AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις Κινεζικο,πολλες/πολλοι Κινεζοι κλπ.......δουλευουν σε μη Κινεζικες εταιρειεςδεν εχω γνωστο ηλεκτρονικο
δεν αγοραζω κινεζικα μια φορα τοκανα και μετανοιωσα:smash:
Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις Κινεζικο,πολλες/πολλοι Κινεζοι κλπ.......δουλευουν σε μη Κινεζικες εταιρειεςδεν εχω γνωστο ηλεκτρονικο
δεν αγοραζω κινεζικα μια φορα τοκανα και μετανοιωσα:smash:
Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις Κινεζικο,πολλες/πολλοι Κινεζοι κλπ.......δουλευουν σε μη Κινεζικες εταιρειες![]()
Ναι,και γω γι'αυτα τα μηχανηματα μιλω.Μην νομιζουμε οτι τα Αγγλικα μηχανηματα π.χ τα φτιαχνουν μονο Αγγλοι στο εργοστασιο.νομιζω οτι μιλαμε για μηχανηματα που κολαν στις σοβαρες φιρμες και οχι ο κινεζος με το κολητηρι
τεσπα δεν ξερω μπορει να λεω και υπερβολες
Ναι,και γω γι'αυτα τα μηχανηματα μιλω.Μην νομιζουμε οτι τα Αγγλικα μηχανηματα π.χ τα φτιαχνουν μονο Αγγλοι στο εργοστασιο.
Tωρα με συγχισεςε ωραια εκει δεν μπαινει χερι.
Εσυ μιλας για το χειριστη του μηχανηματος για να καταλαβω τωρα
Αυτο δεν μου φαινεται για ARC D400 που θελει πυκνωτες![]()
Αν τοση ωρα μιλουσες για τετοια μηχανηματα θες δεν θες θα αλλαξεις μηχανημα οταν ελθει η ωρα του.βρε αδελφε για να ανακεφαλαιωσουμε μιλαμε για σοβαρη φιρμα που φτιαχνει τα μηχανακια της με μηχανηματα και οχι με το κολητηρι του κινεζου,
και το ερωτημα ηταν ποσο μπορεις ναχεις εμπιστοσυνη στην επισκευη στον μαστορα οταν στο αλλαζει στο γονατο.και γιαυτο ειπα οτι καλυτερα παιρνεις καινουριο παρα να αναπαλαιωσεις το παλιο
τώρα τι μηχανήματα?
τα αντίστοιχα ο κινέζος πάλι με μηχανήματα τα φτιάχνει...
Χώρια που εκείνος ο κόφτης στα τελευταία λεπτά όλο ερωτηματικά μου αφήνει μην τσάκισε καμιά κόλληση.
Σε τέτοιο επίπεδο ολοκλήρωσης δεν μπαίνει χέρι πάντως.
Ούτε στην Κίνα.
Αν τοση ωρα μιλουσες για τετοια μηχανηματα θες δεν θες θα αλλαξεις μηχανημα οταν ελθει η ωρα του.
τι εννοεις, εσυ για ποια μηχανηματα μιλας?
το επιπεδο του ποιοτικου ελεγχου που γινοταν στην AR εδω και 20 χρονια και ας τα εφτιαχνε ο τεχνιτης ο αμερικανος με το κολητηρι,ειναι σαν να τα φτιαχναν σημερα με μηχανηματα οπως στο βιντεακι,γιαυτο παιζουν ακομη μεχρι σημερα.
Ας πουμε οτι ειμαι καπως πιο οπισθοδρομικος οσον αφορα το high-end audio :smile:
και μετα αντε να του βαλεις κολητηρι επειδη περασε την δεκαετια
Δεν με απασχολει το να εχω τον τελευταιο λογο με παραξενευει πως εφτασες σε τετοιο συμπερασμα.Γιατι δεν σου αρκει ο απλος λογος οτι καποιοι δεν σκεφτονται σαν αλλους που θα αλλαζαν ενα σπουδαιο μηχανημα γιατι ειναι παλιο και επειδη απλα και μονον δεν νιωθουν καλα να "χεριαστει";Εγω αυτο το λεω σερβις,νεα παραταση ζωης,οπως θες πες το.νομιζω πως απλα θελεις ναχεις τον τελευταιο λογο εγω δεν μιλαω να χαλασει που δεν χαλαει εδω που τα λεμε ,εδω μιλαμε να πας να του κανεις service επειδη νομιζεις οτι παλιωσαν οι πυκνωτες και δεν παιζει οπως νομιζεις οτι επαιζε πριν δεκα χρονια ,αν το θυμασε βεβαια πως ηταν αυτο.
οσο το αστειακι με το bench που εκανες για δευτερη φορα,εγω το βιντεακι δεν το εβαλα για να πω οτι μαμη και δερνει το μηχανημα,εγω το εβαλα για να δειξω πως φτιαχνονται τα συγχρονα μηχανηματα.Αυτο ειχα προχειρο αμα ειχα κατι αλλο θα το εβαζα.
Kαλο ειναι να ριξουμε ολοι μια ματια στο τι λενε οι ιδιοι οι κατασκευαστες ηλεκτρολυτικων πυκνωτων για τους ιδιους τους πυκνωτες που φτιαχνουν.επειδη νομιζεις οτι παλιωσαν οι πυκνωτες και δεν παιζει οπως νομιζεις οτι επαιζε πριν δεκα χρονια ,αν το θυμασε βεβαια πως ηταν αυτο........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.