Ποσο συχνα κρασαρει το PS3?

Τα εμπορεύματα που έρχονται με 1 χρόνο εγγύηση απ'τον εισαγωγέα (όπως το Ps3) πρέπει να καλύπτονται με +1 χρόνο απ'τον καταστηματάρχη ώστε να πωλείται με minimum εγγύηση τα 2 έτη.

Στην περιπτωση του PS3 ΔΕΝ ισχυει αυτό, μιας και απο τη στιγμή που το αγοράζεις ΔΕΝ εχει πλεον καμια σχεση μαζί σου το καταστημα.....

Ακόμα κι αν σου χαλάσει την επόμενη μέρα απο την αγορά, πρέπει να ακολουθηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ η παραπάνω διαδικασία που περιγράφω με την COMETRON για να σου το αλλάξουν....

ΔΕ φταιει ο καταστηματαρχης αν καποιες παρτιδες βγαίνουν ελατωματικές, αλλά ΜΟΝΟ η SONY η οποία είναι και υπεύθυνη να σου το αλλάξει.... ΔΕ θα τα βαλει και απο την τσεπη του ο άνθρωπος τα λεφτά....:grandpa:

Το έχω 4 μήνες και μου είχε κολλήσει 4 φορες αλλά σε συγκεκριμένο παιχνίδι που είχα νοικιάσει ίσως έφταιγε αυτό..Αλλά εδω και τρεις μήνες δε μου κόλλησε.

Θα παρεις στην COMETRON στο Χαλανδρι που ειναι το τμημα αντικαταστασης των PS3 και θα τους περιγραψεις το προβλημα!

Το τηλ, ειναι : 2106824564

ΑΝ σου πουν οτι χρειαζεται αντικατασταση, θα πρεπει να το βαλεις στο κουτι του μαζι με την αποδειξη αγοράς (καλυτερα βγαλε μια φωτοτυπια και κρατα την πρωτοτυπη), ΜΟΝΟ την κοσνσολα, χωρις χειριστηριο, καλώδια και manual! Θα την πας απο κει, ή θα την στειλεις με την Speedex courier με δικα τους εξοδα αποστολης!
ΑΠο κει και περα, αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κονσολων και διαφορους αλλους παραγοντες, μπορει να κανουν απο 4 μερες μεχρι 2 εβδομαδες, για να σου την αντικαταστησουν!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ αν χρειεαζεται αντικατασταση φυσικα...:a0210:

Υ.Γ. Η εγγυηση του PS3 ειναι 1 χρονος απο την αγορά, οποτε αν μεχρι στιγμης μπορεις να το επαναφερεις με restart οταν κολαει, ΜΗΝ το παρεις ακομα, και το παιρνεις οταν σου κολλησει τελειως!
Διονύση τι παρουσίασε σ'εσενα και το αντικατέστησες;Ρωτάω μήπως χρειαστεί κάποια στιγμή και σ'εμας

Το PS3 κολλάει σε μία συγκεκριμένη περίπτωση: όταν πάτε να ξεκινήσετε παιχνίδι στο demo του PRO2008 που κατεβάζετε απ'το store. Όταν έχετε διαλέξει ομάδες κ πατάτε να ξεκινήσει ο αγώνας κολλάει. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά συνήθως το κάνει...
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=375

Στην περιπτωση του PS3 ΔΕΝ ισχυει αυτό, μιας και απο τη στιγμή που το αγοράζεις ΔΕΝ εχει πλεον καμια σχεση μαζί σου το καταστημα.....

Ακόμα κι αν σου χαλάσει την επόμενη μέρα απο την αγορά, πρέπει να ακολουθηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ η παραπάνω διαδικασία που περιγράφω με την COMETRON για να σου το αλλάξουν....

