Πόσο εύκολη είναι η αλήθεια;

Καλή είναι η κριτική που έχουμε κάνει (όσοι έχουν κάνει) στον εαυτό μας.
Αλήθεια όμως, τι σκεφτόμαστε όταν δούμε ή ακούμε ένα ξένο σύστημα? Πόσες φορές μπαίνουμε σε μια διαδικασία σύγκρισης με το δικό μας ψάχνοντας να βρούμε τυχόν ελαττώματα του άλλου? Πόσες φορές, ακόμα και αν δεν συμφωνούμε με κάτι (ή και να μην μας αρέσει ακόμα), αντί να κάνουμε θετικό σχόλιο (έστω και για λόγους ευγενείας), κοιτάζουμε να μειώσουμε τον κόπο και την "επένδυση" του άλλου?
Αν αναρωτηθούμε όλα αυτά ίσως πολλές κόντρες να μην υπήρχαν μέσα στο club κατά καιρούς (κυρίως σε άλλες κατηγοριες).
Μήπως θα έπρεπε να δούμε και λίγο την αλήθεια? Στην Ιθάκη όλοι θα φτάσουμε (κοινώς να απολαύσουμε την μουσική μας και τις ταινίες μας), απλά ο κάθε ένας μας διαλέγει διαφορετικό ταξίδι για εκεί και αυτό θα έπρεπε να το σεβαστούμε, είτε συμφωνούμε είτε όχι.

Αυτό είναι ένα άλο μεγάλο κομμάτι της αλήθειας που αναζητάμε σε τούτο το θέμα και που ίσως <καίει>περισσότερο!!!

Εδω Γιαννη μου βλεπεις οτι πολλοι αποφευγουν το "μικρο κομματι" της αληθειας και δεν το ακουμπανε. Σιγα μην ασχοληθουν και με το "καυτερο"!!
:ernaehrung004:

Μήπως από το «Πόσο εύκολη είναι η Αλήθεια», να το κάναμε : «Πόσο Τίμιοι είμαστε Απέναντι στον Εαυτό μας» ?

Έχω μετανιώσει για πολλές αγορές μου.

Συνήθως «χάιδευα» τον εαυτό μου, προσφέροντας του εύκολες δικαιολογίες για να του χρυσώσω το χάπι.

Με τον καιρό άρχισα την προσπάθεια να «μάθω» από τα λάθη μου.

Δεν είναι εύκολο – χρειάζεται κόπο και είμαι τεμπέλης.

Κάτι όμως γίνεται ....

Επειδή δεν παίζει να ακούσουμε ποτέ μουσική όπως την ακούμε ζωντανά (και επαναλαμβάνω ΠΟΤΕ) ακολουθεί ο καθένας το δικό του μονοπάτι.
Άλλος πάει προς την ανάλυση, άλλος προς την αμεσότητα, άλλος για το συναίσθημα, άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Και συνήθως σε αυτό παίζουν ρόλο τα ακούσματά του, ο χώρος του, το γούστο του.
Εμένα π.χ. μου αρέσει η αμεσότητα, η λεπτομέρεια, το συναίσθημα.
Τελευταία έχω καταλήξει ότι αν βάλω να ακούσω Heavy Metal, απλά το σύστημα δεν ακούγεται. Η λύση που έχω βρεί είναι να συνδέω το sub του AV έτσι για να γουστάρω... :)
Στην έκθεση άκουσα ηχεία που οικονομικά θα μπορούσα να τα πάρω αλλά πρακτικά δεν θα έμπαιναν στο σαλόνι μου. Χρειάστηκε να πάω μία επίσκεψη στο γναθοχειρουργικό του ΚΑΤ μετά...

Καλησπέρα και από εμένα.

1. Ο νόμος του μέρφυ ισχύει παντού. Αν ένα ηχείο έχει την τάση να μπουμάρει στον χώρο σου ... θα μπουμάρει μέχρι θράυσης κρυστάλων.

2. Αγοράζουμε μηχανήματα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας και όχι τις ανάγκες της βιομηχανίας.

3. Αγοράζουμε μηχανήματα για να την δική μας ψυχαγωγία και όχι του γείτονα. Για παράδειγμα δεν είναι αναγκη να μπορουν από την απένατι πολυκατοικία να μπορούν να διαβάσουν τους υπότιτλούς της ταινίας που βλέπουμε στην καινούρια μας LCD.

Αν έχουμε αυτά στο μυαλό μας όταν ψωνίζουμε δεν πρόκειτε πότε να απογοητευτούμε.

τι λες ρε παληκάρι και πως θα δείξουμε ότι έχουμε λεφτά
θα γράψουμε στο κουδούνι έλληνας κροίσος με lcd με εφτά γράματα
μ.....ς
:flipout:

Δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited by a moderator:
Δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω,δεν έπρεπε να μπω.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Κατά λαθος έχεις γράψει την ίδια λέξη 100 φορές!!!
:grinning-smiley-043

Και άλλες τόσες αλλάζει τα μηχανήματά του από τότε που μπήκε .

Μωρέ δεν έπρεπε να μπει , δεν έπρεπε να μπει , δεν έπρεπε να μπει , δεν έπρεπε να μπει ......