Πόσο πλούσιος είσαι?

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388
Βάλτε το νόμισμα και το ετήσιο εισόδημα σας, για να δείτε ποια θέση κατέχετε ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στη γή
και πόσοι είναι φτωχότεροι από εσάς.

http://www.globalrichlist.com/

Βάζω λοιπόν πρώτος στα γρήγορα το δικό μου ετήσιο....

You're in the TOP 12.76%
richest people in the world!

Χμμ κάτι πάει στραβά..
Γιατί στην ελλάδα δε μπορώ να ζήσω πλέον με αυτό το εισόδημα...

Βάζω λοιπόν πρώτος στα γρήγορα το δικό μου ετήσιο....

You're in the TOP 12.76%
richest people in the world!

Χμμ κάτι πάει στραβά..
ατιποτα δεν παει στραβα αγαπητε αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου του πλανητη ζει με 2 usd μεροκαματο...

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο και χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω κάποια πολιτική/κομματική κουβέντα,
αλλά είναι τρομακτικό να βλέπεις πως με 2.000 ετήσιο εισόδημα ανήκεις στο 15%
ή με 15.000 ανήκεις στο 11% των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη...

μήπως έπρεπε να έχουμε ήδη αναθεωρήσει κάποια πράγματα ως κοινωνία..., ως άνθρωποι...?

1 χιλιάρικο μόνο αρκεί να σε πάει από το 6% στο 5%
και 10Χ στο 0.001$

Χμμ κάτι πάει στραβά..

Γιατί όπως λέει το ίδιο το site...
$8 could buy you 15 organic apples OR 25 fruit trees for farmers in Honduras to grow and sell fruit at their local market.

Με τα λεφτά που δίνουμε για μια σακούλα μήλα, στις χώρες που ζουν οι "φτωχότεροι" από εμάς μπορούν να αγοράσουν ένα χωράφι μηλιές...
Ας είχαν μείνει οι τιμές στα επίπεδα του 2000 και σου λέω εγώ πόσο εύκολα θα έβγαζες το μήνα σου με 700 .

Έχουμε φτάσει σε σημείο με ένα μισθό να μην μπορούμε να περάσουμε το μήνα αλλά να μπορούμε να αγοράσουμε 50άρα plasma!

Απάντηση: Re: Πόσο πλούσιος είσαι?

Έχουμε φτάσει σε σημείο με ένα μισθό να μην μπορούμε να περάσουμε το μήνα αλλά να μπορούμε να αγοράσουμε 50άρα plasma!

Ξέρεις πόσο φώσφορο έχει μια 50άρα πλάσμα??

Όσο 10 τράτες τίγκα στο ψάρι.....γι' αυτό πάψε τη μουρμούρα και τρώγε!!:D-bye-

$2400 could buy you a second generation High Definition TV OR schooling for an entire generation of school children in an Angolan village

εντάξει, μη το παίρνετε και πολυ στα σοβαρά το site...κράχτης για domations είναι.

α,btw, όσα και να βάλεις, πάντα θα είσαι ο 107,565. Οι υπόλοιποι 107,564 πιο πλούσιοι μάλλον έχουν άπειρο εισόδημα!
εξ'αλλου το global rich σαν έννοια δεν υφίσταται. Το πόσο πλούσιος είσαι, έχει να κάνει με το που ζείς, εκτός αν μιλάμε για τους δις-τρισεκατομμυριούχους.

Ζαπλούτος μπορεί να είναι ένας στην Α χώρα που έχει 100.000$ στην τράπεζα, ενώ στην Β χώρα να είναι απλά στην μεσαία τάξη,.

Last edited: