Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Εξήγησε στο φίλου σου πως είναι μία ώρα υπόθεση. Θα βάλουν ένα πιάτο, που είναι ό,τι μικρότερο υπάρχει, που μπορεί να το ξεβιδώσει και να το βγάλει το επόμενο δευτερόλεπτο (τα πιάτα πάντα μπαίνουν στον ακάλυπτο αν είναι victorian, που ανάθεμα και αν θα δει ποτέ τις 2 τρύπες από τα Μ12 ούπα που θα του βάλους, και αν είναι σχετικά καινούριο σπίτι έχει ήδη κεντρικό δορυφορικό). Θα τους ζητήσει να περάσουν το καλώδιο χύμα χωρίς να τρυπηθούν κουφώματα, αφήνοντας το παράθυρο ανοιχτό δηλαδή. Υποχρεωτικά θα συνδέσουν το stb στη τηλεφωνική του γραμμή και θα ενεργοποιήσουν. Τα πάντα αφαιρούνται με το που κλείσει ο τεχνικός τη πόρτα. Έτσι ακριβώς το έχω κάνει εγώ.

Αν ο φίλος σου δεν είναι διατεθημένος να τα κάνει τότε πάς για αγορά μέσω τρίτων site.

Έτσι έκανα και εγω με γνωστό μου , ειναι πολύ απλό . Για ευχαριστώ του δίνεις δώρο τη μια συσκευή απο το sky go :) και αν εχει και σύνδεση bt internet ματςαρις τους δυο λογαριασμούς και εχεις free και τα bt sport & ESPN

Έτσι έκανα και εγω με γνωστό μου , ειναι πολύ απλό . Για ευχαριστώ του δίνεις δώρο τη μια συσκευή απο το sky go :) και αν εχει και σύνδεση bt internet ματςαρις τους δυο λογαριασμούς και εχεις free και τα bt sport & ESPN

μου έδωσες ιδέες!!

thanx παιδια, δυστυχως κολλημα. δεν δεχεται ουτε αυτος ουτε 2-3 που τους τα εξηγησα. εχω κολημενους φιλους οπως φαινεται... δυστυχως, third party, ή μηπως περιμενω οταν ανεβω εγω επανω και καταφερω και το κανω εγω με καποιο τροπο. απλα χανω το 50% εκπτωση πλεον.

Γεια χαρα και παλι. Τελικα καταφερα να βρω καρτα (τον Αυγουστο θα την εχω) απο φιλο στην Αθηνα που μετακομιζει Αγγλια οποτε θα μπορεσει να παρει απο εκει καινουργια και να μου δωσει την δικη του. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να την δουλεψω σε εναν Vu+ Solo που εχω ηδη ή πρεπει οπωσδηποτε να εχω δικο τους stb (sky box) ? Αν ναι, τοτε τι μειονεκτηματα θα εχω ? Τα HD θα δουλευουν ? Απο ppv τι γινεται ?

Ευχαριστω.

Το digibox το παίρνεις υποχρεωτικά και για τα high definition κανάλια

Για τα sd τον vu+ αλλά μην βάλεις την κάρτα στους readers θα ρήμα κάψεις

Το digibox το παίρνεις υποχρεωτικά και για τα high definition κανάλια

Για τα sd τον vu+ αλλά μην βάλεις την κάρτα στους readers θα ρήμα κάψεις

Τι εννοεις ? Ειναι παντρεμενα τα HD μονο με digi ? Γιατι αν εννοεις για τον δεκτη, ο δικος μου ειναι HD ουτως ή αλλως. Αν δεν βαλω την καρτα τοτε πως ? Με cccam ?

Θα σ πρότεινα ν χρησιμοποιήσεις μόνο το skybox λόγω περισσότερων δυνατοτήτων , κυρίως on demand και HD. Είναι βλακεία να μην χρησιμοποιείς αυτά τα 2 επειδή το on demand έχει τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών , σειρών κ προγραμμάτων ενώ τα hd κανάλια είναι τα καλύτερα στην Ευρώπη . PPV θες ταινίες ή boxing, wrestling ?

PPV για ταινιες ουσιαστικα. Αλλα τωρα που λες για το On Demand τοτε μαλλον αυτο θα κανει μια χαρα τη δουλεια του, και λογικα το On Demand θα λειτουργει μονο με το skybox, και σιγουρα αυτο και μονο ειναι ικανο να με κανει να παρω skybox. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι τα HD δεν θα λειτουργουν με τον Solo.

Last edited by a moderator:
Τα HD είναι κλειδωμένα με το δέκτη.

Επίσης χωρίς δέκτη δε σε κάνει συνδρομητη το Sky

Για καταπολέμηση της πειρατείας δεν παίζουν τα HD στον Solo.

Και δεν έχει και νόημα να μην χρησιμοποιείς το skybox, με τις δυνατότητες που έχει.

Ok, thanx για ολες τις πληροφοριες. Παντως με κλειδωμα της καρτας δεν νομιζω να ειχα προβλημα γιατι ειναι ηδη ενεργοποιημενη απο τον πρηγουμενο... Θα κοιταξω να βρω κατι απο Ebay. Εχετε να προτεινετε καποιον ?

Επισης εχω ενα θεματακι με τον τεχνικο μου, επιμενει οτι δεν θα κλειδωνουν πολλα καναλια με πιατο 1.10 πλεον...

Ok, thanx για ολες τις πληροφοριες. Παντως με κλειδωμα της καρτας δεν νομιζω να ειχα προβλημα γιατι ειναι ηδη ενεργοποιημενη απο τον πρηγουμενο... Θα κοιταξω να βρω κατι απο Ebay. Εχετε να προτεινετε καποιον ?

Επισης εχω ενα θεματακι με τον τεχνικο μου, επιμενει οτι δεν θα κλειδωνουν πολλα καναλια με πιατο 1.10 πλεον...
Όλες οι κάρτες έχουν κλειδώσει.

Ναι με 1.10 είσαι οριακά.

Βρες ότι φτηνότερο σε amstrad και χτύπα το, διαφορετικά Amazon