Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

900 eyrv ΜΟΝΟ για δεκτη και καρτα, οχι τα υπολοιπα (καλωδια, διπλα lnb κλπ).
Απ οσο ξερω και ρωτησα (επισημα) δεν μπορεις να κανεις split το δεκτη-καρτα.
Μονο με καποια κολπα, που ακομη δεν καταλαβα ακριβως (και αν γινοντα μεσω WAN).

εγραψα 900 ευρω* συν εγκατασταση φιλε μου

οχι δεν μπορεις να κάνεις μοίρασμα της καρτας με γειτονα εκαστος θα πληρωσει το 900 αρι* (κοινο μπορει να εχετε το πιατο )

*το 900αρι ειναι τιμη που πηρα εγω απο Ελληνικο μαγαζι γαι δεκτη +καρτα (μπορεις να διαβασεις και αλλες λυσεις μεσω Αγγλιας Ιρλανδιας με την μιση τιμη)
απο κει και περα διαλεγεις το πακετο σου και πληρωνεις μεσω πιστωτικης κλπ κλπ

Ρε πάλι τα ιδια θα λεμε .Νταβατζιλίκι θέλετε μου φαίνεται να πληρώνετε.Πάρτε από εξω με τα μισά λεφτά.

πάντως ο δικός μου admin fee δεν έχει ...έδωσα κάποια λεφτά στην αρχή και μετά τέλος...μιλάμε για 5 χρόνια τώρα

Γνωρίζει κανείς αν εχει κανα πρόβλημα ο δεκτης SKY HD εδω στην Ελλάδα να ξέρει να το διορθωσει κάποιος τεχνικός να προτείνει ?

Προφανώς αν έχει πρόβλημα ο δέκτης θα πρέπει να επιστρέψει αγγλία

Ερχεται ο καινουργιος δέκτης αντικατάστασης .Καλα ο Αγγλος δεν παιζεται , μου λεει σου στέλνω καινούργιο και στειλε μου τον αλλο πισω με κανονικό ταχυδρομειο για να μην πληρώσεις πολλά και τον καινούργιο στον στέλνω χωρίς χρέωση!!!!!

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

zaras27 καλημέρα,

Ήθελα να μάθω ποίος είναι αυτός ο εξαιρετικός αγγλοσάξονας που παρέχει αυτού το είδους την εξυπηρέτηση στους πελάτες του γιατί ενδιαφέρομαι για το πακέτο.

Ευχαριστώ

Και εγω φιλε zaras27,εαν σου ειναι ευκολο βαλε μαs ενα ling.Θα σου ημουν υπωχρεοs.Eυχαριστω???

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

kalimera hronia polla,kali hronia,ekei stin kriti yparhoyn kapioi poy vlepoyn
sky,giati den toys rotate?

Ομολογω ότι με απασχολησε πολύ καιρό αν ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάρω θέση αναφορικά με το κόστος αγοράς και χρήσης του SKY DIGITAL στην Ελλάδα.

Το γιατί βρέθηκα σε δίλημμα θα το καταλάβατε παρακάτω.

Επειδή έχω ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα τόσο γιατί έχω και εγώ το μικρόβιο της δορυφορικής όσο και λόγω την διαμονής μου στο Λονδίνο για περίπου 7 χρόνια, θα ήθελα να πω 2-3 πραγματάκια.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ και κάντε ΕΡΕΥΝΑ πριν δώσετε τα χρηματα σας οπουδήποτε σε Ελλάδα ή εκτός.

Έχω απευθυνθεί και συνεργαστεί με ατζέντηδες και έχω εξυπηρετήσει αρκετούς γνωστούς μου ή φίλους της δορυφορικής.

Η ιδανική περίπτωση είναι αν έχετε γνωστό στην Αγγλία με μόνιμη κατοικία εκεί. Αν ναι είστε τυχεροί. Το μόνο που θα πληρώνετε είναι η συνδρομή στην BSKYB και τέλος.

Διαφορετικά θα πρέπει απαραίτητα να πάτε σε ατζέντη. Εκεί αρχίζει το ψαξιμο.
ΟΛΟΙ χρεώνουν admin fee. Δεν υπάρχει fixed cost. Ο καθένας χρεώνει ό,τι θέλει.

Ψάξτε, ρωτήστε και μην αποτελεί βασικό κριτήριο στην επιλογή σας το ετήσιο κόστος που σας χρεώνει ο Χ ή ο Ψ.

Την έχω πατήσει και τελικά τα πλήρωσα διπλά. Έμαθα όμως.

Καλή συνέχεια.-bye-

Επειδή υπάρχει φίλος μόνιμος κάτοικος στο Λονδίνο και σκοπεύω να τον εκμεταλλευτώ, ας γράψει κάποιος βήμα βήμα τι πρέπει να του πω να κάνει γιατί κι εκείνος δεν έχει ιδέα περί sky.
Τhanks εκ των προτέρων.

Επειδή υπάρχει φίλος μόνιμος κάτοικος στο Λονδίνο και σκοπεύω να τον εκμεταλλευτώ, ας γράψει κάποιος βήμα βήμα τι πρέπει να του πω να κάνει γιατί κι εκείνος δεν έχει ιδέα περί sky.
Τhanks εκ των προτέρων.

Θα μπεις εσύ στο www.sky.co.uk και θα τα κάνεις όλα απ' το web. Δηλαδή θα διαλέξεις πακέτο, θα κάνεις την αίτηση, θα δώσεις το όνομά σου και τα στοιχεία της πιστωτικής σου και τη διεύθυνση του φίλου σου και το τηλέφωνό του. Θα διαλέξεις και την ημερομηνία-ώρα εγκατάστασης.

Ο φίλος σου απλά πρέπει να είναι σπίτι του την ημερομηνία εγκατάστασης (θα τον πάρουν τηλέφωνο πιο πριν), να δοκιμάσει τον εξοπλισμό, και μόλις φύγει ο τεχνικός του sky να πακετάρει τον αποκωδικοποιητή και την κάρτα και να στα στείλει ταχυδρομικώς. Το πιάτο θα του μείνει δώρο.

Όταν σου έρθει ο αποκωδικοποιητής θα πρέπει να τον συνδέσεις σε ένα πιάτο τουλάχιστον 1,2 που να δείχνει τον Astra 2.

Υπαρχει και πιο φθηνος τροπος για τα σκαι αν εχετε καποιον στη αγγλια.Αν αυτος ο καποιος εχει ηδη Σκαι στην Αγγλια τοτε του ζητατε να κανει αιτηση για μουλτιρουμ.μολις του στειλουν την νεα καρτα για τον δευτερο δεκτη ,σας την στελνει ταχυδρομικα.Ωστοσο εχετε αγορασει δεκτη απο το EBAY και εχετε κανει την ολη εγκατασταση του πιατου κτλ κτλ.μολις παρετε την καρτα την βαζετε στον δεκτη και πληρωνετε μονο 10 λιρες τον μηνα(τοσο κοστιζει η συνδεση σε δευτερο δεκτη στο ιδιο σπιτι) για ολα τα πακετα entertainment(6).

γιατι δεν προτεινουν χρηση dialers?εχω skyhd 8 μηνεσ απο actel.gr 500ε 83 τον μηνα 185 mabo θα βαλω 2.70 γιατι στη χιο δεν κατεβαζο ολλα τα καναλια ολη μερα.γιατι οχι dialers ρε παιδια?απο οτι διαβασα στο digitalspy.uk μεχρι τελοσ 2008 αλλα 20 hd καναλια θα βα λουν 4hd δεν βλεπω μαλλον καρτα roi εχω ιρλανδιασ.το full package

Last edited:

Καλημερα παιδια.Βλεπω οτι γινεται μεγαλος ντορος για τοn sky .Αυτη την στιγμη πιανω τοω HOTBIRD,ASTRA,HELLASAT, με δυο πιατα ,ενα 80αρι για τους δυο πρωτους και ενα 60αρι για τον τελευταιο με δεκτη VISIONET .Μπορω αν μετακινησω το 80αρι να πιασω τα ελευθερα του SKY?/Πρεπει να εστιασω τον EYROBIRD 28.5 ή τον ASTRA 28.2 και με μια καρτα για τα ελευθερα να κανω κατι?.Τυχαινει αυτη την στιγμη να ερχεται ενα φιλαρακι απο Αγγλια την αλλη βδομαδα να του πω να μου φερει μια καρτα για τα ελευθερα ,νομιζω το κοστος της ειναι 20 με 30 ευρω.Θα κανω κατι με αυτον δεκτη που εχω ή χρειαζεται ο δεκτης ο δικος τους???.Στα ελευθερα υπαρχουν ενδιαφεροντα καναλια να δω??

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μπορω αν μετακινησω το 80αρι να πιασω τα ελευθερα του SKY?/Πρεπει να εστιασω τον EYROBIRD 28.5 ή τον ASTRA 28.2 και με μια καρτα για τα ελευθερα να κανω κατι?.
Κάτοπτρο 80 εκατοστών δεν επαρκεί για τη συγκεκριμένη τροχιακή θέση.

Καλημερα παιδια.Βλεπω οτι γινεται μεγαλος ντορος για τοn sky .Αυτη την στιγμη πιανω τοω HOTBIRD,ASTRA,HELLASAT, με δυο πιατα ,ενα 80αρι για τους δυο πρωτους και ενα 60αρι για τον τελευταιο με δεκτη VISIONET .Μπορω αν μετακινησω το 80αρι να πιασω τα ελευθερα του SKY?/Πρεπει να εστιασω τον EYROBIRD 28.5 ή τον ASTRA 28.2 και με μια καρτα για τα ελευθερα να κανω κατι?.Τυχαινει αυτη την στιγμη να ερχεται ενα φιλαρακι απο Αγγλια την αλλη βδομαδα να του πω να μου φερει μια καρτα για τα ελευθερα ,νομιζω το κοστος της ειναι 20 με 30 ευρω.Θα κανω κατι με αυτον δεκτη που εχω ή χρειαζεται ο δεκτης ο δικος τους???.Στα ελευθερα υπαρχουν ενδιαφεροντα καναλια να δω??

Θες Δεκτη και καρτα δικια τους και πιατο τουλαχιστον 1,50.