου βγουν τα...ματια (λογω μικρης/κακης αναλυσης;;;παει ο προβολεας, απο την στιγμη που μπηκε η 50αρα σπιτι../QUOTE]

50" "home cinema" ???

Re: Απάντηση: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

Σειρες στον προβολεα; για να σου βγουν τα...ματια (λογω μικρης/κακης αναλυσης;;;παει ο προβολεας, απο την στιγμη που μπηκε η 50αρα σπιτι..

Όλες οι σειρές είναι Hd πλέον κι εμείς το arrow το βλέπουμε στο home cinema

50" "home cinema" ???

ο evam7 βλεπει πλεον στην 50" και ο underdog στο home cinema.

κανεις ομως δεν απαντησε στο ερωτημα του τιτλου...

Δυστυχώς ελάχιστες, λόγω υποχρεώσεων. Από 0 έως 1 την εβδομάδα, 1-3 τον μήνα

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

κανεις ομως δεν απαντησε στο ερωτημα του τιτλου...

Το "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ" το δέχεσαι σαν απάντηση; :tongue:

Εδώ που τα λέμε τι να δείς κιόλας...Εδώ και 6 μήνες προσπαθώ να δώ μια ταινία της προκοπής κι, εκτός Γκοτζίλες και Super ήρωες, όλο σε σαβούρες πέφτω. :hmmmm2:

Εδώ που τα λέμε τι να δείς κιόλας...Εδώ και 6 μήνες προσπαθώ να δώ μια ταινία της προκοπής κι, εκτός Γκοτζίλες και Super ήρωες, όλο σε σαβούρες πέφτω. :hmmmm2:

Δεν μας λες για τις σαβουρες ωστε να τις αποφυγουμε...

Δεν μας λες για τις σαβουρες ωστε να τις αποφυγουμε...

Νομίζεις οτι τα θυμάμαι; Τα περισσότερα τα σταμάτησα στη μέση.
Απ´αυτά που θυμάμαι αυτά που τα είδα και δεν μετάνοιωσα ήταν το Saving Mr. Banks το Divergent και το Captain America. Τώρα περιμένω το Edge Of Tomorrow κι έχω ξεχάσει να δώ (όλο αναβολή στην αναβολή) το The Grand Budapest Hotel.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

Ολα τα δέχομαι, ακομα και το "ανοίγω τον προβολεα μονο για να δώ αν προβάλει σωστα τα patterns". :tongue:

Τι λες να φταει οι επιλογές σου ή οτι δεν υπαρχουν καλές ταινίες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον

Τι λες να φταει οι επιλογές σου ή οτι δεν υπαρχουν καλές ταινίες;

Ποτέ δεν έγραφα πολλές ώρες σε ταινίες, ο χρόνος μου είναι μοιρασμένος 30% σε ταινίες και 70% σε σειρές, και τις σειρές τις βλέπω στην τηλεόραση.
Τον τελευταίο χρόνο όμως παίζει μεγάλο ρόλο και η απουσία καλών ταινιών. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τόσο φτωχές επιλογές δεν θυμάμαι ποτέ πιο παλιά.

ναι άσε, από τότε που έβαλαν χρώμα στις ταινίες όλες χάλια είναι....... :flipout::flipout:

Οταν εχουμε πολλες δουλειες μαζεμενες βλεπω 3-4 ταινιες τη βδομαδα και κανα επεισοδιο απο τις σειρες που βλεπω.Το χειμωνα που αραζουμε(αγροτικη περιοχη που το χειμωνα ξεκουραζομαστε) μπορει να δω και 3-4 ταινιες τη μερα στην 55αρα και απο σειρες βγαζω ανετα μια σεζον τη μερα για σειρες οπως breaking bad/dexter κτλ.

Τους τελευταιους 10 μηνες δεν εχω ανοιξει ουτε TV, ουτε προβολεα...
Εχω δει 3-4 ταινιες στο πισι (με διαλειμματα, μπορει μια ταινια να την ολοκληρωσα και σε 10 μερες...)

ποσες ταινιες την εβδομαδα παρακολουθειτε στον προβολεα

Ποτέ δεν έγραφα πολλές ώρες σε ταινίες, ο χρόνος μου είναι μοιρασμένος 30% σε ταινίες και 70% σε σειρές, και τις σειρές τις βλέπω στην τηλεόραση.
Τον τελευταίο χρόνο όμως παίζει μεγάλο ρόλο και η απουσία καλών ταινιών. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά τόσο φτωχές επιλογές δεν θυμάμαι ποτέ πιο παλιά.

Μαλλον σου αρεσει και σε "κρατάει" πιο πολυ απο ολα, η πλοκή και το σενάριο, του τι θα γίνει μετα.

Γιαυτο και το 30% ταινίες, 70% σειρές.
Αν και πλέον εχει γίνει διαχώρισμος, τελικά οι πιο πετυχημένες σειρές ειναι αυτές που γυρίστηκαν με ενα πιο κινηματογραφικό τροπο παραμένοντας βεβαια σειρές, βλ breaking bad, dexter..

Πλέον με την καθιέρωση του bluray και τα εξαιρετικά restoration παλαιότερων ταινιων έχουμε πιο πολλές επιλογές απο ποτε.

Τουλαχιςτον εδω.. καθώς στο εξωτερικό υπαρχουν αίθουσες που παίζονται συνεχεια παλιές ταινίες, ενω εδω μονο σε αφιερώματα ή φεστιβαλ μπορεις να παρακολουθήσεις κατι διαφορετικό.

ΞΕΚΙΝΆΩ να δω περίπου 2 ταινίες την εβδομάδα στον προβολέα. Τονίζω το "ξεκινάω" γιατι 9/10 φορές με παίρνει ο ύπνος στο ενδιάμεσο και τσάμπα καίει η λάμπα.
Το ασπάζομαι πολύ το επιχείρημα της έλλειψης καλών ταινιών: τελευταία είδα godzilla, jarhead 2, a million ways to die in the west, ride along....πραγματικά η μια χειρότερη από την άλλη!
Ευτυχώς έχουν βγει καλές κωμωδίες που παλιότερα δεν έβλεπα αλλά πλέον παρακολουθώ ευχάριστα, το neighbors και το above my league σώσανε την παρτίδα τον τελευταίο μήνα, μαζί με το απρόσμενα καλό captain america.
Σειρές μόνο σε 1080 αλλά και πάλι μόνο στην 50άρα και χωρίς ενισχυτή, βαριέμαι τα πολλά και βαριέμα τη διαδικασία για 45 λεπτά που κρατάει το επεισόδιο.
Συνήοως βλέπω 2-3 σειρές τη σαιζόν, το 2013-14 ήταν the americans, GoT και vikings.

3-4 ταινιες την εβδομαδα απο την προσωπικη μου ταινιοθηκη που εχω φτιαξει χρονια τωρα και συμπεριλαμβανει παλιο καλο Ευρωπαικο και Αμερικανικο κινηματογραφο χτες ειδα στην σειρα το Βelle de jour με την Catherine Deneuve και το Il Conformista του Β.Β

O προβολέας παίζει σχεδόν κάθε μέρα, με ταινία ή σειρά. Άρα ας πω 5-6 ταινίες ή διπλά (και τριπλά καμιά φορά) επεισόδια την εβδομάδα για να είμαι μέσα.