Πόσοι από εσάς?...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
...ασχολούνται με αθλητισμό ή γυμναστήριο? Δεν πιστεύω ότι είστε από το πρωί μέχρι το βράδι μπροστά από ένα ηλεκτρονικό μηχανάκι. Για να βλέπω λοιπόν κάνετε ή κάνατε κάτι στο παρελθόν?
Kαι επειδή ο αρχίζων το θέμα πρέπει να είναι και ο πρώτος που θα απαντήσει:
Eπειδή από μικρός είμαι μέσα σε όλα αυτά και δεν τα κόβω με τίποτα,
τέννις 19 χρόνια με και σε Πανελλήνιους αγώνες, και για fun: κολύμβηση, mini soccer, σκί σε χιόνι (και μια φορά στη θάλασσα, πολύ γέλιο) και τώρα αυτό τον χρόνο έχω καταλήξει στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα.

Eπόμενος.

To υμναστήριο μου το έκοψε η δουλειά όταν γυρίζω σπίτι 7 το απόγευμα & με τον παίδαρο του avatar, να με περιμένει για βόλτα που χρόνος για γυμναστήριο, ωστόσο ακόμα και τώρα η τρέλα με το υποβρύχιο ψάρεμα παραμένει ενεργή

Ρε συ ΜΗΤΣ, μήπως εκεί στο γυμναστήριο σου δίνουν τίποτε "απαγορευμένα" και ξεσπάς στο πληκτρολόγιο; :D

Μπάμπης Κολέζας said:
Ρε συ ΜΗΤΣ, μήπως εκεί στο γυμναστήριο σου δίνουν τίποτε "απαγορευμένα" και ξεσπάς στο πληκτρολόγιο; :D
Και απαγορευμένα και ληγμένα!!!!!:D :D :D :D
Όσο για το θέμα : σε ηλικία 6-8 ετών έκανα ενόργανη γυμναστική, από 8-18 ετών ασχολήθηκα με το τέννις και κατά την διάρκεια που ήμουν στο γυμνάσιο-λύκειο έπαιζα στην σχολική ομάδα βόλευ (και μάλιστα αρχηγός). Μετά το σχολείο πήγαινα 2 χρόνια (όποτε προλάβαινα) γυμναστήριο, αλλά δυστυχώς τα 3 τελευταία χρόνια έχω σκουριάσει (εκεί που μένω καλά να πάθω!). Στόχος μου, επειδή σε 2 βδομάδες θα μετακομίσω επιτέλους πάλι πίσω στον πολιτισμό να ξεκινήσω πάλι το γυμναστήριο. Αυτά...

Πιτσιρικας επαιζα μπασκετ σε τοπικη ομαδα και πριν 2-3 χρονια προσπαθησα να παω γυμναστηριο αλλα κρατησε μονο 3 βδομαδες. (δουλευοντας βαρδιες ητανε δυσκολο) οποτε τωρα πινω μπυρες και κανω κοιλιτσα, ( @#$&$# πρεπει να την χασω)

Παίζω πόλο ¨επαγγελματικά¨ τα τελευταία 7 χρόνια.Είμαι 25 χρονών και απο τα 18 μου βρίσκομαι στην πισίνα κάθε μέρα για 3 ώρες, και στο γυμναστήριο για 1 ώρα.Τα τελευταία δύο χρόνια που δουλεύω έχω μετατρέψει ένα δωμάτιο στο σπίτι σε γυμναστήριο.Αυτα.....

Νίκόλας

Ωχ καλά, ρόμπα...μέχρι να γράψω απάντηση η Νικόλ με πρόλαβε (τι σου είναι να ανοίγεις όλα τα θέματα και μετά να απαντάς ένα-ένα)
:P

Την τελευταία εβδομάδα και εφόσον έχω φτάσει τα 86 κιλά, αποφάσισα να ασχοληθώ με το πιο highend μηχάνημα που έχω στο σπίτι. Το διάδρομό μου!
Από τη Δευτέρα έχω κάνει 2 φορές από 40 λεπτά, μετά στο καπάκι λίγους κοιλιακούς και λίγα βαράκια.
Περιττό να σας πω ότι έχω πάθει πλάκα με τον εαυτό μου.
Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος!
Ούτε υπνηλίες, ούτε κομάρες, τίποτα!

Κάντο κι εσύ!

Ξιφασκία μέχρι το πανεπιστήμιο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας (εχω και κάποια παννελήνια πρωταθλήματα παίδων, νέων και ομαδικό ανδρών), μπάσκετ, ποδόσφαιρο (τώρα πια 5x5) και γυμναστήριο αλλά τώρα τελευταία τα έχω ψιλοπαρατήσει. Να δούμε αν μπορέσω να ξεκινήσω καινούρια προσπάθεια.

Εγω ανηκω σε αυτους που τηρουν το προγραμμα που βαζουν, παντα.Οποτε γυμναζομαι καθημερινως παιζωντας με το ΧΒΟΧ 360 παντα 2-3 ωρες τη μερα!!!Πλακα πλακα εχω κανει κατι δαχτυλα...:D :D :D

Re: Απάντηση: Πόσοι από εσάς?...

