Πόσες inches πανι μπορώ να βάλω?

Άπό αυτές που βλέπεις ,πάρε αυτή που έχει μαύρο περιθώριο στο πάνω μέρος (όπως λέει και ο Data bas error). Αν δεν χρειαστεί τώρα μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον.
Επίσης ,ΒΑΣΙΚΟ, δες την διάσταση της κάσας όλης της οθόνης μην τοιχόν και έχεις πρόβλημα χώρου. Οι φθηνότερες συνήθως έχουν μεγαλύτερη κάσα ενώ οι ακριβότερες είναι πιο ντελικάτες σε αυτό το θέμα.
Καλό βέβαια να πάρεις κάποια που το μαγαζί θα σου δώσει μια κάποια εγγύηση τουλαχιστον για τους πρώτους μήνες .

Επειδή κι εγώ διαθέτω οθόνη lumene και όντως το πάνω περιθώριο μου είναι μεγαλύτερο, είναι εύκολο κάποιος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο είναι έτσι ? Γιατί δεν γνωρίζω.

Για τουλάχιστον τον παρακάτω λόγο

Ας πούμε ότι η οθόνη έχει "οφελιμο" ύψος 1,20 μέτρα, αν την κρεμασουμε (το κουτί της) στο ταβάνι, στα κάτι λιγότερο απο 3 μέτρα δηλαδη, το κάτω μερος της θα είναι στα περίπου 1,60 - 1,70 απο το πάτωμα, θέση εντελώς ακατάλληλη και αβολη Φυσικά.

Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί να την κρεμάσει κανά μετρό χαμηλοτερα, το παράπανω τουλάχιστον δεν ισχύει

μην με βαζεις σε σκεψεις τωρα.. και το site της epson τις 114 τις δινει απο τα 3.4.. ποια οθονη εχεις?

Η οθόνη μου είναι ''τοίχος'' και παλι καλά που δεν είχα κλείσει το πανι γιατι η επιφάνεια τοίχου είναι πολύ καλή και είμαι πολύ ευχαριστημένος...για πανί αυτο που ξέρω (που μου εχουν πει) είναι σχεδόν ίδια όλα στην κατηγορία απο 200-500 ευρώ, δεν έχουν τρελες διαφορές αυτα του χιλιάρικου + είναι με διαφορές!! Αλλά το θέμα είναι αξίζει να δώσεις 1000+ για πανί......;;