Το έχεις συνέχεια αναμμένο το ambilight; Αν ναι, υποψιάζομαι ότι ίσως θέλουν αλλαγή οι λάμπες του ambilight (τα παλαιότερα μοντέλα χρησιμοποιούν λάμπες φθορισμού, και όχι LED όπως οι νεότερες).
Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην φίλιπς; Όχι να έρθει κάποιος να το δει (είναι εκτός εγγύησης φαντάζομαι) γιατί μπορεί να σε χρεώσουν, αλλά τι νομίζουν ότι φταίει, αν υπάρχουν λάμπες, και πόσο κοστίζουν...
Εγώ έχω την 9731, αλλά το ανάβω σπανίως. 1-2 φορές το μήνα, όταν βλέπω καμιά ταινία που ίσως είναι καλή...
(Εχω πάντως κανονίσει με την καθαρίστρια να την χαλάσει ώστε να πάρω 46αρα πλάσμα τον Σεπτέμβριο...)
CRT Philips σειρας Matchline 33 ιντσων...μετα απο 12+ χρόνια λειτουργίας και δεν λέει να πάθει το παραμικρό! (Εχω πάντως κανονίσει με την καθαρίστρια να την χαλάσει ώστε να πάρω 46αρα πλάσμα τον Σεπτέμβριο...)
καλύτερα στο εξοχικό ή δώστη σε κάποιο φίλο σου να σε καλοτυχάει.
έχω μια 42pfl7962 εδω και 2 χρονια ,σκυλί μαύρο και το
ambilight κανένα πρόβλημα.
οι γονείς μου 2 crt 20 χρόνων ,κανένα προβλημα για 15 χρόνια,απο τοτε που κάηκε το τροφοδοτικο απο κεραυνό
και επισκευάστηκαν εκτός philips δεν έχουν συνέλθει και κάθε χρόνο βγάζουν και κάποιο πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.