Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Το έχει κάνει κάποιος (black window) να μας πει εντυπώσεις ή και φωτογραφίες?
Δείχνει πολύ ενδιαφέρον..
Γιάννη έχεις άποψη για το συγκεκριμένο?
Αναμμενω με αγωνια διοτι και ο χωρος σου μου αρεσει και οι γνωσεις σου..το εχω εφαρμοσει εγω με τρομερα αποτελεσματα στα μαυρα..εχω τραβηξει καποιες φωτος θα ανεβασω καποια στιγμη.
Γιαννη σκοπευω να αγορασω νεο προβολεα και εαν η αληθεια ειναι πως κοιταζα προς epson 9100 τωρα βλεπω προς benq (ξερει ο warewolf73Το Black Widow είναι εξαιρετική επιλογή σαν χρώμα, αλλά, είναι με ειδική σύνθεση (βασισμένη σε αλουμινόχρωμα). Αυτό σημαίνει, πως όπως με τα χρωματάκια τα απλά κοιτάμε πόσα φώτα έχει ο προβολέας, τι κάδρο ανοίγουμε, έτσι και σε αυτό. Π.χ. το Black Widow δεν θα βοηθούσε έναν πολύ φωτεινό προβολέα σε λίγες ίντσες. Επομένως, αποτελεί πολύ καλή περίπτωση εάν και εφόσον...(μας πεις ποιον προβολέα χρησιμοποιείς, πόσες ώρες έχει στη λάμπα και τι κάδρο ανοίγεις).
Το κακό με το B.W. είναι ότι το μπουκαλάκι το αλουμινόχρωμα δεν το έχω βρει ακόμα στην Ελλάδα. Υπάρχει, βέβαια, στην Αγγλία και στο στέλνουν. Επίσης, τη βάση του χρώματος της PPG δεν την βρίσκεις εύκολα εδώ....(είχα χρησιμοποιήσει μια μπογιά της Benjamin Moore η οποία ήταν κοντά σε RGB με την ενδεδειγμένη).
Εφόσον, όμως, την έχει κάνει ο FABIAWRC περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.
Έχω την εντύπωση, πάντως, ότι ακόμα και με το B.W. το φιλτράκι μπροστά στο φακό θα το χρειαστείς για το 2D, εκτός και αν τον καλιμπράρεις.
Αναμένουμε με αγωνία..υπομονη θα βρω τις φωτο και θα ανεβασω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.