ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

Αλλωστε, η κερδοσκοπικη πιτα... παχαινει... (εχει και το κερδος μεσα)

Μην γράφεις τέτοια γιατί και η δική μας θάχει φλουρί.Ασε μην ανοίξει πάλι ο δεκανέας,κανένα θέμα και αρχίσουν τα όργανα.Καλά ησυχάσαμε.:flipout: :flipout:

Προσπαθω να βρω εναν λόγο για να απαντησουμε στο ποστ αλλα δεν...

Γιατι πάλι μπλέκουμε τα 2 sites; Για να ακουστουν πάλι χαρακτηρισμοι από τους μεν για τους δε;

Αφηστε τα να πάρουν το δρομο τους... Εκτος αν ενοχλει η ηρεμια...

Peace men!!!-bye-

Είναι δύσκολο να παρακολουθείς στενά δύο φορουμ και μάλιστα του ίδιου ενδιαφέροντος. Αν και αρχικά είχα εγγραφεί και συμμετάσχει τώρα πια έχω αφιερώσει το χρόνο μου μόνο στο δικό μας.

Το να κόψουμε μαζί την πίτα πώς θα το απαντήσουμε?/
Mε σκέτο ναί ή όχι??Γιατί στο Υ.Γ ετεθη και αυτό το ερώτημα.
Τοτε ,sorry ,αλλα δεν έχω καταλάβει το νόημα τού thread.

Σπύρο, καλημέρα, διάβασες την σκέψη μου τελικά!!! ναι Σωκράτη είμαι μέλος με πολύ μικρή έως ασήμαντη συμμετοχή.:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

ούτε μέλος, ούτε γράφω, ούτε διαβάζω.

Μάλλον καλά κάνεις, αλλά, από την άλλη μεριά, στο www.avsite.gr έχουν μαζευτεί τόσοι γαύροι, που ό,τι ζημιά ήταν να γίνει, έγινε. Για έναν παραπάνω δε χάλασε ο κόσμος, σιγά τώρα. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

Μάλλον καλά κάνεις, αλλά, από την άλλη μεριά, στο www.avsite.gr έχουν μαζευτεί τόσοι γαύροι, που ό,τι ζημιά ήταν να γίνει, έγινε. Για έναν παραπάνω δε χάλασε ο κόσμος, σιγά τώρα. :p

αν μαζεύονται μόνο γαύροι, τότε ίσως το ξανασκεφτώ ...-bye-

Εγώ έγινε μέλος κ στα 2 φόρουμ σχεδόν ταυτόχρονα λόγω της αγάπης μου για τον ήχο αλλά κ την εικόνα. Παρακολουθώ κ τα 2 πολύ, προτιμώ λίγο παραπάνω το avclub(παλιότερα αvforum) αλλά γράφω κ στα 2, εδώ σαφώς περισσότερο όμως.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως το ποσοστό συμμετοχής μου στα δύο φόρουμ προσεγγίζει την αναλογία 50/50.

Ειμαι μελος και στα δυο, γραφω & διαβαζω και εδω και εκει.

Δεν βρισκω το λογο για το αντιθετο...

Eγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με το άλλο site απλά γιατί βρήκα αυτό που έψαχνα εδώ και με κάλυψε πλήρως. Παίρνω μια γεύση πάντως από αυτούς που μπαίνουν...

Μελος και στα δυο με το ιδιο ...παρατσουκλι αλλα γραφω πιο πολυ εδω λογω συμπαθιων.

(ακομα και οι καβγαδες μου αρεσουν....ασε δε που ο αγουδεας μου εδωσε και μια καλη ιδεα, για να κραταω τεφτερι στην μπιριμπα...-bye- :flipout: )