Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στερεοφωνικό σύστημα pt II

Ο€ΟŒΟƒΞ· ώρα πΡρνάΡι Ξ±. Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ακούσΡτΡ ΞΌΞΉΞ¬ Ξ½ΟŒΟ„Ξ±, Ξ². Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ..Ξ

• Total voters
    0

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,679
σε συνέχεια προηγούμενου poll....
η κρίσιμη ερώτηση
πόση ώρα περνάει μέχρι να ακούσετε μουσική (την πρώτη νότα) και πόση μέχρι να θεωρήσετε ότι "πραγματικά" αποδίδει το σύστημά σας....

απαντήστε και στις δυό ενότητες
α και β.

Στην δική μου περίπτωση 2 min
και 15 min....

Last edited:
Απάντηση: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα pt II

Αν ξεκίναγε και το pc πιο γρήγορα...

Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα pt II

ενα μακ σώζει...

α. 10 sec (περίπου, αλλά ψήφισα καταλάθος 2sec ο βλαξ... ξέχασα το χρόνο φόρτωσης media ή CD)
στο νεόκοπο pc-audio πρέπει να χρειάζεται λίγο παραπάνω... περίπου στo 1 min

β. 5-15 λεπτά (σε αυτό κατάφερα να πατήσω στο σωστό κουτάκι :p)

Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα pt II

ενα μακ σώζει...

Ως προς αυτό ίσως, γιατί για τα άλλα...
Εντάξει μιλάμε και για εγκατάσταση XP πενταετίας μαζί με migration από 250GB σε 80GB (λόγω θορύβου) και από εκεί σε 1TB και μια ολοκληρωτική αναβάθμιση MB/CPU/RAM/VGA...

Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα pt II

Ως προς αυτό ίσως, γιατί για τα άλλα...
Εντάξει μιλάμε και για εγκατάσταση XP πενταετίας μαζί με migration από 250GB σε 80GB (λόγω θορύβου) και από εκεί σε 1TB και μια ολοκληρωτική αναβάθμιση MB/CPU/RAM/VGA...

έχω xp 6 ετίας και μακ επίσης.
Το μακ ανοίγει και κλείνει σε 20 sec. Το άλλο ξεπερνάει τα 2.30

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα pt

έχω xp 6 ετίας και μακ επίσης.
Το μακ ανοίγει και κλείνει σε 20 sec. Το άλλο ξεπερνάει τα 2.30

Νταξ φυσικά μπορείς να έχεις και γρήγορο pc δεν είναι μόνο σε mac αυτό… δηλαδή αν είναι βάλετε linux :p και φτοιαξτε σωστά sleep / hibernate / stanby modes …

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα

Νταξ φυσικά μπορείς να έχεις και γρήγορο pc δεν είναι μόνο σε mac αυτό… δηλαδή αν είναι βάλετε linux :p και φτοιαξτε σωστά sleep / hibernate / stanby modes …

άμα ξέρεις κανα κόλπο σφύρα.
Κάτω από 2 λεπτά δεν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνι

Κάτω από 2 λεπτά δεν....

Λ.χ. Βαλε ssd.
Το ίδιο και στο μακ σου αν δεν έχει.

ssd ---> laptop xp(2006) ???

Απάντηση: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα pt II

2-3 δευτερα, μεχρι να ανοιξουν οι προστασιες του τελικου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνικό σύστημα

Κάτω από 2 λεπτά δεν....
Το δικό μου με Windows 7 Pro 64 bit, ξυπνάει από hibernation μόλις κουνήσω το ποντίκι σε 2 sec.
Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο, απλά hibernation το βάζω να κάνει στη μία ώρα...
Και ξυπνάει μέσα στο μόνιμο πρόγραμμα μουσικής. Αν έχει κάνει sleep και το NAS, άντε περιμένω 10 sec μέχρι να γυρίσουν οι σκληροί του δίσκοι....

Το δικό μου με Windows 7 Pro 64 bit, ξυπνάει από hibernation μόλις κουνήσω το ποντίκι σε 2 sec.
Δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο, απλά hibernation το βάζω να κάνει στη μία ώρα...
Και ξυπνάει μέσα στο μόνιμο πρόγραμμα μουσικής. Αν έχει κάνει sleep και το NAS, άντε περιμένω 10 sec μέχρι να γυρίσουν οι σκληροί του δίσκοι....

δεν μιλαμε για hibernation...
για on μιλάμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στεροφωνι

δεν μιλαμε για hibernation...
για on μιλάμε

Κάποιοι δε το κλείνουν το αφήνουν να πέφτει σε ύπνο – χειμερία νάρκη. Αντίστοιχα και εγώ κάποια μηχανάκια δε τα κλείνω ποτέ. Δεν είναι απαρέτιτα κακό. Πάντως όπως σου είπα με ssd (ή και άλλο λειτουργικό) μπορείς να βελτιώσεις χρόνους σε PC και MAC. Και φυσικά εάν κάποιοι έχουν hibernation, στην ουσία είναι σα να βάζεις το δορυφορικό δέκτη (για να μην αναφέρω audio μηχανάκια) σε stanby.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στερο

Κάποιοι δε το κλείνουν το αφήνουν να πέφτει σε ύπνο – χειμερία νάρκη. Αντίστοιχα και εγώ κάποια μηχανάκια δε τα κλείνω ποτέ. Δεν είναι απαρέτιτα κακό. Πάντως όπως σου είπα με ssd (ή και άλλο λειτουργικό) μπορείς να βελτιώσεις χρόνους σε PC και MAC. Και φυσικά εάν κάποιοι έχουν hibernation, στην ουσία είναι σα να βάζεις το δορυφορικό δέκτη (για να μην αναφέρω audio μηχανάκια) σε stanby.
Το ίδιο κι εγώ, και δεν έχω πρόβλημα. Το HTPC σβήνει όταν πέφτει το ρεύμα μόνο .