με 1.20μ πιάτο θα είμαι οκ στην Θεσσαλονίκη;
Παιδια καλημερα. Εντελως ασχετος απο δορυφορικα αλλά με εχετε ψησει τρελα για sky. Απο καλαματα θα πιανω ή πρεπει να βάλω κανένα πιατο 3 μέτρα????
Αντε με το καλο να ερθεις στην παρεα μας,
Μπα δεν νομιζω ισως με 1,80 να εισαι μια χαρα, αντε να χανεις μερικες συχνοτητες σε κακοκαιρια. Δες μηπως κανεις αλλος εχει skyuk στην περιοχη σου να εισαι σιγουρος για το τι πανεις εκει και τι οχι πριν ξεξινησεις να κανεις παραγγελια.
Νικος
Ξερουμε περιπου ποσο κοστιζει ενα τετοιο πιατο???
Γιατι ?Τετοιο πιατο καλυτερα να το εχεις μονο για sky. Να μην το εχεις δηλαδη να κανει βολτα με μοτερ.
Νικος
Γιατι ?
Εγω το εχω με μοτερ και μια χαρα ειναι εδω και χρονια.
Μόνο η τηλεόρασηΓια 3d εχει σημασια ποιον δεκτη θα παραγγειλω ή αρκει μονο να ειναι η τηλεοραση 3d ready??
1.20 εισαι οριακα και θα έχεις προβλήματα με κακοκαιρία. Καλύτερα 1.50.Για 3D υποχρεωτικά θες το sky world πακέτο + HD
skysatinternational is your friend και απ' οσο ξέρω ειναι οκ οι prepaid.
παιδια καλημερα...σκεφτομαι να βαλω και εγω sky πολυ σοβαρα....και ενδιαφερομαι και για το 3d. απο αθηνα που μενω τι πιατο θα χρειαστω λετε? 1,20 ή μεγαλυτερο? και επισης αν γνωριζετε μπορω να χρησιμοποιησω visa prepaid eurobank?? ευχαριστω..
Πάντως σε μένα δεν κατεβαίνει η 12460ΗΜε gibertini op120 βγαίνει μια χαρά ο δορυφόρος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.