Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Παιδια αν μπορειτε να μου λυσετε μερικες αποριες,:chinscratch:

1. Ο (HD)δεκτης πρεπει να ειναι του sky, η κανει οποιοσδηποτε? Αν πρεπει να ειναι sky, ενδιαφερομαι για τον 1ΤΒ, εχουν διαφορα Amstrad - Samsung? Υπαρχει αλλος καλυτερος?

2. Το πιατο για Αθηνα απ'οτι καταλαβα πρεπει να ειναι 1,20 η παραπανω. Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα? Ποια ειναι η ιδανικη διασταση?

Καποια links για αγορα καρτας-δεκτη, η πακετου θα ηταν ευπροσδεκτα:D

Ευχαριστω :ernaehrung004:

Καλησπερα φιλε,

Με πιατο 1,2 πιανεις τα σημαντικοτερα καναλια του Sky. Εγω παντως τα κατεβαζω με 1,8.Μου εχουν πει παντως οτι και με Wave πιατο πλεον ειναι εφικτο να τα κατεβασεις λογω το οτι εχουν ενισχυθει οι δεσμες τους.

Τωρα τελευταια απο οτι ξερω δινουν μονο amstard δεκτες, γιατι οι αλλοι ειχαν τελειωσει.
Καλο ειναι αν εχεις γνωστο στην αγγλια να το παρεις απο εκει.Θα ερθει φτηνοτερα.
Αλλιως μπορεις να δεις και αυτο
παντως απο Ελλαδα δεν συμφερει.
-bye-

Καλησπερα φιλε,

Με πιατο 1,2 πιανεις τα σημαντικοτερα καναλια του Sky. Εγω παντως τα κατεβαζω με 1,8.Μου εχουν πει παντως οτι και με Wave πιατο πλεον ειναι εφικτο να τα κατεβασεις λογω το οτι εχουν ενισχυθει οι δεσμες τους.

Τωρα τελευταια απο οτι ξερω δινουν μονο amstard δεκτες, γιατι οι αλλοι ειχαν τελειωσει.
Καλο ειναι αν εχεις γνωστο στην αγγλια να το παρεις απο εκει.Θα ερθει φτηνοτερα.
-bye-

εγώ τα κατεβάζω με wave frontier 90 αλλά σίγουρα δεν τον συστήνω αφού χάνεις κανάλια το βράδυ. Ψάχνω τώρα να βάλω ή gebertini 150 ή κανένα 1,80 (ήθελα mabo αλλά δεν βρίσκω στην Αθήνα)

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Για Αττική πιστεύω πως το gibertini OP150 είναι μια πολύ καλή λύση.

Καλησπερα φιλε,

-bye-

Σ'ευχαριστω για την απαντηση fragol :a0210:

Δυστυχως δεν εχω μπαρμπα στην βρετανη και θα πρεπει να το παραγγειλω online. Το site που εστειλες το εχω δει, φαινεται καλο, εσυ πηρες απο εκει ολο το πακετο? Η διαφορα με Ελλαδα ποσο μεγαλη ειναι?

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Για Αττική πιστεύω πως το gibertini OP150 είναι μια πολύ καλή λύση.

Το 1,50 με το 1,80 εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη? Αν το θες μονο για sky ειναι καλυτερα να ειναι σταθερο σωστα?

Αν το θες για sky, εννοείται σταθερό. Αν και δε γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται στην κατηγορία των κατόπτρων >1,5 μ., νομίζω πως οι τιμές των ποιοτικών υλοποιήσεων "ξεφεύγουν".

