Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

Βασικά το πρόβλημα εντοπίζεται στους ταχυμεταφορείς της εταιρείας που συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ.Αν δεν κάνω λάθος,όλες οι περιπτώσεις αυτούς αφορούν...

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος από εκεί να έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση και να παρέμεινε. Λόγω της εργασιακής σχέσης μιλάμε για κακούργημα, οπότε οπωσδήποτε θα κάνει στενή.

Αλλά περιμένετε. Με το νέο νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η παρεπόμενη ποινή της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων θα συνεπάγεται και την έκπτωση από την κατεχόμενη θέση ή αξίωμα. Καθώς όπου επιβάλλεται ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης, έχουμε και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (τουλάχιστον 2ετή), αυτό σημαίνει ότι πλέον όσοι καταδικάζονται για κακούργημα (δίχως ελαφρυντικά, και τους επιβάλλεται τελικώς κάθειρξη) φεύγουν από το Δημόσιο.

Τάσο συμβασιούχοι συνεργαζόμενης εταιρείας είναι κι όχι δημόσιοι υπάλληλοι...

Τότε, έχουν στραφεί τα ΕΛΤΑ κατά του υπεργολάβου τους, ώστε αυτός με τη σειρά του να θερίσει τους υπαλλήλους του; Εδώ δεν υπάρχει κανένα κώλυμα. Αλλά απαντούσα στο παραπάνω, ότι δεν φεύγουν από το Δημόσιο ακόμη και εάν είναι ένοχοι υπεξαίρεσης.

Για να δειτε ποιοι ειμαστε......
Ψωνιζω απο το play.com περιπου 8 χρονια καποιες φορες,καποια αγαθα δεν τα παρελαβα και ζητησα απο το play να ερευνησει το θεμα.
Ολες τις φορες μου εστειλαν καινουριο αντικειμενο χωρις να γκρινιαξουν.

Αλλα, ειδαν και αποειδαν απο την νοοτροπια ορισμενων, να τα δηλωνουν χαμενα η ακομα και των υπαλληλων των ΕΛΤΑ που τα εκλεβαν και ιδου η ντροπιαστικη για τους Ελληνες κατα την γνωμη μου σελιδα που εχει ενα αστερισκο σε μια μονο απο τις 25 χωρες.

"*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece."

Μπραβο μας

http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del

Πάντως αυτό μου έχει συμβεί και όταν έμενα στη Γερμανία. Παράγγειλα ένα πακέτο με CD από την JPC και δεν έφτασαν ποτέ. Όταν απευθύνθηκα στην εταιρεία μου απάντησαν με πολλή φυσικότητα "κάποιος στο ταχυδρομείο εκτιμά το γούστο σας στη μουσική" και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Συμβαίνει λοιπόν και στις καλύτερες των οικογενειών...

Για να δειτε ποιοι ειμαστε......
Ψωνιζω απο το play.com περιπου 8 χρονια καποιες φορες,καποια αγαθα δεν τα παρελαβα και ζητησα απο το play να ερευνησει το θεμα.
Ολες τις φορες μου εστειλαν καινουριο αντικειμενο χωρις να γκρινιαξουν.

Αλλα, ειδαν και αποειδαν απο την νοοτροπια ορισμενων, να τα δηλωνουν χαμενα η ακομα και των υπαλληλων των ΕΛΤΑ που τα εκλεβαν και ιδου η ντροπιαστικη για τους Ελληνες κατα την γνωμη μου σελιδα που εχει ενα αστερισκο σε μια μονο απο τις 25 χωρες.

"*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece."

Μπραβο μας

http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del
Μόνο στην Ελλάδα...τραγικό...:bigcry:

Απάντηση: Re: Πόσες φορές έχετε χάσει δέμα στα ΕΛΤΑ;

Πάντως αυτό μου έχει συμβεί και όταν έμενα στη Γερμανία. Παράγγειλα ένα πακέτο με CD από την JPC και δεν έφτασαν ποτέ. Όταν απευθύνθηκα στην εταιρεία μου απάντησαν με πολλή φυσικότητα "κάποιος στο ταχυδρομείο εκτιμά το γούστο σας στη μουσική" και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Συμβαίνει λοιπόν και στις καλύτερες των οικογενειών...

Και χιούμορ κι επαγγελματισμός. :grinning-smiley-043

Σε συνολο 36 παραγγελιων από Ebay και 11 απο play.com δεν έχω μεχρι στιγμης καμμια απώλεια..

Ισως βοηθαει οτι δηλώνω διεύθυνση αποστολής εργασιας κσι οχι στο σπίτι...