αποφασισα να ριπαρω καποια cd που εχω και να τα μετατρεψω σε ψηφιακη μορφη ωστε να μην τα χασω.
ηδη πολλα απο αυτα,αρχισαν να ξεθωριαζουν απο το λιωσιμο που τους εκανα καθε βραδυ στα deck.
αναμεσα τους και καποια μιξαρισμενα που ειχα κανει τα τελευταια χρονια προτου σταματησω να δουλευω νυχτα.
τα παραταω στην μεση,βαζω ακουστικα και ταξιδευω...
ποσο θα ηθελα να ανεβω σε μια κονσολα εστω και ενα βραδυ...
ακομα καλυτερα,σε μια κονσολα,με 2 mk2 και βινυλια-πολλα βινυλια!
start/stop,κρατημα και σπρωξιμο με το χερι και οχι με το ηλεκτρινικο +/- των συγχρονων επαγγελματικων cdplayer.
δεν λεω-καλο και το cd-ειδικα εαν παιξεις σε κανα pionner 1000αρι,ή κανα technics sz-dz1200,που ειναι εξομοιωτες βινυλιου-αλλα το βινυλιο,ηθελε την μαγκια του.
εαν δεν το ειχες,οχι μποτα δεν εβρισκες,αλλα ουτε παπουτσι.
"ιπποδρομιες" μου ελεγε ενας τοτε συναδελφος,οταν ακουγαμε αλλαγες στον βροντο.
σημερα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και βαφτιζεται dj οποις θελει να γινει.
virtual dj>auto mix= TIESTO...!!
γενικοτερα η περιοδος που δουλεψα εγω(1989-2005)ηταν πολυ καλυτερη απο την σημερινη νυχτα.
ειδικα απο το 1989 εως και το τελος της 10ετιας,η διασκεδαση την νυχτα ηταν απολαυση.
και μην πει κανεις οτι μεγαλωσα και τα βλεπω διαφορετικα...
τοτε υπηρχε καλη μουσικη,καλοι jokey που ηξεραν τι επαιζαν και πως το επαιζαν και πολυ κεφι.παρα πολυ κεφι και ορεξη απο την πορτα χωρις να εχουν πιει γουλια ποτο.
και αρεσε το διαφορετικο,το ξεχωριστο και οχι το γνωστο Playlist των σταθμων.
ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχετε νοσταλγησει αυτες τις νυχτες.....
ηδη πολλα απο αυτα,αρχισαν να ξεθωριαζουν απο το λιωσιμο που τους εκανα καθε βραδυ στα deck.
αναμεσα τους και καποια μιξαρισμενα που ειχα κανει τα τελευταια χρονια προτου σταματησω να δουλευω νυχτα.
τα παραταω στην μεση,βαζω ακουστικα και ταξιδευω...
ποσο θα ηθελα να ανεβω σε μια κονσολα εστω και ενα βραδυ...
ακομα καλυτερα,σε μια κονσολα,με 2 mk2 και βινυλια-πολλα βινυλια!
start/stop,κρατημα και σπρωξιμο με το χερι και οχι με το ηλεκτρινικο +/- των συγχρονων επαγγελματικων cdplayer.
δεν λεω-καλο και το cd-ειδικα εαν παιξεις σε κανα pionner 1000αρι,ή κανα technics sz-dz1200,που ειναι εξομοιωτες βινυλιου-αλλα το βινυλιο,ηθελε την μαγκια του.
εαν δεν το ειχες,οχι μποτα δεν εβρισκες,αλλα ουτε παπουτσι.
"ιπποδρομιες" μου ελεγε ενας τοτε συναδελφος,οταν ακουγαμε αλλαγες στον βροντο.
σημερα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και βαφτιζεται dj οποις θελει να γινει.
virtual dj>auto mix= TIESTO...!!
γενικοτερα η περιοδος που δουλεψα εγω(1989-2005)ηταν πολυ καλυτερη απο την σημερινη νυχτα.
ειδικα απο το 1989 εως και το τελος της 10ετιας,η διασκεδαση την νυχτα ηταν απολαυση.
και μην πει κανεις οτι μεγαλωσα και τα βλεπω διαφορετικα...
τοτε υπηρχε καλη μουσικη,καλοι jokey που ηξεραν τι επαιζαν και πως το επαιζαν και πολυ κεφι.παρα πολυ κεφι και ορεξη απο την πορτα χωρις να εχουν πιει γουλια ποτο.
και αρεσε το διαφορετικο,το ξεχωριστο και οχι το γνωστο Playlist των σταθμων.
ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχετε νοσταλγησει αυτες τις νυχτες.....