ilise
Supreme Member
- 3 August 2006
- 3,271
Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?
Αγαπητε φιλε καλωσορισες στη γωνια μας
Λοιπον 1 feed σημαινει οτι κατεβαζεις ενα καλωδιο απο το LNB σου στο κουτι σου το οποιο εχει 2 tuners. Κατεβαζοντας ενα καλωδιο δεν εκμεταλευεσαι πληρως τις δυνατοτητες του κουτιου σου, οπως να γραφεις 2 καναλια ταυτοχρονα και να βλεπεις κατι αλλο απο το δισκο σου η να γραφεις ενα και να βλεπεις καποιο αλλο. Δεν ειναι απαραιτητο αλλα σιγουρα ειναι κατι που πιθανα θα χρειαστεις καποια στιγμη. ΠΟλυ καλες απολαβες εχουν τα HUMAX & EDITION TWIN LNBs που εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καλες θεασεις.
Νικος
Φιλε Νικο Χρονια Πολλα!
να σε ρωτησω κατι μιας και το εγραψες... οτι εχω "1 feed"... μιας και ειμαι πολυ νεος στα δορυφορικα, αυτο τι σημαινει στον τομεα αυτον??
Αναφορικα με την εγκατασταση, εχω κι ενα lnb invacom με 0,0db (ετσι τουλαχιστο μου ειπε ο πωλητης), θα το δοκιμασω κι αυτο να δω τι γινεται.
Σ'ευχαριστω!
Αγαπητε φιλε καλωσορισες στη γωνια μας
Λοιπον 1 feed σημαινει οτι κατεβαζεις ενα καλωδιο απο το LNB σου στο κουτι σου το οποιο εχει 2 tuners. Κατεβαζοντας ενα καλωδιο δεν εκμεταλευεσαι πληρως τις δυνατοτητες του κουτιου σου, οπως να γραφεις 2 καναλια ταυτοχρονα και να βλεπεις κατι αλλο απο το δισκο σου η να γραφεις ενα και να βλεπεις καποιο αλλο. Δεν ειναι απαραιτητο αλλα σιγουρα ειναι κατι που πιθανα θα χρειαστεις καποια στιγμη. ΠΟλυ καλες απολαβες εχουν τα HUMAX & EDITION TWIN LNBs που εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καλες θεασεις.
Νικος