ΔΕ φταιει ο καταστηματαρχης αν καποιες παρτιδες βγαίνουν ελατωματικές, αλλά ΜΟΝΟ η SONY η οποία είναι και υπεύθυνη να σου το αλλάξει.... ΔΕ θα τα βαλει και απο την τσεπη του ο άνθρωπος τα λεφτά....:grandpa:

To θέμα είναι ότι απαγορεύεται να πωλείται αγαθό εντός της Ε.Ε. χωρίς να συνοδεύεται από, τουλάχιστον, 2 χρόνια εγγύηση...

Το ποιός θα μου την παρέχει δεν με ενδιαφέρει.. Είτε είναι η Sony, είτε το Πλ@ισιο.
Γι αυτό βλέπεις π.χ. στο pixmania σε μερικά πράγματα λέει 1 έτος εγγύηση + 1 έτος από pixmania.

----

acoustics said:
Πάντως δεν το σχεδίασα εγώ αυτό:

http://www.t3.com/news/sony-playstat...nd-lite?=35165

photoshop... Daah...

Έκλεισε 2 μήνες καθημερινής χρήσης και δεν παρουσίασε τίποτα ως σήμερα.

Μάλλον έκανα καλά που έψαχνα 60αρι σαν τρελός.

Πάντως εγώ το διαπίστωσα σε παιχνίδι το κόλλημα´αλλά έφταιγε αυτό.Είχα νοικιάσει το warhawk και δε φόρτωνε,κολλόύσε.Το αγόρασα καινούριο και παίζει μαι χαρά.Μου φαίνεται κάποια νοικιασμένα "τα αλλάζουν τα φώτα"κάποιοι.

Εμενα μου κολλησε ενω ειχα βγει απο ενα demo παιχνιδι (μια απο τις φορες)

μια αλλη βλεποντας ενα blu-ray και ενω ειχα πατησει stop για να δω κατι στα menu του PS3

Και το δικο μου 60αρι αγορασμενο απο τοτε που κυκλοφορησε δε θυμαμαι να μου εχει κολλησει ουτε μια φορα.Βεβαια το χρησιμοποιω πολυ λιγο...

Και εγώ το ίδιο, αγορασμένο από τη πρώτη μέρα, δεν έχει κολλήσει ποτέ είτε από παιχνίδι είτε από blue ray, dvd, ούτε όταν κάνει streaming με Tversity, ούτε όταν παίζει sacd ή αναπαράγει φωτογραφίες από κάρτα μνήμης ή από cd κτλ κτλ.
Φτου φτου φτου μη το ματιάσω...

Και εμενα μου το αντικατεστησαν και μου το εστειλαν προχθες! Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ειναι απιθανο να ξαναπαθει το ίδιο πρόβλημα, μιας και προερχεται απο την ιδια παρτιδα...

Γι αυτό, ξεσκίστε το στα παιχνιδια και τις ταινιες όσο ισχύει ακόμα η εγγύηση, για να σας το ξαναλλάξουν παλι αν χρειαστεί...:ernaehrung004:

Εμένα με κόλλησε όταν το πήρα μια φορά στο Assasin Creed και μια φορά στο NBA2K8.Μετά την αναβάθμιση σε 2.10 (πριν 2 μήνες) δεν μου ξανακόλλησε.

Εμενα κολλησε 2 φορες απο παιχνιδια που εχω νοικιασει. 4 μερες το εχω το PS3 την 40GB εκδοση. Δεν ξερω τι firmware φοραει καθως δεν το εχω ψαξει καθολου. Επεσα με τα μουτρα στα παιχνιδια και τις ταινιες.:a0210:

Ελπιζω να εφταιγαν τα παιχνιδια και οχι η κονσολα:violent-smiley-030:

ε σα μηχάνημα και αυτό κολλάει καμιά φορά...μην ανησυχείτε! Το πρόβλημα υπάρχει όταν αυτό γίνεται επανειλημμένως ή και περιοδικά (δηλαδή μετά από 1 ώρα παιχνιδιού πχ )