ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

Απάντηση: Re: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

Μόνο εδώ. :award:
με τον τουρισμό δεν τα πάω καλά. :icon15: :nounder:
κι αν είναι να κόψετε μαζί πίτες, μπορείτε παρακαλώ να με προειδοποιήσετε; :cool:

Kακέ.!!Θά σε επιπλήξουν οι...............φίλοι .:tdown:

αν και καινουργιος..αν και δεν πολυπιανω τα σχολια σας για το ''παρελθον''..ειχα μπει,ειχα δει και απηλθα...πιο ''ζεστα'' μου φαινεται εδω.οι ''λαμπες'' θα φταινε.

δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να κόψουν - όσοι το επιθυμούν - πίτα παρέα με μέλη από άλλο - ή άλλα - sites. είναι δικαίωμά τους, αλλά - πιστεύω - σε άλλη, άσχετη φάση από την κοπή πίτας του avclub. τώρα, αυτά περί "κερδοσκοπικής πίτας" δεν τα κατανοώ, καθότι ανενημέρωτος, οπότε δεν τα σχολιάζω.

δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να κόψουν - όσοι το επιθυμούν - πίτα παρέα με μέλη από άλλο - ή άλλα - sites. είναι δικαίωμά τους, αλλά - πιστεύω - σε άλλη, άσχετη φάση από την κοπή πίτας του avclub. τώρα, αυτά περί "κερδοσκοπικής πίτας" δεν τα κατανοώ, καθότι ανενημέρωτος, οπότε δεν τα σχολιάζω.

την απάντηση την έχεις δωσει μόνος σου πιό πάνω ( και έχει ως εξής ) . Γι αυτό και δεν κατανοεις
ούτε μέλος, ούτε γράφω, ούτε διαβάζω.

.

Εγώ είμαι μέλος μόνο εδώ και γράφω μόνο εδώ. Η αλήθεια είναι πως δε έχω ιδέα πως είναι το άλλο site!

Τωρα πια, εμφανισιακα τουλαχιστον, ειναι μια πολυ καλη ...απομιμιση του AVCLUB:flipout:

(Πωπω... παλι κατινιες λεω..:chinscratch: )

Αληθεια, καποτε μια ψυχη, προσπαθωντας να δωσει εξηγησεις γιατι οι μετρησεις του Α site ειναι πολυυυυυυ πιο πανω απο του Β site, ειχε πει πως το site της alexa κανει κακες μετρησεις... και αναξιοπιστες...

Αρα δεν κανει κακες μετρησεις για ολους? η τις κανει ... επιλεκτικα και δειχνει το site Α πολυ πιο πανω? χμμμ

(δευτερη κατινια μεσα σε λιγα λεπτα... κατι που εφαγα θα με πειταξε....)

Ενα φλουρι στη πιτα για μενα αποκλειστικα παρακαλω....

την απάντηση την έχεις δωσει μόνος σου πιό πάνω ( και έχει ως εξής ) . Γι αυτό και δεν κατανοεις

.

δεν θα το ψάξω Δημήτρη. απλώς θα ευχηθώ ετούτο το thread να μην έχει την κατάληξη που είχαν άλλα ανάλογα στο παρελθόν, με αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμούς. οφείλουμε στο avclub να το διατηρήσουμε ψηλά στο θέμα του ήθους και της ποιότητας που το διακρίνει.

δεν θα το ψάξω Δημήτρη. απλώς θα ευχηθώ ετούτο το thread να μην έχει την κατάληξη που είχαν άλλα ανάλογα στο παρελθόν, με αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμούς. οφείλουμε στο avclub να το διατηρήσουμε ψηλά στο θέμα του ήθους και της ποιότητας που το διακρίνει.

...Αρχοντα!!!πως φαίνεται ότι έχεις εμπειρία από δοιηκητικά πόστα!!!!-bye-

Καλημερα.Δυσκολευομαι ρε γμτ να καταλαβω γιατι σε δυο forum που αφορουν τον ηχο κι οχι ποδοσφαιρικες ομαδες υπαρχει αυτη η ''αντιπαλοτητα''.Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.Προσωπικα γραφω και στα δυο οχι ομως παρα πολυ λογω ελειψης χρονου, και διαβαζω και τα δυο.Το καθενα μου προσφερει διαφορα ωραια πραγματα και δεν εχω και ουτε θελω αντιπαραθεσεις με κανεναν.Μου θυμιζουν μερικοι με αυτα που γραφουν κουτσομπολες νοικοκυρες,που σχολιαζουν το τι θα πει η γειτονισα τους, κρυφακουοντας πισω απο τα παραθυρα και τις πορτες, και στα δυο forum. θεωρω ανουσιο να αναλωνομαστε σε αντιπαραθεσεις.