2Β στην Αθήνα βγάζεις και με 1,20. Τον 2D δεν βγάζεις με τίποτα.
Ναι συγνώμη. Τον 2Β ενοούσα.
Με 1.20 gibertini εγώ δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα από Αθήνα. Το λέω γιατί σίγουρα είναι καλύτερο το op150 όμως έχει και τα διπλά λεφτά (Το op120 το αγόρασα κάπου 130 ευρώ και το op150 είχε πέρυσι 270). Δε ξέρω αν αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά στα χρήματα και η ουσιαστική διαφορά είναι ελάχιστη όσο αναφορά τη λύψη sky

Ναι συγνώμη. Τον 2Β ενοούσα.
Με 1.20 gibertini εγώ δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα από Αθήνα. Το λέω γιατί σίγουρα είναι καλύτερο το op150 όμως έχει και τα διπλά λεφτά (Το op120 το αγόρασα κάπου 130 ευρώ και το op150 είχε πέρυσι 270). Δε ξέρω αν αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά στα χρήματα και η ουσιαστική διαφορά είναι ελάχιστη όσο αναφορά τη λύψη sky

εννοείς ότι βγάζεις όλα τα κανάλια του 2Α και 2Β κανονικά και χωρίς σπασίματα στην κακοκαιρία;

Δεν έχω πάει όλη τη λίστα βήμα βήμα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά τα HD ta βγάζω όλα και σε κακοκαιρία.
Σε καλοκαιρινή κακοκαιρία, όπως πριν 10 μέρες δεν έπιανε κανένα κανάλι. Πόσο συχνά συμβαίνουν όμως?

Σ'ευχαριστω για την απαντηση fragol :a0210:

Δυστυχως δεν εχω μπαρμπα στην βρετανη και θα πρεπει να το παραγγειλω online. Το site που εστειλες το εχω δει, φαινεται καλο, εσυ πηρες απο εκει ολο το πακετο? Η διαφορα με Ελλαδα ποσο μεγαλη ειναι?

Φιλε glaros,
Εγω το εχω απο αγγλια που χρησιμοποιησα διευθυνση φιλου.Αν το παρεις απο εδω περαν του ποσου που θα πληρωσεις να το παρεις (περιπου 600 ευρω)
θα εχεις να δινεις και ταβατζιλικη απο 100 εως 200 το χρονο και καλα για service (ετσι το λενε).Αν το παρεις απο αγγλια πληρωνεις το κουριερ που θα στο φερει.
Τωρα για το site,εχω ακουσει καλα πραγματα,προσωπικη πειρα δεν εχω ομως και γλυτωνεις το ταβατζιλικη αν θες πληρωνωντας περιπου 50 ευρω για να εχεις τα account details.
Ελπιζω να βοηθησα.

εγώ τα κατεβάζω με wave frontier 90 αλλά σίγουρα δεν τον συστήνω αφού χάνεις κανάλια το βράδυ. Ψάχνω τώρα να βάλω ή gebertini 150 ή κανένα 1,80 (ήθελα mabo αλλά δεν βρίσκω στην Αθήνα)
Φιλε πιτσος,
Επειδη κανω μια σκεψη να βαλω και ενα wave πιατο, μπορεις να μου πεις πια καναλια χανεις το βραδυ ?

Φιλε glaros,
Εγω το εχω απο αγγλια που χρησιμοποιησα διευθυνση φιλου.Αν το παρεις απο εδω περαν του ποσου που θα πληρωσεις να το παρεις (περιπου 600 ευρω)
θα εχεις να δινεις και ταβατζιλικη απο 100 εως 200 το χρονο και καλα για service (ετσι το λενε).Αν το παρεις απο αγγλια πληρωνεις το κουριερ που θα στο φερει.
Τωρα για το site,εχω ακουσει καλα πραγματα,προσωπικη πειρα δεν εχω ομως και γλυτωνεις το ταβατζιλικη αν θες πληρωνωντας περιπου 50 ευρω για να εχεις τα account details.
Ελπιζω να βοηθησα.

Οντως, σε ενα μαγαζι που ρωτησα εδω, ζηταγε πανω απο 1000αρικο για ολο το πακετο (πιατο,εγκατασταση κλπ) συν, φανταζομαι, τα κερατιατικα το χρονο που λες..
Βεβαια, αν προκυψει προβλημα με την συσκευη, θα πρεπει να την στειλεις Αγγλια για επισκευη-αντικατασταση. Για τηλεφωνικη τεχνικη βοηθεια θα πρεπει να παρεις το sky με αποκρυψη, σωστα?

Καποιος ειπε οτι πηρε την καρτα απο το site αυτο, και το box απο αλλο γιατι ηταν φτηνοτερο. Πως γινεται αυτο, δεν θελουν παντρεμα? Νομιζα οτι σου στελνουν το πακετο ενεργοποιημενο, μπορεις να το κανεις απο εδω?

Τι χρειαζεσαι τα account details?

Σ'ευχαριστω και παλι -bye-

Τα account details τα χρειαζεσαι για να μπορεις να αλλαζεις πακετα και να αλλαζεις τα στοιχεια πληρωμης σου στο mysky που δημιουργεις ενα account.

Μπορεις να παρεις μονο την καρτα απο αυτους και να παρεις κουτι απο αλλου
και να κανεις την ενεργοποιηση μονος σου (προσοχη μην παρουν χαμπαρι οτι εισαι εκτος UK).
Δεν χρησιμοποιεις αποκρυψη γιατι φαινεται.Υπαρχει βεβαια τροπος.

Οταν μου ηρθε απο UK δεν ηταν ενεργοποιημενη η υπηρεσια γιατι δεν ζητησα εγκατασταση,(ειπα θα το κανω μονος μου) τους πηρα τηλ. και σε ενα τεταρτο ολα OK.
-bye-

Δεν έχω πάει όλη τη λίστα βήμα βήμα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά τα HD ta βγάζω όλα και σε κακοκαιρία.
Σε καλοκαιρινή κακοκαιρία, όπως πριν 10 μέρες δεν έπιανε κανένα κανάλι. Πόσο συχνά συμβαίνουν όμως?

Κατεβαίνει και ο Eurobird?

Απλά πραγματα .Κατεβαζεις το προγραμματακι Hide Ip Platinum και βαζεις οτι ip θελεις και τελειωνει .Επίσης μπορεις να βλέπεις και βιντεο από site που δεν σου επετρεπαν λόφω Ελλάδας :idea: Και τελειωνει το θεμα

4,5 μέτρα κάτοπτρο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απο κανέναν. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι κανεις στην Αθήνα δεν έχει τέτοιο κάτοπτρο. Σοβαρα σας μιλάω μου ερχεται να πάω μια βολτα στον ΣΚΑΪ να ζητήσω, αν με αφήνουν φυσικά, να δοκιμάσω τον δέκτη σε συνθήκες γύρω στα 4,5 μέτρα. Έτσι για να έχουμε μια αναφορά ρε παιδί μου.

Kipros me 4,2m bbc 24/7 me i xoris kakokeries

Yπάρχει τελικα καποιος σχετικά ευκολος και οικονομικα λογικος τρόπος να γίνει καποιος συνδρομητης στο Sky Digital HD?

Mε ενδιαφερει αμεσα και εχω μπλεχτει αρκετα ...

Yπάρχει τελικα καποιος σχετικά ευκολος και οικονομικα λογικος τρόπος να γίνει καποιος συνδρομητης στο Sky Digital HD?

Mε ενδιαφερει αμεσα και εχω μπλεχτει αρκετα ...

www.skysatinternational.com
Δινεις και 45 euros μια φορα και εχεις τα στεοχεια σου τα οποια διαχειριζεσαι κατα βλυληση χωρις κερατιατικα.
Οσον αφορα το κουτι συνηθως δεν βγαζει βλαβες αλλα κι αν βγαλει σιγα τα αυγα υπαρχουν ανταλλακτικα που ερδχονται απο το stacure σε χρονο dt.
Μην κολας προχωρα θα αποζημιωθεις με το παραπανω. Μη δωσεις σε λαμογια ουτε ενα ευρω.
Νικος

Κοιτα τα παραπανω post, δεν νομιζω να υπαρχει ευκολοτερος τροπος.