ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
New member
- 19 June 2006
- 35
MHTΣ said:...ασχολούνται με αθλητισμό ή γυμναστήριο? Δεν πιστεύω ότι είστε από το πρωί μέχρι το βράδι μπροστά από ένα ηλεκτρονικό μηχανάκι. Για να βλέπω λοιπόν κάνετε ή κάνατε κάτι στο παρελθόν?
Kαι επειδή ο αρχίζων το θέμα πρέπει να είναι και ο πρώτος που θα απαντήσει:
Eπειδή από μικρός είμαι μέσα σε όλα αυτά και δεν τα κόβω με τίποτα,
τέννις 19 χρόνια με και σε Πανελλήνιους αγώνες, και για fun: κολύμβηση, mini soccer, σκί σε χιόνι (και μια φορά στη θάλασσα, πολύ γέλιο) και τώρα αυτό τον χρόνο έχω καταλήξει στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα.
Eπόμενος.
Αγαπητέ ΜΗΤΣ,
12 χρόνια κωπηλασία στο Κωπηλατικό Όμιλο Λαγκαδά,(3χρυσά, 4ασημένια, 6χάλκινα), έχω "τρέξει" με διάφορα skif και ομάδες.Τελείωσε όμως άδοξα, καθότι το νερό όλο και λιγόστευε και τα χρήματα που υποτίθεται είχαν προσδιοριστεί για την "ανάπλαση" της λίμνης, κάπου στη διαδρομή από το υπουργείο (Αθήνα), έως τη λίμνη στο Λαγκαδά, "στέγνωσαν"...
Αργότερα πήγα σε ένα απο τα γνωστά γυμναστήρια, που σε βοηθάνε με τη πληρωμή μέσω κάρτας και που κατ'ουσίαν σε προσκυνάν για να υπογράψεις και μετά, ούτε ένας υπεύθυνος για να σε βγάλει πρόγραμμα.
Δυστηχώς προσπάθησα να το ξαναδοκιμάσω τα Χριστούγεννα αλλα λόγω της δουλειάς μου, δεν είχα τη πολυτέλεια χρόνου.Τώρα προσπαθώ στο σπίτι, με λίγους κοιλιακούς και βαράκια.
Πάντως με τη γυμναστική,νιώθεις άλλος άνθρωπος.:firstprize: