Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

file exis dikio den to ixera den einai hd o dektis ton poulao giati thelo na paro hd

paidia an exis mia freesat card apo sky bori na tin kanis me syndromi.

Dear All,

Φέτος που δεν υπάρχει κάλυψη της Formula 1 (F1) από ελληνικό κανάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Sky δέκτη σας για να δείτε live τα δοκιμαστικά και τους αγώνες από το BBC ως εξής:

1) Βγάζετε το δέκτη από την πρίζα
2) Αφαιρείτε την κάρτα του Sky
3) Βάζετε το δέκτη στην πρίζα και περιμένετε 5 λεπτά
4) Ανάβετε το δέκτη και πάτε στο κανάλι 503 (BBCi)
5) Πατάτε το κόκκινο κουμπί ή το κουμπί text
6) Μπαίνετε στις interactive υπηρεσίες (6 παράθυρα) και διαλέγετε αυτό που δείχνει F1 ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

υπαρχει τροπος με αλλους δεκτες να δουμε και εμεις την f1?
εχω ενα dreambox dm 500s

Ρε σείς. Έχω ένα προβληματάκι αυτό το καιρό και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το sky μου. Ψάχνω να αγοράσω μια καινούργια συνδρομή και αποκωδικοποιητή. Πήρα τηλέφωνο στο satworld και μου ζήτησαν 830!!!! ευρώ για τον παλιό HD αποκωδικοποιητή (το δίνει δωρεάν ο sky lol) και κάθε χρόνο 130 ευρώ για διαχείρηση λέει της συνδρομής. Επίσης δε δίνουν στοιχεία κάρτας (διευθυνσή, τηλέφωνο που έχει δηλωθεί). Θεωρώ αλητεία τα συγκεκριμένα χρήματα ΕΙΔΙΚΑ όταν η ισοτιμία ευρώ λύρα είναι σε αστεία επίπεδα πλέον.

Έχω 2 ερωτήσεις
Α) Το satworld τη παλεύει ή έχουν λαλίσει?
Β) Κάτι άλο αξιόπιστο και με πιό λογική τιμολογιακή πολιτική?

Last edited:

Καποιοι εδω μεσα (κι εγω μαζι) το εχουμε παρει απο εδω

http://www.skycards.eu/

Ουτε αυτοι δινουν ομως στοιχεια και τα γ@μισι@τικ@ ειναι 100 λιρες το χρονο. Επισης, αγοραζεις αρχικα εξοπλισμο και καρτα (κι εκει λεφτα....), δε το παιρνεις δωρεαν.

Ειναι παντως αξιοπιστοι και γρηγοροι στην εξυπηρετηση.

Γενικα η λυση του sky κοστιζει κατι παραπανω, αλλα απο ποιοτητα ειναι μπροστα.

Καλύτερες τιμές αν και πάλι είναι πολλά. Τουλάχιστον δεν είναι 830!! ευρώ +130 ευρώ το χρόνο. Υπάρχει κάτι που να μην έχει management fees? Αν αύριο κλείσει ο dealer εγώ μένω στον αέρα.

Κοιταξε καποιες (αρκετες) σελιδες πισω σ'αυτο το thread. Εχουν αναφερθει 1-2 αλλοι μεσαζοντες (καποιοι δινουν και τα στοιχεια, αλλα και παλι δινεις ενα ποσο ως 'αερα'....).

Ρε σείς. Έχω ένα προβληματάκι αυτό το καιρό και δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το sky μου. Ψάχνω να αγοράσω μια καινούργια συνδρομή και αποκωδικοποιητή. Πήρα τηλέφωνο στο satworld και μου ζήτησαν 830!!!! ευρώ για τον παλιό HD αποκωδικοποιητή (το δίνει δωρεάν ο sky lol) και κάθε χρόνο 130 ευρώ για διαχείρηση λέει της συνδρομής. Επίσης δε δίνουν στοιχεία κάρτας (διευθυνσή, τηλέφωνο που έχει δηλωθεί). Θεωρώ αλητεία τα συγκεκριμένα χρήματα ΕΙΔΙΚΑ όταν η ισοτιμία ευρώ λύρα είναι σε αστεία επίπεδα πλέον.

Έχω 2 ερωτήσεις
Α) Το satworld τη παλεύει ή έχουν λαλίσει?
Β) Κάτι άλο αξιόπιστο και με πιό λογική τιμολογιακή πολιτική?

Με λιγότερα λεφτά έχεις μέσω εδώ μαγαζιών την ίδια εξυπηρέτηση και επιπλέον υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης του δέκτη (π.χ. αλλαγή τροφοδοτικού λόγω ΔΕΗ), απορύθμιση του συστήματος, κλπ.

μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν το έχω πολυ καταλάβει. Για να μη πετάξω τσάμπα λεφτά, αν βάλω κάτοπτρο 2,3 αντί για 1,8 στο 28,2 θα βγάλω κάτι παραπάνω; Απο ότι έχω καταλάβει δεν θα βγάλω κάτι παραπάνω αλλά μπορεί κάποιος να μου το επιβεβαιώσει;

μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν το έχω πολυ καταλάβει. Για να μη πετάξω τσάμπα λεφτά, αν βάλω κάτοπτρο 2,3 αντί για 1,8 στο 28,2 θα βγάλω κάτι παραπάνω; Απο ότι έχω καταλάβει δεν θα βγάλω κάτι παραπάνω αλλά μπορεί κάποιος να μου το επιβεβαιώσει;

Που μενεις?
Οσο νοτιοτερα τοσο χειροτερα.
Νικος

Που μενεις?
Οσο νοτιοτερα τοσο χειροτερα.
Νικος

Είμαι Καλλιθέα, Αθήνα Νίκο. Απλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι παραπάνω με το να βάλω 2,3 αντί για 1,8 (αποκλειστικά όμως στον 28,2).

Είμαι Καλλιθέα, Αθήνα Νίκο. Απλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι παραπάνω με το να βάλω 2,3 αντί για 1,8 (αποκλειστικά όμως στον 28,2).

Αγαπητε φιλε εαν με το 1,8 εχεις τα παντα (εκτος απο τον δυσκολο 2D) χωρις πιξελιαρισματα ακομα και σε ακραιες καιρικες συνθηκες (ισχυρη βροχοπτωση-βαρια συννεφια) τοτε το 2,3 δεν θα σου δωσει τιποτα παραπανω. Ωστοσο αν εχεις χωρο και δεν υπαρχει θεμα χρηματων θα προτιμουσα το μεγαλυτερο για αποφυγη μελλοντικων ...παρεξηγησεων.
Και εξηγουμαι. Λιγους μηνες πριν οταν εγινε ανακατονομη συχνοτητων αρχισα να εχω πιξελιαρισματα σε ορισμενες ωρες της ημερας στα anytime HD & PremiereHD και σωθηκα με τοποθετηση μεγαλυτερου πιατου απο 1,05 televes σε 1,20 giberdini.
Nick

Ποιο 1,8 έχεις; Θεωρητικά πάντως δε θα δεις καμία διαφορά.

Ποιο 1,8 έχεις; Θεωρητικά πάντως δε θα δεις καμία διαφορά.

Δεν έχω 1,8. Τώρα παίζω με wave frontier 90 αλλά αν είναι να πάρω μη πετάξω λεφτά τσάμπα!

Αγαπητε φιλε εαν με το 1,8 εχεις τα παντα (εκτος απο τον δυσκολο 2D) χωρις πιξελιαρισματα ακομα και σε ακραιες καιρικες συνθηκες (ισχυρη βροχοπτωση-βαρια συννεφια) τοτε το 2,3 δεν θα σου δωσει τιποτα παραπανω. Ωστοσο αν εχεις χωρο και δεν υπαρχει θεμα χρηματων θα προτιμουσα το μεγαλυτερο για αποφυγη μελλοντικων ...παρεξηγησεων.
Και εξηγουμαι. Λιγους μηνες πριν οταν εγινε ανακατονομη συχνοτητων αρχισα να εχω πιξελιαρισματα σε ορισμενες ωρες της ημερας στα anytime HD & PremiereHD και σωθηκα με τοποθετηση μεγαλυτερου πιατου απο 1,05 televes σε 1,20 giberdini.
Nick

Off topic αλλά ενώ σκανάρω τη συχνότητα 12012.00 V και βλέπω να κατεβαίνει το anytime HD αναζητώντας το δεν μπορώ να το βρω...μήπως κατεβαίνει με άλλο όνομα?

Off topic αλλά ενώ σκανάρω τη συχνότητα 12012.00 V και βλέπω να κατεβαίνει το anytime HD αναζητώντας το δεν μπορώ να το βρω...μήπως κατεβαίνει με άλλο όνομα?

Σ αυτο φιλε μου θα σε βουθησει καποιος με μη ιδιοκτησιακο δεκτη.
Νικος

Δε μπορείς να δεις το Anytime HD χωρίς τον ιδιοκτησιακό δέκτη. Το κανάλι αυτό είναι feed, στέλνει τα δεδομένα στο σκληρό δίσκο του ιδιοκτησιακού δέκτη και από κει μπορείς να το δεις όποτε εσύ θες.