ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

την διατήρηση του καλού κλίματος

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια ή κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Ποιό ακριβώς είναι αυτό το "καλό κλίμα" που πρέπει να περιφρουρήσουμε; όποτε μπήκα εκεί είδα χολή και κοροϊδία - λύσσα κακιά χωρίς να τους ξέρω ή να έχω ποτέ ασχοληθεί μαζί τους.
Εγώ δεν έχω μάθει να με κατουρούν και να προσποιούμαι ότι βρέχει.
Αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα οι μισοί σας φίλοι να βρίζουν ...τους άλλους μισούς Να τους χαίρεστε τους φίλους σας και δε μου πέφτει λόγος. Αλλά επαναλαμβάνω: αν τους φωνάξετε να κόψετε μαζί πίτες ή για τσάϊ και συμπάθεια, μπορείτε τουλάχιστον να με ειδοποιήσετε από πρίν;
για να ξέρω που να μήν πάω...

Απάντηση: Re: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια ή κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Ποιό ακριβώς είναι αυτό το "καλό κλίμα" που πρέπει να περιφρουρήσουμε; όποτε μπήκα εκεί είδα χολή και κοροϊδία - λύσσα κακιά χωρίς να τους ξέρω ή να έχω ποτέ ασχοληθεί μαζί τους.
Εγώ δεν έχω μάθει να με κατουρούν και να προσποιούμαι ότι βρέχει.
Αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα οι μισοί σας φίλοι να βρίζουν ...τους άλλους μισούς Να τους χαίρεστε τους φίλους σας και δε μου πέφτει λόγος. Αλλά επαναλαμβάνω: αν τους φωνάξετε να κόψετε μαζί πίτες ή για τσάϊ και συμπάθεια, μπορείτε τουλάχιστον να με ειδοποιήσετε από πρίν;
για να ξέρω που να μήν πάω...

Κυριε Λυμπεροπουλε, εχουμε την ιδια μαρκα ηλεκτρικη σκουπα?:flipout:

Κώστα,
κάποια πράγματα πρέπει ΚΑΠΟΤΕ να μπαίνουν στην άκρη και να τραβάμε μιά γραμμή.
Αυτό εννοώ.
Πάμε μπροστά, δε δίνουμε συνέχεια δεν τροφοδοτούμε τίποτα.
Πίτες κοινές ή τσάγια δεν προβλέπονται. (δεν κατάλαβα καν πως τέθηκαν)
Οπότε μείνε ήσυχος

Τοποθετήθηκα, ίσως κακώς, αλλά τοποθετήθηκα.
Και είπα το 2002, θα μείνω εκεί που θα είναι οι φίλοι μου. Και αυτοί είναι εδώ.
Και παρακαλώ τους φίλους μου να μην συγχέουν εαυτούς με τους γνωστούς μου.
Τέλος.
έχω και αρκετά στο κεφάλι μου

Κώστα,
κάποια πράγματα πρέπει ΚΑΠΟΤΕ να μπαίνουν στην άκρη και να τραβάμε μιά γραμμή.
Αμα δε σε αφηνει ο αλλος να αγιασσεις....

Προσωπικα ,δεν εχω καταλαβει γιατι σωνει και καλα να πρεπει καποιος να ανηκει αποκλειστικα καπου .
Να πρεπει να ποδοσφαιροποιει τις επιλογες του και να τις γενικευει κιολας.
Σιγουρα για καποιους υπαρχει καποιο κοινο παρελθον (avforum).
Αυτο ομως εχει να κανει με συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις που δεν νομιζω να αφορουν
ουτε ολα τα 2.113 μελη του AVClub ουτε ολα τα 4.092 μελη του AVSite.
Γνωμη μου ειναι οτι οι γενικευσεις και απο τα 2 foroum προσβαλλουν τα μελη τους σε ατομικο επιπεδο και τις προσωπικες τους επιλογες.
Εξαλλου και τα 2 foroum δεν ανηκουν στα μελη τους .
Virtual space προσφερεται για ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων.
Η ιδιοκτησια του καθε foroum ανηκει σε 1 η παραπανω ατομα ...οποτε δεν χρειαζεται να μαλωνουμε για ξενους αχυρωνες.
Απο την αλλη ομως δεν θα πρεπει να κανουμε και καταχρηση της φιλοξενιας .
Η ουσια για μενα ειναι κατι που εγραψε ο Μ.Κολεζας (δεν τον ξερω τον ανθρωπο προσωπικα αλλα συμφωνω με αυτο που παραθετω παρακατω)
Το που θα γράφει και τί θα διαβάζει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει και λογαριασμό σε κανέναν.
Οποτε αν μπαινω ,διαβαζω η γραφω στο avclub /avsite...γουστο μου και καπελο μου .

Το τελευταιο δεν εχει να κανει με σενα Σωκρατη (προς αποφυγη παρεξηγησεων)

Τωρα ,αν θα ενωθουν η αν θα κοψουν πιτα η σπανακοπιτα μαζι
η αν θα πανε μαζι για μπανιο τα 2 foroum νομιζω οτι εχει να κανει περισσοτερο με τους ιδιοκτητες τους
και οχι με τα υπολοιπα μελη .
Τα μελη αυτο που εχουν ειναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
Ειτε για το ενα ειτε για το αλλο ειτε για κανενα foroum, ειτε και για τα 2 μαζι.

Αν ηθελα να βαλω νταβατζη στο κεφαλι μου θα γινομουνα πουτ@να.

Προσωπικα ,δεν εχω καταλαβει γιατι σωνει και καλα να πρεπει καποιος να ανηκει αποκλειστικα καπου .
Να πρεπει να ποδοσφαιροποιει τις επιλογες του και να τις γενικευει κιολας.
Σιγουρα για καποιους υπαρχει καποιο κοινο παρελθον (avforum).
Αυτο ομως εχει να κανει με συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις που δεν νομιζω να αφορουν
ουτε ολα τα 2.113 μελη του AVClub ουτε ολα τα 4.092 μελη του AVSite.
Γνωμη μου ειναι οτι οι γενικευσεις και απο τα 2 foroum προσβαλλουν τα μελη τους σε ατομικο επιπεδο και τις προσωπικες τους επιλογες.
Εξαλλου και τα 2 foroum δεν ανηκουν στα μελη τους .
Virtual space προσφερεται για ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων.
Η ιδιοκτησια του καθε foroum ανηκει σε 1 η παραπανω ατομα ...οποτε δεν χρειαζεται να μαλωνουμε για ξενους αχυρωνες.
Απο την αλλη ομως δεν θα πρεπει να κανουμε και καταχρηση της φιλοξενιας .
Η ουσια για μενα ειναι κατι που εγραψε ο Μ.Κολεζας (δεν τον ξερω τον ανθρωπο προσωπικα αλλα συμφωνω με αυτο που παραθετω παρακατω)
Οποτε αν μπαινω ,διαβαζω η γραφω στο avclub /avsite...γουστο μου και καπελο μου .

Το τελευταιο δεν εχει να κανει με σενα Σωκρατη (προς αποφυγη παρεξηγησεων)

Τωρα ,αν θα ενωθουν η αν θα κοψουν πιτα η σπανακοπιτα μαζι
η αν θα πανε μαζι για μπανιο τα 2 foroum νομιζω οτι εχει να κανει περισσοτερο με τους ιδιοκτητες τους
και οχι με τα υπολοιπα μελη .
Τα μελη αυτο που εχουν ειναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
Ειτε για το ενα ειτε για το αλλο ειτε για κανενα foroum, ειτε και για τα 2 μαζι.

Αν ηθελα να βαλω νταβατζη στο κεφαλι μου θα γινομουνα πουτ@να.
+1

Πάμε μπροστά, δε δίνουμε συνέχεια δεν τροφοδοτούμε τίποτα.

Αυτό λέω κι εγώ: να πάμε μπροστά.
γιατί οι κοινές πίττες μου θυμίζουν τα ζεϊμπέκικα του Γιωργάκη με τον Τούρκο ομόλογό του και βγάζω καντήλες :icon15:

Αν και νεοτερος στην ιστορια των φορουμ εχω την λυση.
Εγω προτεινω εναγκαλισμους σφιχτους μεχρι ασφυξιας και μεχρι να πουνε ολοι Ημαρτον δε θα ξανακατηγορησω το πλησιον φορουμ.

Ρε πατε καλα....??

Δεν εχετε αλλα προβληματα στη ζωη σας και θα καταντησετε χουλιγκανς των φορουμς?
Δεν εχετε ομαδα να κανιβαλιστειτε εκει που εχει και μπουγιο?
Τι νοημα εχει να μεταφερετε τα προβληματα της ζωης μας σε τετοιο χωρο?
Καποτε εκανα το ιδιο σε καποιο φορουμ ανταλλασοντας πιπερατες κουβεντες με εναν βαμμενο Ναζιστη.Τι μαλακας ειμουνα ρε.....Αφου η λυση ειναι μια ...
ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ οσους νομιζεις οτι δε σου κανουνε και προχωρας.....Η ζωη και η δικαιωση για το οτι αναπνεουμε ειναι σε αλλα πραγματα οχι στο ποιο εικονικο σημειο παραθεσης-αντιπαραθεσης ειναι πιο σπουδαιο.
CHEERS

Τι νοημα εχει να μεταφερετε τα προβληματα της ζωης μας σε τετοιο χωρο?

Επιεικως και ευγενικως θα ελεγα οτι βγαζεις εντελως αυθαιρετα συμπερασματα:slapface:

kαλημέρα σε όλους.
Δεν τραβάω κανένα ζορί με κανέναν. Κανείς δεν με έχει θίξει από εκεί τουλάχιστον δημόσια. Έχω γνωστους που γράφουν στο σαιτ. Ε και τι έγινε;
Το πρόβλημα που έχω για τη μη συμμετοχή μου είναι για λόγους αισθητικής περισσότερο.
Είμαι περήφανος που από την εδώ παρέα κανένας μα κανένας δεν έχει θίξει κάποια μέλη ή θέματα που γράφονται ή συμμετέχουν στο σαιτ με ειρωνικό τρόπο.
Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο και απέναντι. Υπάρχει από κάποιους κακή διάθεση και μάλιστα χωρίς λόγο.
Δεν δίνω σημασία έτσι και αλλιώς.
Αντί να ευχαριστιόμαστε το χόμπυ, τις παρέες ,ψάχνουμε για εχθρούς.
Όλα εδώ μένουν Κύριοι.
Η ασημαντότητα ορισμένων τους έχει κομπλάρει τρελά. Μπορώ να τους δικιολογήσω.
Επίσης είναι χαρά μου που πολλά μέλη του σαιτ γράφουν και εδώ. Γιατί να με ενοχλεί το αντίθετο.
Πάντως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αν συμμετείχα μόνο στο σαιτ η ΜΠΕΤΟΤΖΙΜ θα δούλευε υπερωρίες.
Φιλιά.

Αυτό λέω κι εγώ: να πάμε μπροστά.
γιατί οι κοινές πίττες μου θυμίζουν τα ζεϊμπέκικα του Γιωργάκη με τον Τούρκο ομόλογό του και βγάζω καντήλες :icon15:

Κώστα καλημέρα,
Τόχες απόδώ το πήγες από κεί πάλι στην μουσική το τοποθέτησες:ernaehrung004:

Δεν αλλάζει τίποτα τελικά....παλιά συμπεράσματα ίσως να μην ήταν σωστά...για ποιός φταίει για τις φαγωμάρες και λοιπά....

Αυθαιρετοι ειμαστε απο την φυση μας φιλε Βασιλη.
ΤΟ καλουπωμα ειναι το αφυσικο.

Ασε γιατι ριχνω και κατι μπετα στη σκεπη τωρα 140 κυβικα..Για μενα το καλουπωμα ηταν μεγαλη ιστορια:flipout:

Παιδιά στο Σύνταγμά μας αναφέρεται η δημοκρατία του λόγου και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Αρα όπου θέλει ο καθένας μπαίνει και βλέπει και γράφει.

Avclub και ξερό ψωμί -bye-

Το μόνο άσχημο που έχω διαπιστώσει εδώ είναι ότι υπάρχουν πολλοί γαύροι :flipout:

Last edited:
Το avsite δεν το γνώριζα μέχρι την την ύπαρξη τούτου του thread όπου τελικά μου "άνοιξε" τα μάτια:flipout: και το επισκέφθηκα :slapface:

Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες του τι έγινε γιατί έγινε πως έγινε κλπ.
Απλά εγώ σαν νέο μέλος καλύπτομαι με το οτι κάποτε ήταν μια παρέα και τώρα δύο.

Γενικότερα δεν είμαι θερμός υποστηρικτής της επανασύνδεσης σε όλα τα επίπεδα.Κάποια στιγμή οι άνθρωποι σταματάνε να έχουν κοινές εμπειρίες κοινούς στόχους κοινή ιστορία,και προχωράνε σε διαφορετικούς δρόμους που κάποιες φορές είναι καλύτεροι και άλλες φορές χειρότεροι απο τους παλιούς.Ετσι είναι παντού έτσι νομίζω είναι και εδώ.

Τώρα σαν νεο μέλος έχω να πω και κάτι που πιθανών εσείς που είστε παλαιότερα μέλη να μην το αντιλαμβάνεστε άμεσα.Ο διαχωρισμός του αρχικού φόρουμ προφανώς δεν υπήρξε στατικός εννοόντας οτι και απο εδώ και απέναντι μπήκε καινούργιο αίμα.Αν λοιπόν υπήρξε ποτέ θέμα επανασύνδεσης που απο ότι βλέπω ευτυχώς δεν υπάρχει,θα είχαμε και ένα μπλοκαρισματάκι στα νέα μέλη.
Ενα παλαιότερο μέλος ορμόμενο προφανώς απο συναισθηματικά κριτήρια μπορεί και να επιθυμούσε κάτι τέτοιο ή να το έβλεπε πιο θετικά αλλά κάποιο νεότερο μέλος που δεν έχει μνήμες του παρελθοντος γιατί θα πρέπει πχ να έχανε τα άρθρα κάποιου που του άρεσε και που αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω της επανασύνδεσης.
Εγώ λοιπόν σαν νέο μέλος και φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει απο κει στα νεούδια έχω συμπαθήσει κάποια μέλη.Δεν θέλω με τίπιοτα να χάσω τα άρθρα τους απο εδώ εξαιτίας δυσαρέσκειας τους λόγω επανασύνδεσης.
Ούτε να χάσω δομή και ύφος στην κατηγορία.Στην Μουσική κατηγορία πχ απέναντι υπάρχει μια πιο μπούγιο κατάσταση που μπορεί μεν να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις 10 post την ημέρα αφού τα threads είναι πολλά αλλά δεν υπάρχει η αναλυτικότητα και το πάθος των μελών που κάνουν παρουσιάσεις εδώ.
Δεν ξέρω τι σας έχει χωρίσει στο παρελθόν αλλά υπάρχει και κάτι που σας χωρίζει στο παρόν.Τα δύο site έχουν διαφορά ύφους.Σε άλλους κάνει το απο εδώ σε άλλους το απο εκει σε άλλους και τα δύο...απλά!

Ολα αυτά τα είπα για να σας βάλω και στο trip οτι ο διαχωρισμός δεν ήταν στατικός.