Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Φιλε Νικο Χρονια Πολλα!

να σε ρωτησω κατι μιας και το εγραψες... οτι εχω "1 feed"... μιας και ειμαι πολυ νεος στα δορυφορικα, αυτο τι σημαινει στον τομεα αυτον??

Αναφορικα με την εγκατασταση, εχω κι ενα lnb invacom με 0,0db (ετσι τουλαχιστο μου ειπε ο πωλητης), θα το δοκιμασω κι αυτο να δω τι γινεται.

Σ'ευχαριστω!

Αγαπητε φιλε καλωσορισες στη γωνια μας
Λοιπον 1 feed σημαινει οτι κατεβαζεις ενα καλωδιο απο το LNB σου στο κουτι σου το οποιο εχει 2 tuners. Κατεβαζοντας ενα καλωδιο δεν εκμεταλευεσαι πληρως τις δυνατοτητες του κουτιου σου, οπως να γραφεις 2 καναλια ταυτοχρονα και να βλεπεις κατι αλλο απο το δισκο σου η να γραφεις ενα και να βλεπεις καποιο αλλο. Δεν ειναι απαραιτητο αλλα σιγουρα ειναι κατι που πιθανα θα χρειαστεις καποια στιγμη. ΠΟλυ καλες απολαβες εχουν τα HUMAX & EDITION TWIN LNBs που εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καλες θεασεις.
Νικος

Φιλε Νικο σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ρε παλικάρια, έχω ένα μικρό πρόβλημα με pace SKY+HD που μου ήρθε προχθες. Εβλεπα κανονικά μπαλίτσα το πρωι σήμερα. Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να παω για ενα καφεδακι δίπλα στη θάλασσα και έκλεισα τον δέκτη μου για περίπου 3 ώρες σε stand by mode. Όταν γύρισα για να δω τον αγώνα, έβλεπα μενού με epg το τι παίζεται στα κανάλια αυτή τη στιγμή αλλά δεν είχα εικόνα απο κανένα κανάλι και είχα μήνυμα no satellite signal received. Το σήμα απο τα services ήταν γυρω στο 50% αλλά εικόνα τίποτα. Το έβγαλα απο την πρίζα για λίγο και τον ξανα έβαλα και τα κανάλια δούλευαν κανονικά αφού έκανε καινούριο search for listings. Λέτε να χρειάζετε να το δει τεχνικός στην αγγλία (θα φρικάρω αν χρειάζετε να το γυρίσω πισω για επισκευή!!);

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ρε παλικάρια, έχω ένα μικρό πρόβλημα με pace SKY+HD που μου ήρθε προχθες. Εβλεπα κανονικά μπαλίτσα το πρωι σήμερα. Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να παω για ενα καφεδακι δίπλα στη θάλασσα και έκλεισα τον δέκτη μου για περίπου 3 ώρες σε stand by mode. Όταν γύρισα για να δω τον αγώνα, έβλεπα μενού με epg το τι παίζεται στα κανάλια αυτή τη στιγμή αλλά δεν είχα εικόνα απο κανένα κανάλι και είχα μήνυμα no satellite signal received. Το σήμα απο τα services ήταν γυρω στο 50% αλλά εικόνα τίποτα. Το έβγαλα απο την πρίζα για λίγο και τον ξανα έβαλα και τα κανάλια δούλευαν κανονικά αφού έκανε καινούριο search for listings. Λέτε να χρειάζετε να το δει τεχνικός στην αγγλία (θα φρικάρω αν χρειάζετε να το γυρίσω πισω για επισκευή!!);

Οχι δεν χρειαζεται αλλα ακομα κι αν χρειαζοτανε να το δει τεχνικος εχουμε και εδω μην ανησυχεις.
Παντως aν εχεις Thomson box ειναι μερικα απο τα κουλα που κανει. Θα το συνηθισεις μη δινεις σημασια. Αν επιμενει σε συχνοτητα να σου κανει νουμερα και το κουτι δεν ειναι καινουργιο εχε υποψη σου για αλλαγη του PSU.
Παντως αυτο που εκανες ειναι και η θεραπεια. Βγαζε το απο την πριζα και ξαναβαζε το μετα απο μερικα δευτερα.
Νικος

Αν εχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις από που το αγόρασες από την Αγγλία και πιά ειναι η εγκεκριμένη διαδικασία, μιά και εχώ έχω φίλο που μένει εκεί αλλά δεν γνωρίζω την σωστή διαδικασία για να το αγοράσω. (δεν λειτουργεί το ΠΜ σου .... γιατί ;;;;)

Αν εχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις από που το αγόρασες από την Αγγλία και πιά ειναι η εγκεκριμένη διαδικασία, μιά και εχώ έχω φίλο που μένει εκεί αλλά δεν γνωρίζω την σωστή διαδικασία για να το αγοράσω. (δεν λειτουργεί το ΠΜ σου .... γιατί ;;;;)

Ναι πράγματι. Απο πού το αγόρασες; (Δηλ. Έτσι και αλλιώς δεν έχω λήψη εδώ)

Θανα.

Κυριοι, μερικες ερωτησεις απο μενα...

Πληρωνοντας κατι παραπανω, τελικα εγινα συνδρομητης στο sky digital. Την εγκατασταση την εκανα μονος μου και χρησιμοποιω ενα gibertini 1.2, lnb ενα MTI λευκο και για δεκτη εχω τον amstrad drx550 (οχι HD). Περιοχη Αθηνα.

Ειμαι συνδρομητης στο βασικο πακετο και μπορω να πω οτι σε αρκετα καναλια η εικονα ειναι μια χαρα, χωρις διακοπες. Ομως σε καποια καναλια που με ενδιαφερουν (πχ. discovery science), το σημα σπανια εμφανιζεται..καποιες φορες παιζει για λιγα δευτερολεπτα, μετα τετραγωνακια, μετα το χαος...

Πηρα το ακολουθο screenshot απο την επιλογη signal test που εχει ο δεκτης.

Το ερωτημα ειναι, μηπως ειμαι χαμηλα και πρεπει να ρυθμισω το πιατο καλυτερα????

Για ριχτε καμια ιδεα!

ΥΓ. Αρχικα εβαλα λανθασμενα το ποστ στο HD section, αν μπορει/θελει καποιος mod ας το διαγραψει

Μάλλον θέλεις καλύτερη ρύθμιση στο πιάτο γιατί σε μένα με 1,20 το Disc Sci+1 στην 11389H έχει 79% ισχύ σήματος και 66% ποιότητα (που είναι και το ζητούμενο, ενώ το ίδιο το Discovery Science πάλι στην 11876 βγαίνει με 78% σήμα και 90% ποιότητα.....

Να σου πω πως έχω το ίδιο πιάτο/lnb με εσένα με διαφορά πως εγώ έχω samsung hd αποκωδικοποιητή και το discovery science ας πούμε δε χάνετε ποτέ και για κανένα λόγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλησπέρα,

Κυρίως e-bay για συσκευές και μετά γνωστός για την κάρτα (για να μη φορτώνουμε και τον γνωστό με στειλε συσκευή στείλε το ένα στείλε το άλλο)

Last edited:

Α ρε πίτσο και περίμενα να μου πείς C-Line !!!

Bye!!!

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Α ρε πίτσο και περίμενα να μου πείς C-Line !!!

Bye!!!

Δεν το ήξερα καν το c-line! εγω ήξερα μόνο τους digiboxshop & satbyer

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Θανάση είπαμε να μη ξεφεύγεις.
Μετά θυμώνετε που παρεμβαίνω..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλησπέρα,

Κυρίως e-bay για συσκευές και μετά γνωστός για την κάρτα (για να μη φορτώνουμε και τον γνωστό με στειλε συσκευή στείλε το ένα στείλε το άλλο)

Ελαβα το μήνυμα (PM) που μου έστειλες αλλά το δικό σου PM δεν δεχεται μηνύματα. Δοκίμασε να στείλεις ενα στον εαυτόν σου για να το επιβεβαιώσεις. Ισως πρέπει να μπείς στο "User CP" και να αλλάξεις την επιλογή για λείψη PM. Αν θέλεις επικοινώνησε μαζύ μου στο 6947998052 για κάποιες ερωτήσεις/απαντήσεις.

Attachments

• pitsos.jpg
    pitsos.jpg
    103 KB · Views: 29
Last edited:
Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλημέρα,

θα 'θελα ένα update σχετικά με την αγορά πακέτων HD sky καθώς και του σχετικού HD δέκτη.

Διαβάζοντας το forum διαπιστώνω πως η ελληνική λύση είναι το satworld.gr, ενώ κάποια ευρωπαϊκά site που εξυπηρετούσαν την χώρα μας έχουν κλείσει ή δεν λειτουργούν πλέον.

Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα συνδρομή στο Sky HD? Κι αν ναι, θα μπορούσατε να δώσετε σχετικά link?

Χαιρετώ:a0210:

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Κατ' αρχην καλησπερα σε όλους. Μόλις ανακάλυψα μία λύση για όσους έχουν αγοράσει συνδρομή sky (εγώ πηρα απο τον smart2check) κα δεν έχουν τα στοιχεία της συνδρομής τους. Εγώ λοιπόν έχω συνδρομή SKY ROI και πληρώνω μέσω winbank. Παρατηρώντας τις κινήσεις λογαριασμού της προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιώ είδα ότι ανάμεσα σε άλλα υπήρχαν 7 νούμερα που ήταν τα ίδια σε όλους τους λογαριασμούς, συγκεκριμένα τα τελευταία 7 στην κατηγορία σχόλια τα οποία μου φάνηκαν σαν αριθμός τηλεφώνου. Μπήκα λοιπόν στο site του sky και έκανα εγγραφή (για SKY ROI ζητά μόνο αριθμό τηλεφώνου και αριθμό κάρτας SKY). Λοιπόν προς μεγαλη μου έκπληξη είχα μπροστά μου ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΥ δ/νση κλπ
Καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Κατ' αρχην καλησπερα σε όλους. Μόλις ανακάλυψα μία λύση για όσους έχουν αγοράσει συνδρομή sky (εγώ πηρα απο τον smart2check) κα δεν έχουν τα στοιχεία της συνδρομής τους. Εγώ λοιπόν έχω συνδρομή SKY ROI και πληρώνω μέσω winbank. Παρατηρώντας τις κινήσεις λογαριασμού της προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιώ είδα ότι ανάμεσα σε άλλα υπήρχαν 7 νούμερα που ήταν τα ίδια σε όλους τους λογαριασμούς, συγκεκριμένα τα τελευταία 7 στην κατηγορία σχόλια τα οποία μου φάνηκαν σαν αριθμός τηλεφώνου. Μπήκα λοιπόν στο site του sky και έκανα εγγραφή (για SKY ROI ζητά μόνο αριθμό τηλεφώνου και αριθμό κάρτας SKY). Λοιπόν προς μεγαλη μου έκπληξη είχα μπροστά μου ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΥ δ/νση κλπ
Καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν

Και αριθμο τηλεφωνου τι εβαλες γιατι εβαλα κατι και δεν το δεχεται