Dear All,
Φέτος που δεν υπάρχει κάλυψη της Formula 1 (F1) από ελληνικό κανάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Sky δέκτη σας για να δείτε live τα δοκιμαστικά και τους αγώνες από το BBC ως εξής:
1) Βγάζετε το δέκτη από την πρίζα
2) Αφαιρείτε την κάρτα του Sky
3) Βάζετε το δέκτη στην πρίζα και περιμένετε 5 λεπτά
4) Ανάβετε το δέκτη και πάτε στο κανάλι 503 (BBCi)
5) Πατάτε το κόκκινο κουμπί ή το κουμπί text
6) Μπαίνετε στις interactive υπηρεσίες (6 παράθυρα) και διαλέγετε αυτό που δείχνει F1 ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.
υπαρχει τροπος με αλλους δεκτες να δουμε και εμεις την f1?
εχω ενα dreambox dm 500s
Ρε σείς. Έχω ένα προβληματάκι αυτό το καιρό και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το sky μου. Ψάχνω να αγοράσω μια καινούργια συνδρομή και αποκωδικοποιητή. Πήρα τηλέφωνο στο satworld και μου ζήτησαν 830!!!! ευρώ για τον παλιό HD αποκωδικοποιητή (το δίνει δωρεάν ο sky lol) και κάθε χρόνο 130 ευρώ για διαχείρηση λέει της συνδρομής. Επίσης δε δίνουν στοιχεία κάρτας (διευθυνσή, τηλέφωνο που έχει δηλωθεί). Θεωρώ αλητεία τα συγκεκριμένα χρήματα ΕΙΔΙΚΑ όταν η ισοτιμία ευρώ λύρα είναι σε αστεία επίπεδα πλέον.
Έχω 2 ερωτήσεις
Α) Το satworld τη παλεύει ή έχουν λαλίσει?
Β) Κάτι άλο αξιόπιστο και με πιό λογική τιμολογιακή πολιτική?
μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν το έχω πολυ καταλάβει. Για να μη πετάξω τσάμπα λεφτά, αν βάλω κάτοπτρο 2,3 αντί για 1,8 στο 28,2 θα βγάλω κάτι παραπάνω; Απο ότι έχω καταλάβει δεν θα βγάλω κάτι παραπάνω αλλά μπορεί κάποιος να μου το επιβεβαιώσει;
Που μενεις?
Οσο νοτιοτερα τοσο χειροτερα.
Νικος
Είμαι Καλλιθέα, Αθήνα Νίκο. Απλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι παραπάνω με το να βάλω 2,3 αντί για 1,8 (αποκλειστικά όμως στον 28,2).
Είμαι Καλλιθέα, Αθήνα Νίκο. Απλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι παραπάνω με το να βάλω 2,3 αντί για 1,8 (αποκλειστικά όμως στον 28,2).
Ποιο 1,8 έχεις; Θεωρητικά πάντως δε θα δεις καμία διαφορά.
Αγαπητε φιλε εαν με το 1,8 εχεις τα παντα (εκτος απο τον δυσκολο 2D) χωρις πιξελιαρισματα ακομα και σε ακραιες καιρικες συνθηκες (ισχυρη βροχοπτωση-βαρια συννεφια) τοτε το 2,3 δεν θα σου δωσει τιποτα παραπανω. Ωστοσο αν εχεις χωρο και δεν υπαρχει θεμα χρηματων θα προτιμουσα το μεγαλυτερο για αποφυγη μελλοντικων ...παρεξηγησεων.
Και εξηγουμαι. Λιγους μηνες πριν οταν εγινε ανακατονομη συχνοτητων αρχισα να εχω πιξελιαρισματα σε ορισμενες ωρες της ημερας στα anytime HD & PremiereHD και σωθηκα με τοποθετηση μεγαλυτερου πιατου απο 1,05 televes σε 1,20 giberdini.
Nick
Off topic αλλά ενώ σκανάρω τη συχνότητα 12012.00 V και βλέπω να κατεβαίνει το anytime HD αναζητώντας το δεν μπορώ να το βρω...μήπως κατεβαίνει με άλλο όνομα?
Off topic αλλά ενώ σκανάρω τη συχνότητα 12012.00 V και βλέπω να κατεβαίνει το anytime HD αναζητώντας το δεν μπορώ να το βρω...μήπως κατεβαίνει με άλλο όνομα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.