Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος;;;;

Μα το κερατο μου, ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι ρε Π@υσ.... μου

Re: Απάντηση: Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος;;;;

Αυτος που το εκανε δεν μπορει να λεγεται ανθρωπος

τέτοιες διαταραγμένες προσωπικότητες κυκλοφορούν ανάμεσά μας δυστυχώς!

Και έχουν και δικαίωμα ψήφου!

Εδω ειναι πανω σε εδρανα και δικαζουν αδερφε ,σε συνεντευξη της η Μ.Γ.Κουτσικου δηλωσε (θελοντας να δωσει εμφαση στο ποσο εχει αλλαξει ο τροπος που αντιμετωπιζονται οι πασχοντες απο ψυχικα νοσηματα) πως υπαρχουν πασχοντες απο ψυχικα νοσηματα ανωτατοι δικαστικοι οι οποιοι με την σωστη φαρμακευτικη αγωγη ,εκτελουν τα καθηκοντα τους μια χαρα

Eτσι γουστάρω να τον δέσουνε κι αυτόν που το κανε,και να ρχεται ενας τρυποκάρυδος(ο Γούντι) και να του τρυπάει τα κ@ρύδια του...!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος;;;;

Αυτος που το εκανε δεν μπορει να λεγεται ανθρωπος

Εδω ειναι πανω σε εδρανα και δικαζουν αδερφε ,σε συνεντευξη της η Μ.Γ.Κουτσικου δηλωσε (θελοντας να δωσει εμφαση στο ποσο εχει αλλαξει ο τροπος που αντιμετωπιζονται οι πασχοντες απο ψυχικα νοσηματα) πως υπαρχουν πασχοντες απο ψυχικα νοσηματα ανωτατοι δικαστικοι οι οποιοι με την σωστη φαρμακευτικη αγωγη ,εκτελουν τα καθηκοντα τους μια χαρα

"μια χαρά"?????

ΚΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ?????

Το σίγουρο είναι οτι με κάτι τέτοια ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος και όχι κάτι άλλο...σκουλίκι π.χ..

Είναι τέτοια η μιζέρια, η αθλιότητα της ψυχής, το κενό του συναισθηματικού τους κόσμου, που προσπαθούν να το γεμίσουν με ένα σωρό μαλ...# μπας και βρουν κάποιο ενδιαφέρον σ' αυτή τη στείρα ζωή τους. Και το πιο θλιβερό; Δεν υπάρχουν συνέπειες. Και μη χειρότερα!!!

Θεωρώ πολύ μεγάλη προσβολή για τα ζώα, να βρίσω κάποιον άνθρωπο και να τον πω ζώο.

Πίστευα στη θεία δίκη αλλά μάλλον πρέπει να φτιαχτεί κάποια οργάνωση και εδώ.

Κύριοι δείτε περίπου τι εννοώ.

www.animalliberationfront.com

Απάντηση: Re: Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος;;;;

Πάντως εγώ, συνήθως τέτοιες φωτογραφίες δε τις πιστεύω...

δυστυχώς όμως (ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση) το συγκεκριμένο σωματείο είναι πραγματικό και δεν φαίνεται να είναι μούφα η είδηση Μήτσε...

τελικά η ανθρώπινη μαλακία δεν έχει όρια. κρίμα

Re: Απάντηση: Re: Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος;;;;

δυστυχώς όμως (ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση) το συγκεκριμένο σωματείο είναι πραγματικό και δεν φαίνεται να είναι μούφα η είδηση Μήτσε...

τελικά η ανθρώπινη μαλακία δεν έχει όρια. κρίμα

Δε λέω ότι δεν υπάρχουν.

Απλά κρατάω μικρό καλάθι...-bye-

Και ο τυπος που βρηκε το σκυλο αντι να τον λυσει αμεσως τον φωτογραφιζει. Ωραιος και αυτος.