Εγώ είμαι...γέννημα-θρέμμα του avforum και συνεχίζω να συμμετέχω στο avclub.
Φυσικά και έχω γραφτεί και στο avsite. Αλήθεια είναι ότι δε συμμετέχω τόσο ενεργά στο avsite αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα παιδιά εκεί. Έχω αρκετούς φίλους που συμμετέχουν πιο πολύ στο avsite. Και είναι και διαχειριστές εκεί.
Πιστεύω ότι και τα δυο site μπορούν να συνυπάρξουν, τα προβλήματα με τις διαμάχες του παρελθόντος σιγά-σιγά σβήνουν.
Βέβαια, είμαι κατά της συνένωσης των δυο καθώς πιστεύω ότι το κάθε ένα έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει, οπότε δε πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για την οποιαδήποτε αλλαγή.
Οι μετρήσεις και όλα τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν, το θέμα είναι να υπάρχει η καλή παρέα.

Και ευτυχώς η καλή παρέα υπάρχει!

Όπως ίσως αρκετοί γνωρίζουν υπήρξα μέλος του avforum από το 2002 και εν συνεχεία διαχειριστής στην κατηγορία Μουσική.
Πρέπει να είμαι και από τα πρώτα μέλη του avsite όταν δημιουργήθηκε το 2004.
Σήμερα είμαι Αναπληρωτής γενικός διαχειριστής στο avclub και διαχειριστής στην κατηγορία Μουσική.

Η συμμετοχή μου στο avsite γίνεται επώνυμα και περιορίζεται κύρια σε τοποθετήσεις που αφορούν το avclub, όπως στην περίπτωση της δημιουργίας του ή της διακοπής λειτουργίας γιά τεχνικούς λόγους. Επίσης αφορούσε και την εκδήλωση του blind test στην οποία συμμετείχα.
Θεωρώ τους υπαινιγμούς περί "μη κερδοσκοπικού σωματείου" τουλάχιστον άκομψους γιά να μην πω προσβλητικούς. Καλό είναι να μην γίνονται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι κόπο, χρόνο και προσπάθεια απαιτεί μιά τέτοια κίνηση.
Παρακάλεσα λοιπόν τον Νίκο Τσαρουχά που γνωρίζω από κοντά και έχουμε περάσει και αρκετά μαζί να είναι πιό προσεκτικός στους σχολιασμούς αυτούς.
Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ο καθένας μπορεί να γράφει όπου θέλει και όταν θέλει.
Εγώ επέλεξα μετά τον διαχωρισμό το avforum και κατ επέκταση σήμερα το avclub και το σκεπτικό μου μπορείτε να το διαβάσετε στο πρώτο ή δεύτερό μου post στο avsite πριν από 2.5 (?) χρόνια.

Θα συνεχίζω να διαβάζω το avsite και οποιοδήποτε άλλο site όποτε κρίνω απαραίτητο και επίσης θα γράφω όποτε θέλω επώνυμα. Για τον τελευταίο λόγο ζητώ και από τον Νίκο Τσαρουχά να αρχίσει να γράφει και αυτός επώνυμα στο avclub, όταν μπαίνει.

Επίσης ζητώ από τον Αντρέα Κ. και το Νίκο Τσαρουχά, αλλά και όλους να συμβάλουν γιά την διατήρηση του καλού κλίματος. Το post του Σωκράτη θεωρώ ότι δεν κρύβει κάτι.

Επειδη τα πραματα καποτε πρεπει να μπαινουν στη θεση τους, ας χασουν λιγο χρονο οσοι κοιτανε και στο αλλο forum (και δεν καταλαβαινουν τις κατινιες μου) να ψαξουν τι ελεγαν εκει (και τι λενε ακομα) για καποιους απο εμας, πως μας στολιζαν, χλευαζαν, ειρωνευοντουσαν (και το κανουν ακομα) κλπ κλπ. Επειδη λοιπον αυτο δεν το εκαναν σε ολους, αλλα σε λιγους και καλους, καποιοι απο αυτους δεν το εχουν συγχωρησει. Μεσα σε αυτους ειμαι και εγω. Ειμαι και εγω μια απο τις "νοικοκοιρες". Και επειδη τα γεγονοτα με εχουν δικαιωσει, τους θυμιζω με τον τροπο μου το πιοι ειναι.
Οσοι δεν καταλαβαινουν τους λογους λοιπον, ας αφησουν καποιους που τους καταλαβαινουν στον κοσμο τους. Εγω δεν χαριζομαι σε κανενα. Ετσι ειμαι, δεν θα αλλαξω στα γεραματα, ετσι?
Οσοι λοιπον "δεν καταλαβαινουν τους λογους" της αντιπαλοτητας, η να ψαξουν να τους βρουνε μεσα στα ποστ και μεσα στην ιστορια του avforum, του avsite και στα πρωτα post του avclub η να μου στειλουν ενα πμ για να μαθουν....Οσοι δεν ενδιαφερονται να ψαξουν , και ειναι απολυτως κατανοητο αυτο και θεμιτο, ας μην αναρωτιωνται γιατι καποιοι ασχολουνται με τα "οικιακα"..

Οταν λοιπον καποιοι προτεινουν συνυπαρξη, και συν-ενεργειες η οτι αλλο συν, εγω , εφοσον εχω τη δυνατοτητα και το δικαιωμα να εκφρασω την αποψη μου περι του αντιθετου, το κανω

Παω στα οικιακα μου τωρα, με τη σκουπιτσα μου και το φακιολι μου. Ας ειναι σιγουροι ομως καποιοι πως, σαν γνησια κουτσομπολα νοικοκοιρα, θα ξαναπαρω τη σκουπα μου και τα απορρυπαντικα μου αμα ξανακατσει η σκονη καποιων..... και γινουν τοσο προσβλητικοι

Last edited:
Δεν θεωρώ ότι είμαι «μέλος» του avsite ή του avclub, καθώς η συμμετοχή ως μέλους προϋποθέτει κάποια θυσία σημαντικά μεγαλύτερη από την καταχώρηση ενός user name και ενός password. Ούτε και θεωρώ αμφοτέρους τους χώρους, ή όποιον άλλο παρόμοιο, ως μαντριά με τσοπάνη, που κοιτάει μην του φύγει κανένα πρόβατο και πάει απέναντι. Αντιμετωπίζω αυτούς τους δύο χώρους όπως είναι, δηλαδή, ως δύο ιδιωτικούς, ηλεκτρονικούς χώρους, μέσα από τους οποίους γνώρισα πολλούς ανθρώπους. Αν αυτοί οι χώροι παύσουν να υπάρχουν, η γνωριμία μου με αυτούς που αξίζουν θα εξακολουθεί να υφίσταται, βεβαίως, τουλάχιστον όσον αφορά αυτούς που την αξίζουν, και δεν αναλώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, από το έτος 2000 και εντεύθεν, σε μικροπρεπείς γραφικότητες, ευσχήμως ούτως πως ειπείν.

Δεν με ενδιαφέρει ποίος εκ των ιδιοκτητών συντηρεί τον αντίστοιχο εκ των δύο αυτών χώρων σε κερδοσκοπική βάση, και ποιός το κάνει για την ψυχή της γιαγιάς του, για τα μάτια της γκόμενάς του, ή για να του στήσουν ανδριάντα. Τέτοια θέματα δεν με απασχολούν, έχω μεγαλώσει πια. Άλλωστε, ουδέποτε με διακατείχε αυτή η μικροπρεπής, κνίτικη νοοτροπία. Εξαπανέκαθεν, παραήμουνα έξυπνος, για να είμαι κνίτης.

Επισκέπτομαι και συμμετέχω σε συζητήσεις και των δύο χώρων, αν και, όσον αφορά τις τεχνικές τοιαύτες, η συμμετοχή μου στο avclub είναι καταφανώς επιδερμική, καθώς, εκ των πραγμάτων, θεωρώ σωστό να αφιερώνω το σχετικό χρόνο μου στο avsite. Όπου μπορώ να βοηθήσω κάποιον παρά μόνον εδώ, το κάνω με pm. Αν με βρει εκεί, το κάνω δημοσίως.

Επομένως, ουδόλως αντίκειμαι στην κοπή της πίτας των δύο φόρουμ σε κοινή εκδήλωση, καθώς δεν διακρίνω τους ανθρώπους με τόσον ταπεινά κριτήρια. Άλλωστε, ο πολιτικός διχασμός των Ελλήνων καλά κρατεί, δεν χρειαζόμαστε άλλους. Τέλος, θα ήμουνα ο τελευταίος που θα έψαχνε δολία πρόθεση στο πρόσωπο του ενάρξαντος το παρόν θέμα.