Μπάμπης Κολέζας said:
:D :D

Re: Απάντηση: Πόσοι από εσάς?...

Κακαλιός Στέργιος said:
Την τελευταία εβδομάδα και εφόσον έχω φτάσει τα 86 κιλά, αποφάσισα να ασχοληθώ με το πιο highend μηχάνημα που έχω στο σπίτι. Το διάδρομό μου!
Από τη Δευτέρα έχω κάνει 2 φορές από 40 λεπτά, μετά στο καπάκι λίγους κοιλιακούς και λίγα βαράκια.
Περιττό να σας πω ότι έχω πάθει πλάκα με τον εαυτό μου.
Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος!
Ούτε υπνηλίες, ούτε κομάρες, τίποτα!

Κάντο κι εσύ!
Άψογος! Eύγε!

εγώ ξεκίνησα απο μωρό την κολύμβηση ( με βούταγε η μάνα μου με το ζόρι στη θάλασσα..)
Μετά ασχολήθηκα με καταδύσεις,συγχρονισμένη κατάδυση,ξιφασκία,ιππασία,badmigton, Hokey στον πάγο, στο δρόμο,στο βουνό,στα λαγκάδια.

Υστερα άρχισα καράτε,κουγκ-φου , φου-κουνγκ , street fighting ,κλωτσιές στα καλάμια,στα μούτρα ,στα @@@ια, παντού.
Υστερα ήρθε το σκι στη ζωή μου..Βουνό,θάλασσα,λίμνες,ποτάμια ,πλημμυρισμένη Πειραιώς και Χαμοστέρνας κλπ..

Βαρέθηκα όμως και γράφτηκα στο γυμναστήριο.Βάρη ,αντίβαρα,μπάρες,όργανα,μονιτορς κλπ.
Ταυτόχρονα άρχισα μπάσκετ πάλι,αλλά λόγω ύψους δεν με παίζαν οι "ψηλοί"..Το γυμναστήριο το σταμάτησα επίσης επειδή πήρα δύο σπονδύλους στο χέρι..

Τώρα παίζω και αθλούμαι στο "AVClub" και μ αρέσει πολύ.Με κουράζει βέβαια στα δάχτυλα αλλά θα συνηθίσω. Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά έχει δύσκολους αντιπάλους.
Περιμένω να νικήσω έναν ΜΗΤΣ που παίζει πιο γρήγορα από μένα αλλά και από όλους...Αλλά που θα πάει,κάποια στιγμή θα κουραστεί και τότε θα τον νικήσω..!

ΥΓ. Υπήρξα και ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός αλλά με κουράσαν τα πολλά αυτόγραφα και οι γυναίκες που με πολιορκούσαν,γι αυτό το παράτησα.Σας παραθέτω και μια φωτογραφία ,για του λόγου το αληθές..

Attachments

• water.jpg
    water.jpg
    28.2 KB · Views: 14
Δημήτρης Ιωάννου said:
εγώ ξεκίνησα απο μωρό την κολύμβηση ( με βούταγε η μάνα μου με το ζόρι στη θάλασσα..)
Μετά ασχολήθηκα με καταδύσεις,συγχρονισμένη κατάδυση,ξιφασκία,ιππασία,badmigton, Hokey στον πάγο, στο δρόμο,στο βουνό,στα λαγκάδια.

Υστερα άρχισα καράτε,κουγκ-φου , φου-κουνγκ , street fighting ,κλωτσιές στα καλάμια,στα μούτρα ,στα @@@ια, παντού.
Υστερα ήρθε το σκι στη ζωή μου..Βουνό,θάλασσα,λίμνες,ποτάμια ,πλημμυρισμένη Πειραιώς και Χαμοστέρνας κλπ..

Βαρέθηκα όμως και γράφτηκα στο γυμναστήριο.Βάρη ,αντίβαρα,μπάρες,όργανα,μονιτορς κλπ.
Ταυτόχρονα άρχισα μπάσκετ πάλι,αλλά λόγω ύψους δεν με παίζαν οι "ψηλοί"..Το γυμναστήριο το σταμάτησα επίσης επειδή πήρα δύο σπονδύλους στο χέρι..

Τώρα παίζω και αθλούμαι στο "AVClub" και μ αρέσει πολύ.Με κουράζει βέβαια στα δάχτυλα αλλά θα συνηθίσω. Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά έχει δύσκολους αντιπάλους.
Περιμένω να νικήσω έναν ΜΗΤΣ που παίζει πιο γρήγορα από μένα αλλά και από όλους...Αλλά που θα πάει,κάποια στιγμή θα κουραστεί και τότε θα τον νικήσω..!

ΥΓ. Υπήρξα και ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός αλλά με κουράσαν τα πολλά αυτόγραφα και οι γυναίκες που με πολιορκούσαν,γι αυτό το παράτησα.Σας παραθέτω και μια φωτογραφία ,για του λόγου το αληθές..

Γιά 22 χρονών παλληκάρι δέν έχεις κάνει καί λίγα στήν ζωή σου:confused: .Ευγε νέε μου
Υ.Γ
Το χόκεϋ στά λαγκάδια πώς παιζεται???:eek: