Mου απάντησαν 2 άτομα και ότι στέκουν ... κάποιοι διαφώνησαν αλλά σκέψεις εμφανέστατα κόντρα στην απλή λογική και από πάνω επιτέθηκαν εντελώς αναίτια..Σου έχουν απαντήσει τόσα άτομα πως δεν στέκουν αυτά που λες.
Τα "αυταπόδεικτα" στοιχεία που δεν παραδέχομαι είναι τα χοντροκομμένα λάθος , και "κριτικές" όσες είναι μείγμα "διαφήμισης - επιβολής" αντί κρητικήΑν θες να επιμένεις, ΟΚ δικαίωμά σου.
Το να μην παραδέχεσαι αυταπόδεικτα στοιχεία καθώς και τις κριτικές ατόμων που έχουν και Nova και Sky, επίσης δικαίωμά σου.
(Δεν θα κάνω χρήση του δικαιώματος μου όμως να επιμένω σε κάτι που δεν αρέσει , γιατί δεν έχω πλέον τα κουράγια )
Εγώ σαν απλός απλός "πελάτης" , εδώ έμαθα για το προϊόν και από που να το αγοράσω , με πόνεσε αρκετά οικονομικά , και διαπίστωσα με τα μάτια μου πόσο παραπλανήθηκα και πόσο πεταμένα λεφτά ήταν ...Θα μας πεις όμως τι θες να πετύχεις με όλο αυτό?
Έτυχε να μιλάγαμε με ένα παιδί που αγόρασε τηλεόραση και του πρότειναν το sky , οπότε τόλμησα πολύ προσεκτικά όπως παρατήρησες να πω τις εμπειρίες μου και μάλιστα χωρίς να το παίξω αυθεντία ή κάτι άλλο , δίνοντας και κάποιες εξηγήσεις για πιθανό λάθος μου ώστε να κρίνει σωστά ο φίλος.
Τώρα στην συνέχεια βέβαια με σπόντες ,σαχλαμάρες και θάψιμο , (καλά όντος έτυχε το κλείδωμα τελικά) είπα να μην το αφήσω στην μέση για να δω και τι θα γίνει .... μήπως μου λυθούν και κάποιες απορίες

ΥΓ
Για να μην πολυλογούμε ... δεν είναι μόνο το SD που είναι λογικά χάλια στο Sky λόγο παλαιότητάς, ανάλογα πράγματα γίνονται και στο HD όπως τα έλεγα και εγώ βασιζόμενος στην απλή λογική και τα μάτια μου ... βρήκα κάτι μόνος μου τελικά αφού δεν απαντήσατε σε τίποτα ,η σιγουριά σας για το bit rate ως απόλυτο κριτή πάντων είναι για τα σκουπίδια.
Ενα καλό παράδειγμα για πολλά , δεν σταμάτησαν τα πάντα στο 1999 για το SD ούτε στο 2005 για το HD επειδή βολεύει το sky. άποψη μου και μην σκάτε, δεν θα έχετε πολλές τέτοιες.
http://en.wikipedia.org/wiki/BBC_HD
" The visitors took part in an evaluation of the new and old encoder's picture quality (by an ITU R500 test) and the results demonstrated that the new encoder, at much reduced bit rate, was not only "as good as" but actually much better than the old."
http://www.bbc.co.uk/blogs/legacy/bbcinternet/2009/12/the_hitchhikers_guide_to_encod_1.html http://www.flysat.com/skyuk.php
ΥΓ
Στα 1000 ποστ παίρνω κάποιο δώρο μηπως ...

Last edited: