Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Και εγω με 1.8 και παλι εχω τα προβληματα μου με βαρια συνεφια και βροχη .

με 1.20μ πιάτο θα είμαι οκ στην Θεσσαλονίκη;

με 1.20μ πιάτο θα είμαι οκ στην Θεσσαλονίκη;

Ναι μια χαρα αλλα προτιμησε Giberdini,
Το συγκεκριμενο πιατο εχει πολυ μεγαλυτερη απολαβη απο αλλα πιατα ιδιας διαμετρου. Με ενα LNB Humax or Sharp θα εισαι οκ με πολυ καλη ποιοτητα σηματος.
Νικος

Παιδια καλημερα. Εντελως ασχετος απο δορυφορικα αλλά με εχετε ψησει τρελα για sky. Απο καλαματα θα πιανω ή πρεπει να βάλω κανένα πιατο 3 μέτρα????

Παιδια καλημερα. Εντελως ασχετος απο δορυφορικα αλλά με εχετε ψησει τρελα για sky. Απο καλαματα θα πιανω ή πρεπει να βάλω κανένα πιατο 3 μέτρα????

Αντε με το καλο να ερθεις στην παρεα μας,
Μπα δεν νομιζω ισως με 1,80 να εισαι μια χαρα, αντε να χανεις μερικες συχνοτητες σε κακοκαιρια. Δες μηπως κανεις αλλος εχει skyuk στην περιοχη σου να εισαι σιγουρος για το τι πανεις εκει και τι οχι πριν ξεξινησεις να κανεις παραγγελια.
Νικος

Αντε με το καλο να ερθεις στην παρεα μας,
Μπα δεν νομιζω ισως με 1,80 να εισαι μια χαρα, αντε να χανεις μερικες συχνοτητες σε κακοκαιρια. Δες μηπως κανεις αλλος εχει skyuk στην περιοχη σου να εισαι σιγουρος για το τι πανεις εκει και τι οχι πριν ξεξινησεις να κανεις παραγγελια.
Νικος

Ξερουμε περιπου ποσο κοστιζει ενα τετοιο πιατο???

Ξερουμε περιπου ποσο κοστιζει ενα τετοιο πιατο???

Αν δεν κανω λαθος κοντα στα 250 ευρω. Τετοιο πιατο καλυτερα να το εχεις μονο για sky. Να μην το εχεις δηλαδη να κανει βολτα με μοτερ.
Νικος

Τετοιο πιατο καλυτερα να το εχεις μονο για sky. Να μην το εχεις δηλαδη να κανει βολτα με μοτερ.
Νικος
Γιατι ?
Εγω το εχω με μοτερ και μια χαρα ειναι εδω και χρονια.

Γιατι ?
Εγω το εχω με μοτερ και μια χαρα ειναι εδω και χρονια.

Για δυο λογους,
1. Οταν κοβει βολτες τετοιου μεγεθους μοτερ χρειαζεται positioner και οχι diseqt. Πιο δυσκολα τα πραγματα για ενα αρχαριο.
2. Το sky uk box θα απορυθμιζεται καθε φορα που θα φευγει απο τις 28. Δεν θα μπορει να γραφει αν για παραδειγμα ξεχναει να γυρισει το πιατο πισω στις 28. Μετα οταν γυρισει θα πρεπει να περιμενει να ξαναβρει τα listings και λοιπα.
Προτεινω πιατο dedicated για sky και ενα μικροτερο για το υπολοιπο τοξο.
Νικος

Καλα δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες, εγω ετσι και αλλιως το εχω με positioner.

Για 3d εχει σημασια ποιον δεκτη θα παραγγειλω ή αρκει μονο να ειναι η τηλεοραση 3d ready??

παιδια καλημερα...σκεφτομαι να βαλω και εγω sky πολυ σοβαρα....και ενδιαφερομαι και για το 3d. απο αθηνα που μενω τι πιατο θα χρειαστω λετε? 1,20 ή μεγαλυτερο? και επισης αν γνωριζετε μπορω να χρησιμοποιησω VISA prepaid eurobank?? ευχαριστω..

Last edited:

1.20 εισαι οριακα και θα έχεις προβλήματα με κακοκαιρία. Καλύτερα 1.50.Για 3D υποχρεωτικά θες το sky world πακέτο + HD
skysatinternational is your friend και απ' οσο ξέρω ειναι οκ οι prepaid.

1.20 εισαι οριακα και θα έχεις προβλήματα με κακοκαιρία. Καλύτερα 1.50.Για 3D υποχρεωτικά θες το sky world πακέτο + HD
skysatinternational is your friend και απ' οσο ξέρω ειναι οκ οι prepaid.

σ'ευχαριστω πολυ.... ξερεις περιπου ποσο κοστιζει ενα κατοπτρο 1,50 και αν παιζει ρολο η μαρκα του?

παιδια καλημερα...σκεφτομαι να βαλω και εγω sky πολυ σοβαρα....και ενδιαφερομαι και για το 3d. απο αθηνα που μενω τι πιατο θα χρειαστω λετε? 1,20 ή μεγαλυτερο? και επισης αν γνωριζετε μπορω να χρησιμοποιησω visa prepaid eurobank?? ευχαριστω..

Απο Αθηνα θα σου που τα παιδια που μενουν εκει,
Εγω θα ελεγα αν μπορεις και οικονομικα και αν σε παιρνει ο χωρος να ανεβεις λιγο παραπανω σε διασταση. Αν ησουν Θεσσαλονικη το 1,20 ειναι μια χαρα. Αθηνα ομως θα ελεγα λιγο παραπάνω.
Νικος

Νίκο μην τον ανεβάζετε πολύ σε διαστάσεις τον άνθρωπο.

Με gibertini op120 βγαίνει μια χαρά ο δορυφόρος. Δύο συχνότητες δεν θα πιάνουν καλά, αφαιρούμε εντελώς τον 2D και ένα μικρό προβληματάκι με ισχυρή βροχόπτωση θα έχει....

Τα υπόλοιπα βγαίνουν με πολύ ικανοποιητική απόδοση...

Πάντως σε μένα δεν κατεβαίνει η 12460Η

http://www.flysat.com/28east-3d.php

Σε μένα μια χαρά κατεβαίνει η συγκεκριμένη με το Gibertini OP120. Με ποιότητα σήματος άνω του 65%.

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλημερα
Ενδιαφερομαι για το πακετο sky
στο satstore που ρωτησα μου ειπαν για Θεσσαλονικη καλο ειναι να βαλω
Gibertini 1.50
Εχω την Panasonic V10 Ανοιγει το Sky με καρτα η χρειαζεται αγορα δεκτη οπως το δικο μας νοβα;