Πόσο ασφαλής είναι η κλειδαριά που έχουμε στο σπίτι μας ?

ελα ντε! δεν ξερω αν ειναι απλη παντως δεν ειναι η ασφαλειας που οι περισσοτεροι εχουμε υποψη μας

Ούτε καν απλή δεν είναι...
Βέβαια τις περισσότερες φορές, επειδή δεν γνωρίζουμε βασικά πράγματα, οι κλειδαριές ανοίγουν σε 2-3 δευτερόλεπτα.
Π.χ. αν ο αφαλός της κλειδαριάς προεξέχει από την πόρτα, ο κλέφτης δεν ασχολείται καν να τον ανοίξει.

Ποτε το κλειδι πανω στην πορτα (και καλα για ασφαλεια) ανοιγουν ακομα πιο γρηγορα και αθορυβα !!! Ισχυει για τις κλειδαριες των θωρακισμενων πορτων ασφαλειας :creep: :shot:

Re: Απάντηση: Πόσο ασφαλής είναι η κλειδαριά που έχουμε στο σπίτι μας ?

Ποτε το κλειδι πανω στην πορτα (και καλα για ασφαλεια) ανοιγουν ακομα πιο γρηγορα και αθορυβα !!! Ισχυει για τις κλειδαριες των θωρακισμενων πορτων ασφαλειας :creep: :shot:

ελα ρεσυ πως γινεται αυτο?? ειχα μεινει με την ιδεα οτι δυσκολευει περισσοτερο οταν ειναι το κλειδι απο πισω!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο ασφαλής είναι η κλειδαριά που έχουμε στο σπίτι μας ?

ελα ρεσυ πως γινεται αυτο?? ειχα μεινει με την ιδεα οτι δυσκολευει περισσοτερο οταν ειναι το κλειδι απο πισω!!!

Με το ιδιο σου το κλειδι !!! Και την ιδια ανεση !!! :flute:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο ασφαλής είναι η κλειδαριά που έχουμε στο σπίτι μας ?

και γω το αφηνα για να μη κανει ντου η πεθερα χαχαχχααααα :flipout::flipout::flipout:

αντε τωρα να παω να βαλω σειρηνες ..... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο ασφαλής είναι η κλειδαριά που έχουμε στο σ

και γω το αφηνα για να μη κανει ντου η πεθερα χαχαχχααααα :flipout::flipout::flipout:

αντε τωρα να παω να βαλω σειρηνες ..... :a0210:

:SFGSF8: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο ασφαλής είναι η κλειδαριά που έχουμε στο σπίτι μας ?

Ισχύει μόνο για τις σχετικα πιο νέες κλειδαριές ασφαλείας. Όχι τις παλιές με τον μύλο.

Εγώ έχω της esety (εάν θυμάμαι καλά) την omega plus...στου balomenou...μου είχαν πει ότι είναι απλά οι καλύτερες,δεν μου έχει τύχει κάποιο γεγονός πάντως...και ελπίζω κιόλας να μην τύχει!

χωρις να γνωριζω τον ανθρωπο/επιχειρηματια balomeno αλλα με δυσκολια θα πηγαινα να παρω θωρακισμενη πορτα απο κει...... μονο κ μονο το ονομα κατι μου κανει δε μπορω :flipout: