Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καθώς παρακολουθείς οποιοδήποτε παιχνίδι στο cl, όταν μπει κάποιο γκολ σε ειδοποιεί και πατώντας το κόκκινο κουμπάκι σε πάει απευθείας στο replay του goal και με το που τελειώσει το replay πας ξανά στο παιχνίδι που έβλεπες, χάνοντας ουσιαστικά 30 δευτερόλεπτα για να δεις το goal.

Χαιρετώ το forum..

σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα την λευκή sky card την οποία και τοποθέτησα στον sky box περιμένοντας την ενεργοποίηση. Έχουν περάσει 12 ώρες και βλέπω μόνο τα ελεύθερα ακόμη:(

Δοκιμάζοντας ενα κανάλι του πακέτου παίρνω το μήνυμα "This viewing card is not authorised.Call ....for assistance"
Αυτή είναι η "φυσιολογική" η διαδικασία?

Να αναφέρω πως με email ο πωλητής μου επισήμανε πως η διαδικασία ενεργοποίησης φτάνει και τις 24 ώρες:bang:
Αρκεί να είναι ΟΝ το sky box και η κάρτα τοποθετημένη σωστά.

Άντε να δούμε..θα προλάβω αύριο το μεσημέρι το "Τσέλσι-Μαντσ.Σίτυ"?

Χαιρετώ το forum..

σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα την λευκή sky card την οποία και τοποθέτησα στον sky box περιμένοντας την ενεργοποίηση. Έχουν περάσει 12 ώρες και βλέπω μόνο τα ελεύθερα ακόμη:(

Δοκιμάζοντας ενα κανάλι του πακέτου παίρνω το μήνυμα "This viewing card is not authorised.Call ....for assistance"
Αυτή είναι η "φυσιολογική" η διαδικασία?

Να αναφέρω πως με email ο πωλητής μου επισήμανε πως η διαδικασία ενεργοποίησης φτάνει και τις 24 ώρες:bang:
Αρκεί να είναι ΟΝ το sky box και η κάρτα τοποθετημένη σωστά.

Άντε να δούμε..θα προλάβω αύριο το μεσημέρι το "Τσέλσι-Μαντσ.Σίτυ"?

Με το καλο Δημητρη,
Βεβαιωσου οτι το μυνημα δεν σημαινει οτι η καρτα δεν ειναι για αλλο κουτι εχει γινει δηλαδη σωστα το παντρεμα.
Αν το παντρεμα ειναι σωστο μετα ονη ενεργοποιηση οντως μπορει να φτασει και 24 ωρες. Απλα ο μεσος ορος ειναι κοντα στις 15 ωρες
Νικος

Με το καλο Δημητρη,
Βεβαιωσου οτι το μυνημα δεν σημαινει οτι η καρτα δεν ειναι για αλλο κουτι εχει γινει δηλαδη σωστα το παντρεμα.
Αν το παντρεμα ειναι σωστο μετα ονη ενεργοποιηση οντως μπορει να φτασει και 24 ωρες. Απλα ο μεσος ορος ειναι κοντα στις 15 ωρες
Νικος

Καλημέρα Νίκο και ευχαριστώ,

Πως θα καταλάβω αν έχει γίνει σωστά το πάντρεμα? Να τους στείλω email ή υπάρχει άλλος τρόπος?
Έχω τον δέκτη στο sky news απο χθές το μεσημέρι. Αν βάλω πχ Sky Sports1 βλέπω το μήνυμα "This viewing card is not authorised. Call - αγγλικό νούμερο - for assistance"

Θα περιμένω ως σήμερα το μεσημέρι. Αν δεν γίνει κάτι θα επικοινωνήσω με τον πωλητή (skysat international)

Καλημέρα Νίκο και ευχαριστώ,

Πως θα καταλάβω αν έχει γίνει σωστά το πάντρεμα? Να τους στείλω email ή υπάρχει άλλος τρόπος?
Έχω τον δέκτη στο sky news απο χθές το μεσημέρι. Αν βάλω πχ Sky Sports1 βλέπω το μήνυμα "This viewing card is not authorised. Call - αγγλικό νούμερο - for assistance"

Θα περιμένω ως σήμερα το μεσημέρι. Αν δεν γίνει κάτι θα επικοινωνήσω με τον πωλητή (skysat international)

Καλημερα και παλι Δημητρη,
Δεν ξερω σιγουρα αλλα μου φαινεται παραξενο το μυνημα. Με προβληματιζει το authorize. Το πιο λογικο ειναι οτι πρεπει να εχει να κανει με την ενεργοποιηση της. Απο την αλλη σκεπτομαι μηπως το μηνυμα συμπληρωνεται. THIS VIEWING CARD IS NOT AUTHORISED FOR THIS BOX.
Θα εστελνα ενα μυνημα και θα ρωτουσα αν εχει γινει το παντρεμα και θα εστελνα ξανα τα στοιχεια του κουτιου και ον αριθμο της καρτας. Γινεται πανικος και το παντρεμα καμμια φορα μπορει να παει στραβα. Εχω δυο τουλαχιστο περιπτωσεις που γνωριζω γι αυτο κραταω πισινη ως προς το τι εχει γινει. Οσο περιμενεις για την ενεργοποιηση δεν βλεπτι να τους ρωτησεις. Μακαρι να ειναι θεμα ενεργοποιησης και να εχεις φως μεχρι το μεσημερι.
Περιμενω νεα σου.
Νικος

Μακαρι να ειναι θεμα ενεργοποιησης και να εχεις φως μεχρι το μεσημερι.
Περιμενω νεα σου.
Νικος

"Ενεργοποιήθηκα" στις 16.10. Είκοσι επτά ώρες αναμονής τέλος. Και το καλύτερο δώρο είναι να βλέπεις την Μάντσεστερ Σίτυ σε HD να ρίχνει τέσσερα γκόλ στην Τσέλσι μέρα μεσημέρι:a0210:

"Ενεργοποιήθηκα" στις 16.10. Είκοσι επτά ώρες αναμονής τέλος. Και το καλύτερο δώρο είναι να βλέπεις την Μάντσεστερ Σίτυ σε HD να ρίχνει τέσσερα γκόλ στην Τσέλσι μέρα μεσημέρι:a0210:

Καλοριζικο κι απο εδω,
Καλες θεασεις.
Νικος

Sky UK :grinning-smiley-043

Εξαιρετική Παροχή Υπηρεσίας. Σου δίνει μαι αίσθηση θαυμασμού, έντονη, ειδικά για μάς που ζούμε την "Ελληνική Πραγματικότητα". Η υπηρεσία anytime πολύ χρήσιμη. Το EPG απλό & λειτουργικό.

Περιττό να ομολογήσω πως δεν έχω δεί Ελληνική τηλεόραση εδώ και..4 ημέρες και μάλλον έτσι θα πάει..

Όσον αφορά το τεχνικό θέμα διαπίστωσα πως ο Pace HD δέκτης, χρειάστηκε δυο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες reboot ( βγάλσιμο της πρίζας απο το ρεύμα) για να 'ρθεί στα ίσα του. Το κάνετε και εσείς?

Μάλλον θα προμηθευτώ κι εγώ πρίζα με χρονοδιακόπτη (Νίκος), για να ανοιγοκλείνει μόνος του.

Καλημέρα-bye-

Sky UK :grinning-smiley-043

Εξαιρετική Παροχή Υπηρεσίας. Σου δίνει μαι αίσθηση θαυμασμού, έντονη, ειδικά για μάς που ζούμε την "Ελληνική Πραγματικότητα". Η υπηρεσία anytime πολύ χρήσιμη. Το EPG απλό & λειτουργικό.

Περιττό να ομολογήσω πως δεν έχω δεί Ελληνική τηλεόραση εδώ και..4 ημέρες και μάλλον έτσι θα πάει..

Όσον αφορά το τεχνικό θέμα διαπίστωσα πως ο Pace HD δέκτης, χρειάστηκε δυο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες reboot ( βγάλσιμο της πρίζας απο το ρεύμα) για να 'ρθεί στα ίσα του. Το κάνετε και εσείς?

Μάλλον θα προμηθευτώ κι εγώ πρίζα με χρονοδιακόπτη (Νίκος), για να ανοιγοκλείνει μόνος του.

Καλημέρα-bye-

καλημερα Δημητρη,
Τελικα ειχα δικιο, για να μη σε δω εδω λεω μαλλον βυθιστηκε στην πολυθρονα και χαθηκε χεχε:flipout:
Δημητρη τελικα πρεπει ολα τα κουτια να εχουν θεματακι με τη διαχειριση του λογισμικου οποτε θελουν σε τακτα χρονικα διαστηματα reboot. Δεν γλυτωνα και αποφασισα να το κανω 2 φορες /εβδομαδα με προγραμματιζομενη πριζα.
Επισης να ξερεις οτι ακομα και με λιγο αερα να κουνηθει το πιατο υπαρχει περιπτωση να εχει παλι θεματακι και να σου βγαζει no signal και να χρειαζεται παλι reboot.
Θα το συνηθισεις. Κατα τα αλλα ειναι ο τεταρτος χρονος που το εχω και δεν το αλλαζω με τιποτα ουτε για αστειο δηλαδη...
Νικος

Εγώ με samsung δεν κάνει reboots. Ίσως τα samsung να είναι πιό αξιόπιστα ή μπορεί απλά να είμαι τυχερός. Πάντως τα pace γενικότερα έχουν μια "κάπως" συμπεριφορά. Όχι ότι θα σε χαλάσει αυτό, αλλά κουβέντα κάνουμε.

Εγώ το έχω 1.5 χρόνο και δε θα το άλλαζα ακόμα και αν έκανα reboot 2 φορές τη μέρα, ακόμα και αν ανεβάζαν τις τιμές, ακόμα και αν καιγόταν το decoder και μαζί έκαιγε και τη τηλεόραση μου. Σκέψου ότι γουστάρω ακόμα και το τρόπο που μας ξεφτυλίζουν σε όλα τα ειδησεογραφικά για την οικονομία μας. Περιμένω πως και πως να δω τα χειρότερα που λένε καθημερινά. Τι να λέμε τώρα το sky uk είναι δώρο θεού και ειδικά στη τηλεοπτική πραγματικότητα της Ελλάδος.

Εγώ με samsung δεν κάνει reboots. Ίσως τα samsung να είναι πιό αξιόπιστα ή μπορεί απλά να είμαι τυχερός. Πάντως τα pace γενικότερα έχουν μια "κάπως" συμπεριφορά. Όχι ότι θα σε χαλάσει αυτό, αλλά κουβέντα κάνουμε.

Εγώ το έχω 1.5 χρόνο και δε θα το άλλαζα ακόμα και αν έκανα reboot 2 φορές τη μέρα, ακόμα και αν ανεβάζαν τις τιμές, ακόμα και αν καιγόταν το decoder και μαζί έκαιγε και τη τηλεόραση μου. Σκέψου ότι γουστάρω ακόμα και το τρόπο που μας ξεφτυλίζουν σε όλα τα ειδησεογραφικά για την οικονομία μας. Περιμένω πως και πως να δω τα χειρότερα που λένε καθημερινά. Τι να λέμε τώρα το sky uk είναι δώρο θεού και ειδικά στη τηλεοπτική πραγματικότητα της Ελλάδος.

συμφωνώ μαζί σου απόλυτα φίλε μου. Κάθε απόγευμα νιώθω οτι ζω στην αγγλία. Και επειδή τα εχω πάρει με την ελληνική ΤV αποφάσισα εφεξής, να ανεβάζω κάποια screenshots απο το τι βλέπω για να δελεάσουμε και αυτούς που διστάζουν!!!!

Attachments

• sky sports 4.jpg
    sky sports 4.jpg
    68.1 KB · Views: 72
  • skysports4.jpg
    skysports4.jpg
    68.8 KB · Views: 81

χαχα μόλις ανακάλυψα πως υπάρχει sky sports 4!!. Ότι δεν είναι HD δε το αγγίζω μέχρι τώρα:)

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

χαχα μόλις ανακάλυψα πως υπάρχει sky sports 4!!. Ότι δεν είναι HD δε το αγγίζω μέχρι τώρα:)

Είναι το παλιό skysports xtra

ερώτηση. Σε άλλο thread του Forum ρώτησα για πιθανό πρόβλημα σε μια καινούρια TV που αγόρασα ( http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57828) και μου είπαν ότι ο SKY+ HD δέκτης που έχω συνδέσει με HDMI στέλνει σήμα 50Hz στην TV. Ισχύει; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βλέπω σε 100 Hz (κάποιο άλλο τρόπο σύνδεσης εκτός HDMI);

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Όταν το MotionPlus είναι στο On, η τηλεόραση δουλεύει στα 100/120Hz, όταν είναι στο Off, στα 50/60Hz.

H ένδειξη που σου βγάζει, αφορά απλώς το είδος του εισερχόμενου σήματος...
Ολες οι τηλεορασεις το εισερχομενο σημα δειχνουν...

Μη προβληματίζεσαι άδικα. Οι απαντήσεις σου έχουν δοθεί, αλλά δεν τις αξιολόγησες σωστά.
Με την Samsung 46B7000 βλέπεις εικόνα στα 100 Ηz. Αυτό που βλέπεις στο info είναι η ανάλυση και ο ρυθμός ανανέωσης του εισερχόμενου σήματος, δηλαδή της πηγής.
Ολες οι δορυφορικές εκπομπές στην Ευρώπη γίνονται στα 720p/50Hz ή στα 1080i/50Hz και η βέλτιστη σύνδεση που μπορείς να έχεις είναι η HDMI. (εννοείται στα 50Hz και οι SD)
Συνεπώς βλέπεις με τον καλύτερο τρόπο.

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Εχει παρει το ματι μου νεα προσθηκη καναλιου του Penthouse HD στο kingofsat.net. Απο οτι βλεπω η προσθηκη εγινε στις 3-3-2010 αλλα μεχρι τωρα δεν το εχω δει στη λιστα καναλιων. Εχει καποιος ακουσει κατι? Εννοω για το ποτε θα γινει η προσθηκη? Εψαξα και στη λιστα καναλιων adult αλλα δεν υπαρχει και κει τιποτα. Βεβαια αναγκαστικα θα επρεπε να ειχε προστεθει στη λιστα HD καναλιων.
Νικος

Θα πρέπει να πληρώσεις την ειδική επιπλέον συνδρομή για να το δεις...

Θα πρέπει να πληρώσεις την ειδική επιπλέον συνδρομή για να το δεις...

Δεν εχει προστεθει καν στο EPG

Πιθανότατα θα είναι η soft έκδοση του καναλιού. Απαγορεύεται αυστηρά hardcore xxx content από τα τηλεοπτικά δίκτυα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχει κάποιο Ελληνικό μαγαζί να πουλάει συνδρομή για sky Digital?
Αν ναι ποιό?