Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Sky sports f1HD στον αέρα

Καλή μας θέαση !!!

Μια ερώτηση προς τους κατόχους Sky Digital. Αγορά Pay Per View (πχ Wrestlemania) μπορεί να γίνει από τη χώρα μας;

Για να εχεις την υηρεσια pay per view πρεπει εννοειται να εχεις και μερος η ολο το πακετο(α).
Η χρεωση pay per view (video store) γινεται με dialer που συνδεεται στο πισω μερος του κουτιου και πανω του η τηλεφωνικη γραμμη που πρεπει να λειτουργει με αποκρυψη για ευνοητους λογους.
Δεν προσφερουν απο οτι ξερω σημερα dialers ακομα και το skysatinternational που πουλαει ολα τα υπολοιπα.
Αν θελεις παντως μπορεις να επικοινωνησεις με τον Ελλληνα στην Αθηνα (satworld) που νομιζω οτι ακομα πουλαει
Νικος

Last edited by a moderator:

παιδιά θέλω να κάνω downgrade και να αφαιρέσω ένα πακέτο.
Που στέλνω email ;

Είσαι σίγουρος ότι δεν γίνεται απο το site ή απο το menu στη πλατφόρμα ;

αν βρεις επιλογή δεν έχεις παρά να το κάνεις...

Ναι είμαι σίγουρος. Το έκανα πριν ένα μήνα. Δεν υπάρχει τρόπος downgrade μέσω του mysky. Τα downgrades γίνονται τηλεφωνικά και μόνο (μου το είπαν ξεκάθαρα και στο τηλέφωνο).

ναι μέσω το mysky δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. απλά έλεγα μηπως το έκανα με email

Όχι. Μόνο τηλεφωνικά. Ο λόγος από ότι φαντάζομαι είναι πως όποτε έκανα downgrade πάντα είχα αντιπροσφορά που με δελέασε ώστε να μη το κάνω (άλλες φορές τσίμπησα, 4 καλοκαιρινούς μήνες skysports δωρεάν, άλλες όχι)

Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργιος στο forum (αυτό είναι το πρώτο μου post). Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις στα άτομα που έχουν Sky HD στην Αθηνα ειδικότερα. Βασικά μένω στην Αγγλία εδώ και 17 χρονια. Σχεδόν από το 1995 έχω το Sky, αλλα έως σήμερα οποτε έρχομαι ελλάδα για διακοπές δεν έφερνα το digibox μαζί μου. Λέω φέτος το καλοκαίρι να το φέρω και να το εγκαταστήσω με ένα πιάτο 1.2m στην ΑΊΓΙΝΑ (Δεν θυμάμαι την μάρκα του πιάτου γιατί το είχα αγοράσει πριν από 4-5 χρονια και το έχω στην Αθηνα-είμαι στο Λονδίνο τώρα). Έχω το Sky HD (500Gb) με το sky world HD + έσπι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους "ειδικούς", χρειάζεται κάποια ρύθμιση το digibox όταν το συνδέσω με τα δυο καλώδια από το lnb και το βάλω στην πρίζα? Ξέρω ότι τα κανάλια στον Astra 2D (BBC1, BBC2, ITV1, C4, C5) είναι αδύνατον να τα πιάσουμε στην Ελλάδα χωρίς πιάτο πάνω από 3m. Τα υπόλοιπα κανάλια (εκτος του Astra 2D), τα αθλητικά και τα κανάλια με τις ταινίες θα τα βλέπω κανονικά σαν να είμαι στην Αγγλία? Η τελευταία ερώτηση μου έχει να κάνει με τον τύπο του LNB που θα πρέπει να βάλω στο πιάτο. Έχετε υπόψιν κάποιο συγκεκριμένο το οποιο να βοηθάει στο να λαμβάνει καλύτερο σήμα από την ΑΊΓΙΝΑ? Να πω και κάτι το οποιο έχει σχέση με το Sky γενικότερα...(δεν με επηρεάζει το καλοκαίρι στην Ελλάδα). Καθώς "ξεφύλλιζα" τις σελίδες σε αυτό το topic, πολλοί ανέφεραν ότι τα match του Σαββάτου (1700 ελλάδος) δεν τα δείχνει το Sky, και ο βασικός λόγος είναι ότι η αγγλική ομοσπονδία εδώ και χρονια θέλει ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα αντί να βλέπει τα match στην TV. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που το Sky δεν μπορεί να δείχνει τα παιχνίδια. Πολλά μαγαζιά, pub κτλ. έχουν βάλει ξένα πακέτα και ειδικά Νονά και Πολωνέζικα. Το Sky κάθε χρόνο χάνει παρα πολλούς πελάτες για αυτόν τον λόγο. Μακροπρόθεσμα ίσως να το αφήσω και εγώ μιας και η συνδρομή είναι αρκετά ακριβή. Κατά πασα πιθανότητα θα βάλω το Total Tv (Serbia) Eutelsat 16East, το οποιο με 18 Euro τον μηνα δείχνει τα πάντα (στην κυριολεξία τα πάντα) και σε HD. Το κοίταξα και για την Ελλάδα, και υπάρχει αντιπρόσωπος στην Αθηνα που έχει τα επίσημα digibox την Total TV (http://www.totaltv.gr/index_gr.html). Το μέλλον θα δείξει...(συγγνώμη που ξέφυγα λίγο από το βασικό θέμα του Sky UK αλλα σκέφτηκα να αναφέρω το Total Tv για τα παιδιά που σκέφτονται εναλλακτικές μεθόδους από το Sky UK).

για καποιο λογο δεν μπορω να μπω στο λινκ που δινεις και φαινεται ενδιαφερον , αν ειναι αυτη η τιμη και τα καναλια που λεει και στο δικο τους site .

καλημέρα,

έχω αρχίσει να πιέζομαι για μια παύση στη συνδρομή - έστω για κάποιους μήνες - θα μπορέσω να την ενεργοποιήσω ξανά όμως;

Γιατι να μην μπορεις?
Ενα τηλεφωνο με αποκρυψη και κανεις μια χαρα την δουλεια σου με την προυποθεση οτι διαχειριζεσαι ο ιδιος τον λογαριασμο σου.
Νικος

και στην επανενεργοποίηση δε θα κολλήσω μετά;

Οταν λες να κολησεις στην επανενεργοποιηση τι ακριβως εννοεις? Για καποιο λογο να σε ζορισουν στο να σου ξαναδωσουν σημα?
Νικος

ναι μη κολλήσω σε δήλωση σταθερού τηλεφώνου ή κάτι άλλο...

βασικά έπρεπε να το είχα κάνει γιατί έχω μπει μέσα εδώ και κάτι μήνες!

απλά δε θέλω να χάσω αυτή τη συνδρομή!

Last edited by a moderator:

Δεν ζητανε ποτε τηλεφωνο μην ανησυχεις. Ζητανε παντα την απαντηση στη μυστικη ερωτηση που εχεις δηλωσει στο προφιλ σου. Οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
Σε καταλαβαινω φιλε με νυχια και με δοντια την κραταω και γω. Αλλα δεν μου εμεινε και τιποτα αλλο. Καφεδες και τετοια δεν εχω τσιγαρα δεν εχω ε να εχουμε τουλαχιστο να βλεπουμε κατι.
Νικος

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το Sky UK.

Mεvω Eρέτρια (Εύβοια) και θα ήθελα να κάνω εγκατάσταση για το συγκεκριμένο δορυφόρο 28.2E. Εμενα Αγγλία και έχω ενεργή συνδρομή του Sky World HD με το αυθεντικό digibox 500Gb (Δεν θυμάμαι την μάρκα τώρα).

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε καi τι μέγεθος πιάτο πρέπει να βάλω και τι είδους lnb χρειάζομαι; Από τιμές τι να περιμένω; θα μπορέσω να πιάσω όλα τα κανάλια από το Sky Sports, Sky Movies, ντοκιμαντέρ, και τα υπόλοιπα με ειδήσεις, παιδικά και διεθνή (Ινδικά και αλλα);

Σκοπεύω να βάλω το πιάτο σε fixed θέση χωρίς μοτέρ. Γνωρίζετε μήπως κάποιον ειδικό στην περιοχή που να κατέχει το θέμα ώστε να κάνει την εγκατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ.