Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μολις μου εστειλαν και τον αριθμο της viewing card :2thumb22sup:,οπότε οπως μου ειπαν φευγει το πακετο (digibox+card) σημερα και ελπιζω μεχρι Τριτη το αργοτερο Τεταρτη να το εχω επιτελους στα χερια μου !!!

Ε ρε βασανιστήρια! Να πεινάς, να έχεις παραγγείλει στη ταβέρνα, να σερβίρουν του άλλους, να σου φέρνουν τα πιρούνια και να σου λέει το γκαρσόνι, ο μάγειρας τώρα έβαλε τις μπριζόλες στη ψησταριά!!! Κουράγιο φίλε μου, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Αντε με το καλο,
καλοριζικο
Τελικα τι πακετο πηρες?
Νικος

Eυχαριστω ... πηρα το παρακατω πακετο

*Sky+ HD box and Sky Viewing card Sky Package:
*Entertainment_Packs_+_SkyMovies_+_SkySports_(_£48.50_per_month_to_Sky)
*Enable HD Viewing: Yes_(Additional_£10_per_month_to_Sky)
*Own account Info: Yes ( Once off Fee) (+ 45.00)

Σύνολο μαζι με μεταφορικά 594 ευρώ

Ωραια αρα εχεις το sky world pack
Μπορεις να ενεργοποιησεις και την 3D υπηρεσια για τα νεα καναλια απο τον Σεπτεμβρη,
Νικος

Το Sky world έχεις πάρει, οπότε μπορείς να ενεργοποιήσεις και τo 3D κανάλι. Καλορίζικο και καλό viewing. Κοίταξα και τον δέκτη σου αλλά δεν βλέπω τι σκληρό έχει. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε για τις δυνατότητες του. Πάντως σου συνιστώ απο την ημέρα που σου έρθει, πάρε άδεια για 2 - 3 ημέρες για να ξεχαρμανιάσεις.

Τώρα να κάνω και εγώ τις ερωτησούλες μου στους υπόλοιπους. Το φαινόμενο να κολλάει ο δέκτης μου τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο συχνό. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που βάζω τον δέκτη σε stand by mode και όταν τον ανοίγω μου βγάζει μήνυμα no satellite signal. Στις ρυθμίσεις που ελέγχο η στάθμη είναι μέχρι την μέση αλλα συνεχίζει να λέει no satellite signal. Ξέρει κανείς αν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα που γνωρίζω ότι έχουν και άλλοι; μήπως φταιει ότι το έχω single lnb mode;
Επίσης πιθανότατα επειδή δεν τον κλείνω τον δέκτη για αρκετές μέρες για να αποφύγω το παραπάνω φαινόμενο νομίζω ότι έχει αρχίσει και χαλάει η κάρτα. εννοώ ότι απο την άλλη πλευρά του chip απο την πλευρά που γράφει sky+ έχει αρχίσει και φαίνεται σαν καμένη στο σημείο του chip. ξέρεις κανείς αν θα έχω κάποιο πρόβλημα σύντομα; Την άλλη βδομάδα πάω στο νησί οπότε μήπως να κάνω τίποτα αλλαγές (σημειώνω ότι έχω δηλώσει διεύθυνση γνωστού και όχι μέσω εταιρίας όπως ο φίλος παραπάνω);

Το Sky world έχεις πάρει, οπότε μπορείς να ενεργοποιήσεις και τo 3D κανάλι. Καλορίζικο και καλό viewing. Κοίταξα και τον δέκτη σου αλλά δεν βλέπω τι σκληρό έχει. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε για τις δυνατότητες του. Πάντως σου συνιστώ απο την ημέρα που σου έρθει, πάρε άδεια για 2 - 3 ημέρες για να ξεχαρμανιάσεις.

Τώρα να κάνω και εγώ τις ερωτησούλες μου στους υπόλοιπους. Το φαινόμενο να κολλάει ο δέκτης μου τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο συχνό. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που βάζω τον δέκτη σε stand by mode και όταν τον ανοίγω μου βγάζει μήνυμα no satellite signal. Στις ρυθμίσεις που ελέγχο η στάθμη είναι μέχρι την μέση αλλα συνεχίζει να λέει no satellite signal. Ξέρει κανείς αν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα που γνωρίζω ότι έχουν και άλλοι; μήπως φταιει ότι το έχω single lnb mode;
Επίσης πιθανότατα επειδή δεν τον κλείνω τον δέκτη για αρκετές μέρες για να αποφύγω το παραπάνω φαινόμενο νομίζω ότι έχει αρχίσει και χαλάει η κάρτα. εννοώ ότι απο την άλλη πλευρά του chip απο την πλευρά που γράφει sky+ έχει αρχίσει και φαίνεται σαν καμένη στο σημείο του chip. ξέρεις κανείς αν θα έχω κάποιο πρόβλημα σύντομα; Την άλλη βδομάδα πάω στο νησί οπότε μήπως να κάνω τίποτα αλλαγές (σημειώνω ότι έχω δηλώσει διεύθυνση γνωστού και όχι μέσω εταιρίας όπως ο φίλος παραπάνω);

Κλασσικο κουσουρι ολων των κουτιων μετα το νεο λογισμικο.
Κατ αρχην απενεργοποιησε το auto standby και auto rewind.
Θα ανακουφοστει το κουτι.
Αν εχεις thomson δες το psu σου μηπως θελει ανανεωση πυκνωτων.
Νικος

Κλασσικο κουσουρι ολων των κουτιων μετα το νεο λογισμικο.
Κατ αρχην απενεργοποιησε το auto standby και auto rewind.
Θα ανακουφοστει το κουτι.
Αν εχεις thomson δες το psu σου μηπως θελει ανανεωση πυκνωτων.
Νικος

έχω τον pace. Το auto standby το έχω απενεργοποιήσει το instand rewind το έκανα τώρα οff. Έχει και το δικό σου τα ίδια θέματα; εσύ το βάζεις σε standby mode;

έχω τον pace. Το auto standby το έχω απενεργοποιήσει το instand rewind το έκανα τώρα οff. Έχει και το δικό σου τα ίδια θέματα; εσύ το βάζεις σε standby mode;

Έχω τον Pace επίσης. Σύμφωνα με τις συμβουλές του Νίκου, πήρα μια πρίζα με χρονοδιακόπτη και ο δέκτης κάνει μόνος του μια επανεκκίνηση μια φορά την βδομάδα. Έτσι δεν έχω ιδιαίτερα κολλήματα με τον δέκτη.
Όταν δεν βλέπω την νύχτα τον κλείνω από το τηλεκοντρόλ (stand by).

Ένα πρόβλημα που έχω, είναι πως μερικές φορές δεν έχω ήχο από το hdmi στην TV μόλις ανοίγω τον Pace. Μόλις τον κλείσω από το τηλεκοντρόλ και τον ξανανοίξω σε ένα λεπτό, ο ήχος είναι ΟΚ. Μάλλον υπάρχει θέμα με την έξοδο hdmi του συγκεκριμένου δέκτη..-bye-

Εχω απενεργοποιησει και το auto stand by και το auto rewind.
Γλυτωσα πολλα κοληματα. Δεν μου ηρθε ξαφνικα η λυση την διαβασα στο αγγλικο φορουμ.
Επισης ενα ρεσετ απο το ρευμα την εβδομαδα κρατα το κουτι σε πολυ καλη κατασταση. Κανε οτι και ο Δημητρης με πριζα με χρονοδιακοπτη η με ασυρματη πριζα.
Πριν την αλλαγη psu ειχα πολλα προβληματα τωρα μετα την αλλαγη psu και καταργηση auto rewind - standby εχω το πολυ ενα κολημα /15 μερες υποφερτο θα ελεγα.
Επισης να ξερεις οτι αν πας στο μενου που βλεπεις την ισχυ-ποιοτητα σηματος με μαθηματικη ακριβεια το κουτι σου θα κολησει σε λιγοτερο απο 24 ωρες.
Καρατσεκαρισμενο μη με ρωτας γιατι αλλα ισχυει.
Νικος

Έχω τον Pace επίσης. Σύμφωνα με τις συμβουλές του Νίκου, πήρα μια πρίζα με χρονοδιακόπτη και ο δέκτης κάνει μόνος του μια επανεκκίνηση μια φορά την βδομάδα. Έτσι δεν έχω ιδιαίτερα κολλήματα με τον δέκτη.
Όταν δεν βλέπω την νύχτα τον κλείνω από το τηλεκοντρόλ (stand by).

Ένα πρόβλημα που έχω, είναι πως μερικές φορές δεν έχω ήχο από το hdmi στην TV μόλις ανοίγω τον Pace. Μόλις τον κλείσω από το τηλεκοντρόλ και τον ξανανοίξω σε ένα λεπτό, ο ήχος είναι ΟΚ. Μάλλον υπάρχει θέμα με την έξοδο hdmi του συγκεκριμένου δέκτη..-bye-

Τελικα οi HDMI ειναι μπελας. Εχω αντιστοιχο προβλημα με blu ray panasonic & tv. :furious3:

Σκέφτομαι να προστεθώ στην παρέα σας.
Εάν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και εγκατάστασης στην Αγγλία (σε φίλο που μένει σε σπίτι με σταθερή γραμμή), θα υπάρξει μετά εδώ κάποιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ πολύ!

Οχι δεν θα εχεις προβλημα απλα πες τους οτι δεν εχεις σταθερη γραμμη

Sorry, ίσως να μην έγινα κατανοητός. Αν γίνει η εγκατάσταση κανονικά στην Αγγλία από τους τεχνικούς της εταιρείας σε σπίτι με σταθερή γραμμή, γίνει η ενεργοποίηση από αυτούς και εν συνεχεία το box και η κάρτα μεταφερθούν στην Ελλάδα, τότε θα υπάρχει πρόβλημα? Το ρωτώ γιατί φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οπότε γιατί να κάνει κανείς ενεργοποίηση από Ελλάδα? Θέλω να ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα αν γίνει η εγκατάσταση / ενεργοποίηση στην Αγγλία.

Αν γίνει ενεργοποιηση με συνδεδεμενη τηλ γραμμη και μετά πάρεις τον δεκτη, θα σε πρήξουν για μερικές μέρες (τον φίλο σου δλδ) γιατί δεν έχεις τον δέκτη συνδεδεμενο και μετά θα σε βάλουν να πληρωσεις 25λίρες.Για να αποφυγεις λοιπον και εσύ και αυτός την ταλαιπωρία ασ πει οτι δεν έχει γραμμη. Απλά θα χρεωθείς τον τεχνικό και τα 25λιρονια του box.

Υ. Γ. To ίδιο έκανα κι εγώ με την γυναίκα μου.

Ακριβως ετσι, οπως τα λεει ο φιλος kozadin

Εγώ που έκανα ακριβώς αυτό με τη γυναίκα μου, δηλαδή εγκατέστησα τα πάντα στην Αγγλία και την επόμενη μέρα το έφερα Ελλάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Να πω επίσης πως πλέον η τηλεφωνική γραμμή έχει απενεργοποιηθεί εντελώς από τη BT και το κινητό που έχουμε δηλώσει δεν έχει χτυπήσει ούτε μία φορά εδώ και ενάμυσι από το sky.

ps. Γιατί το us open που επί 3 χρόνια το δίνουν σε Native HD φέτος το δίνουν σε σκέτο HD?

Δεν καταλαβαίνω το εξής: Έστω ότι η ενεργοποίηση γίνεται κανονικά στην Αγγλία σε σπίτι με σταθερή γραμμή και μετά ο δεκτής και η κάρτα έρθουν εδώ. Με courier μια μέρα κάνουν. Πώς θα καταλάβουν ότι ο δέκτης και η κάρτα δεν είναι στην Αγγλία? Με τη λογική αυτή θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα με όλους τους δέκτες και κάρτες εκτός Αγγλίας, σωστά?

Δεν το καταλαβαινουν. Καταλαβαινουν μονο οτι ο δεκτης δεν ειναι συνδεδεμενος σε τηλεφωνικη γραμμη. Αν θελεις δωρεαν εγκαασταση πρρρρρεπει να εχεισ συνδεδεμενο το δεκτη με την τηλεφωνικη γραμμη για 12 μηνες.Αυτο λεει πλεον το συμβολαιο τους. Προφανως κερδιζουν κατι απο αμφιδρομες υπηρεσιες. Αυτη η ιστορια ειναι σχετικσα προσφατη γιατι πριν λιγο καιρο πληρωνες για την αποκτηση του skybox.
@kover Μηπως εκανες παλαιοτερα την συνδρομη?

Ναι δινουν πλεον τον αποκωδικοποιητη δωρεαν.... & 50λιρες voucher για τα marks & spencer..xaxaxaax
καταραμενη κριση!!!!