ποσο μου λειπουν αυτες οι ημερες(νυχτες)...!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,492
ΑΘΗΝΑ
αποφασισα να ριπαρω καποια cd που εχω και να τα μετατρεψω σε ψηφιακη μορφη ωστε να μην τα χασω.
ηδη πολλα απο αυτα,αρχισαν να ξεθωριαζουν απο το λιωσιμο που τους εκανα καθε βραδυ στα deck.
αναμεσα τους και καποια μιξαρισμενα που ειχα κανει τα τελευταια χρονια προτου σταματησω να δουλευω νυχτα.
τα παραταω στην μεση,βαζω ακουστικα και ταξιδευω...
ποσο θα ηθελα να ανεβω σε μια κονσολα εστω και ενα βραδυ...
ακομα καλυτερα,σε μια κονσολα,με 2 mk2 και βινυλια-πολλα βινυλια!
start/stop,κρατημα και σπρωξιμο με το χερι και οχι με το ηλεκτρινικο +/- των συγχρονων επαγγελματικων cdplayer.
δεν λεω-καλο και το cd-ειδικα εαν παιξεις σε κανα pionner 1000αρι,ή κανα technics sz-dz1200,που ειναι εξομοιωτες βινυλιου-αλλα το βινυλιο,ηθελε την μαγκια του.
εαν δεν το ειχες,οχι μποτα δεν εβρισκες,αλλα ουτε παπουτσι.
"ιπποδρομιες" μου ελεγε ενας τοτε συναδελφος,οταν ακουγαμε αλλαγες στον βροντο.
σημερα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και βαφτιζεται dj οποις θελει να γινει.
virtual dj>auto mix= TIESTO...!!
γενικοτερα η περιοδος που δουλεψα εγω(1989-2005)ηταν πολυ καλυτερη απο την σημερινη νυχτα.
ειδικα απο το 1989 εως και το τελος της 10ετιας,η διασκεδαση την νυχτα ηταν απολαυση.
και μην πει κανεις οτι μεγαλωσα και τα βλεπω διαφορετικα...
τοτε υπηρχε καλη μουσικη,καλοι jokey που ηξεραν τι επαιζαν και πως το επαιζαν και πολυ κεφι.παρα πολυ κεφι και ορεξη απο την πορτα χωρις να εχουν πιει γουλια ποτο.
και αρεσε το διαφορετικο,το ξεχωριστο και οχι το γνωστο Playlist των σταθμων.
ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχετε νοσταλγησει αυτες τις νυχτες.....

Δεν είσαι ο μόνος....86 με 92......:D

1989-1992(φανταρος) στις 3 totem.Ιλιουπολη,Αμφιθεας,Παραλια.
και καλοκαιρι στο Οξυθλιθο Ευβοιας σε μια disco(γιου-χου...)
1993-1994 paradise&πετρινο Ιλιουπολη
1994 may-day Καλλιθεα-καλοκαιρι ΠΑΞΟΙ-CASTELO ενδοιαμεσα porscheclub στα Βρυλισια
1996-2004 face-morgan-jo/jo Κυψελη

2006(γεννηθηκε ο γιος μου)τελος.....-bye--bye-

Heaven....... κάπου στα Δωδεκάνησα :D για όσους τη θυμούνται και μερικά μικρά μαγαζιά για να περνάω καλά.....:D

Να σας βάλω λίγο στη θέση σας...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Nεα Φιλαδέλφια...DISCO POWER:drummer:

και η new face, με μικρή διαφορά....

Είναι πολλά τα μαγαζιά Νίκο, κάθε περιοχή είχε και το δικό της....

Παράδειγμα τα Κοχύλια στο Λαγονήσι (Άκης στα πλατώ), η Sirene στο Κιάτο..... (έκοβε και έραβε ο Σισκόπουλος ο οποίος έπαιρνε όλα τα άγνωστα από το Γιαμπίλη (ο αγαπημένος μας κυρ Χρήστος) και τα έκανε επιτυχίες !!!!:D

Re: Απάντηση: Re: ποσο μου λειπουν αυτες οι ημερες(νυχτες)...!

Κως....εννοεις :drummer:

Εγώ το ξέρω πολύ καλά που είναι, τεστ έριξα για να δω ποιο καλόπαιδο θα ψάρωνε !!!!!:D

Απάντηση: Re: ποσο μου λειπουν αυτες οι ημερες(νυχτες)...!

και η new face, με μικρή διαφορά....

Είναι πολλά τα μαγαζιά Νίκο, κάθε περιοχή είχε και το δικό της....

Παράδειγμα τα Κοχύλια στο Λαγονήσι (Άκης στα πλατώ), η Sirene στο Κιάτο..... (έκοβε και έραβε ο Σισκόπουλος ο οποίος έπαιρνε όλα τα άγνωστα από το Γιαμπίλη (ο αγαπημένος μας κυρ Χρήστος) και τα έκανε επιτυχίες !!!!:D

Sirene ........τι ειπες τωρα και Νεράτζα .......:drummer:

Εγώ το έκανα μόνο για 4-5 χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2008 όποτε και σταμάτησα γιατί δεν μπορούσε πλέον να συνδιαστεί με τις σπουδές που έπρεπε να τελιώνουν...

Πολλά Parties
OXO Bar
Αέρας

Σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως. Καμιά φορά μου λείπουν εκείνες οι νύχτες με το κέφι, που "έπιανες" επαφή με τον κόσμο, οι αλλαγές είχαν ροή και σχεδόν ήξερες κάθε φορά πιο κομμάτι "πρέπει" να βάλεις. Εκείνες τις νύχτες δεν σε νοιάζει ούτε η κούραση, ούτε τπτ...
Κυρίως ήξερες οτι παρουσιάζεις σε αυτούς που σε ακούνε την δική σου πρόταση που διαφέρει απο την κονσέρβα που ακούνε παντού.

Τα Pioneer τα 1000αρια ήταν τα αγαπημένα μου, πολύ εύκολο μηχάνημα και σταθερό. Εϊχε και τα κολπάκια του για να παίξεις όταν είχες όρεξη.

Νά σαι καλά μας τα θύμησες και μας...
11 Ιουλίου ήταν το τελευταίο μου σετ και μετά είχα πάει σπίτι και είχα βγάλει την παρακάτω φωτογραφία. Λέω τώρα να την τυπώσω να μου θυμίζει εκείνες τις μέρες.

2662965809_4d120063f1.jpg

ΥΓ.Στέργιο πού είσαι?

Απάντηση: Re: ποσο μου λειπουν αυτες οι ημερες(νυχτες)...!

θυμαμαι εκανε εισαγωγη με Art of Noise - Moments in Love....

Re: Απάντηση: ποσο μου λειπουν αυτες οι ημερες(νυχτες)...!

94-98 Πετρουπολη Ναυαγιο

Αμαν τι ειπες τωρα...που πηγαν ρε γαμωτο αυτες οι εποχες? Θυμασαι μπουρναζι domus αργοτερα στο Περιστερι horus club. Τι γινοταν τοτε, τι χορος κεφι, καλη μουσικη...κρεπαλες. Σημερα νομιζω οτι ολα εχουν αποστειρωθει...ή μεγαλωσαμε.

Hector ( ή B52? Πάει, τα ξέχασα) - Ύψος 92-94. Περισσότερο ο αδελφός μου και από δίπλα εγώ.

Λόγω απειρίας με άφηνε τις περίεργες ώρες στα deck.

Επίσης αξέχαστες βραδιές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ραφηναρία (παλιό εργοστάσιο) και Βαβέλ. Έμαθα έχουν κλείσει καιρό....

Last edited:
Hector ( ή B52? Πάει, τα ξέχασα) - Ύψος 92-94. Περισσότερο ο αδελφός μου και από δίπλα εγώ.

Λόγω απειρίας με άφηνε τις περίεργες ώρες στα deck.

Επίσης αξέχαστες βραδιές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ραφηναρία (παλιό εργοστάσιο) και Βαβέλ. Έμαθα έχουν κλείσει καιρό....

χοροι του γυμνασιου/λυκειου πολυ συχνα.
κολλημενος-οταν μπορουσα-στην κονσολα,μ`ενα ποτο στο χερι και μεγαλη προσοχη στις κινησεις του dj.

BIBLOS στο Λουτράκι.
Βαβέλ στο Ξυλόκαστρο.
Μπιστρό στο Κιάτο.
Αναξίμανδρος (Ρούλης) στην Κόρινθο.

Από Αθήνα δεν λέω, είναι πολλά. Άντε να βάλω τα μαγαζιά του Μάκη :D

Re: Απάντηση: ποσο μου λειπουν αυτες οι ημερες(νυχτες)...!

BIBLOS στο Λουτράκι.
Βαβέλ στο Ξυλόκαστρο.
Μπιστρό στο Κιάτο.
Αναξίμανδρος (Ρούλης) στην Κόρινθο.

Από Αθήνα δεν λέω, είναι πολλά. Άντε να βάλω τα μαγαζιά του Μάκη :D

Τη Samantha ξέχασες !!!!!!:D