Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Τα account details τα χρειαζεσαι για να μπορεις να αλλαζεις πακετα και να αλλαζεις τα στοιχεια πληρωμης σου στο mysky που δημιουργεις ενα account.

Μπορεις να παρεις μονο την καρτα απο αυτους και να παρεις κουτι απο αλλου
και να κανεις την ενεργοποιηση μονος σου (προσοχη μην παρουν χαμπαρι οτι εισαι εκτος UK).
Δεν χρησιμοποιεις αποκρυψη γιατι φαινεται.Υπαρχει βεβαια τροπος.

Οταν μου ηρθε απο UK δεν ηταν ενεργοποιημενη η υπηρεσια γιατι δεν ζητησα εγκατασταση,(ειπα θα το κανω μονος μου) τους πηρα τηλ. και σε ενα τεταρτο ολα OK.
-bye-
Έχω μπερδευτεί λιγάκι... θέλω να πάρω sky (ενδιαφέρομαι πιο πολύ για hd) και έχω φίλο στην Αγγλία ο οποίος μπορεί να με βοηθήσει. Αρχικά, θέλω να πάρω μόνο τον εξοπλισμό από αυτούς... να το παραλάβει ο φίλος μου και να μου τον στείλει Ελλάδα. Για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία όμως από όσο κατάλαβα, πρέπει να καλέσω στην sky???? Είναι προτιμότερο να την ενεργοποιήσει ο φίλος μου από Αγγλία, ή μπορώ να το κάνω και εγώ από Ελλάδα? Έστω ότι τελικά, ενεργοποιώ την υπηρεσία και είμαι ok...χρειάζεται να είμαι σε συνεχόμενη επαφή με τον φίλο μου για επαφή με την sky, ή μπορεί να γίνει και από Ελλάδα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

www.skysatinternational.com
Δινεις και 45 euros μια φορα και εχεις τα στεοχεια σου τα οποια διαχειριζεσαι κατα βλυληση χωρις κερατιατικα.
Οσον αφορα το κουτι συνηθως δεν βγαζει βλαβες αλλα κι αν βγαλει σιγα τα αυγα υπαρχουν ανταλλακτικα που ερδχονται απο το stacure σε χρονο dt.
Μην κολας προχωρα θα αποζημιωθεις με το παραπανω. Μη δωσεις σε λαμογια ουτε ενα ευρω.
Νικος

Σε αευχαριστώ πολυ για τα φωτα σου !!

Δηλαδη , παραγγελνω :

αυτο :
http://www.skysatinternational.com/...category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=75

και αυτο :
http://www.skysatinternational.com/...category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=75

και μου τα στέλνουν ετοιμα ενεργοποιημενα ?

..Γνωρίζεις μήπως και τον χρόνο που χρειάζεται για να ελθει η παραγγελια στα χερια μου ?

Έχω μπερδευτεί λιγάκι... θέλω να πάρω sky (ενδιαφέρομαι πιο πολύ για hd) και έχω φίλο στην Αγγλία ο οποίος μπορεί να με βοηθήσει. Αρχικά, θέλω να πάρω μόνο τον εξοπλισμό από αυτούς... να το παραλάβει ο φίλος μου και να μου τον στείλει Ελλάδα. Για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία όμως από όσο κατάλαβα, πρέπει να καλέσω στην sky???? Είναι προτιμότερο να την ενεργοποιήσει ο φίλος μου από Αγγλία, ή μπορώ να το κάνω και εγώ από Ελλάδα? Έστω ότι τελικά, ενεργοποιώ την υπηρεσία και είμαι ok...χρειάζεται να είμαι σε συνεχόμενη επαφή με τον φίλο μου για επαφή με την sky, ή μπορεί να γίνει και από Ελλάδα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα,

Ναι πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία καλώντας στον Sky. Στην περίπτωση που έχεις καλή εξοικείωση με τα Αγγλικά είναι προτιμώτερο να το ενεργοποιήσεις εσυ απο εδώ καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης (φροντίζοντας οποσδήποτε να έχεις απόκρυψη απο τον αριθμό που θα καλέσεις). Στη περίπτωση που τα Αγγλικά σου είναι σε επίπεδο lower θα έχεις πρόβλημα να καταλάβεις τους Ινδούς (η τελοσπάντων την αγγλική προφορά της καθημερινότητας τους) που δουλεύουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Θα χρειαστείς σε κάθε κλήση που θα κάνεις να έχεις τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί ως διεύθυνση ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ συνεπώς το τελευταίο ερώτημα σου καλύπτεται απο εδώ.

Απλά για να σου ρίξω και μερικά σκουλίκια στο μυαλό, τα hd κανάλια τους είναι άπαιχτα!!!!

Θα χρειαστείς σε κάθε κλήση που θα κάνεις να έχεις τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί ως διεύθυνση ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ συνεπώς το τελευταίο ερώτημα σου καλύπτεται απο εδώ.
Ok, μετά την ενεργοποίηση, υπάρχει περίπτωση να ξαναχρειαστώ να τους καλέσω (πλην βέβαια τεχνικού προβλήματος)? Στα πρόγραμμα των αθλητικών, υπάρχει περίπτωση να πετύχω και ελληνικό ποδόσφαιρο?

Ok, μετά την ενεργοποίηση, υπάρχει περίπτωση να ξαναχρειαστώ να τους καλέσω (πλην βέβαια τεχνικού προβλήματος)? Στα πρόγραμμα των αθλητικών, υπάρχει περίπτωση να πετύχω και ελληνικό ποδόσφαιρο?

θα τους χρειαστεις μονο σε περιπτωση που εχεις καποιο προβλημα αλλιως οτιδηποτε αλλο το κανεις απο το Internet.

Τα αθλητικα τους δεν ειναι τιποτα το super.Τα καλα τα πληρωνεις extra.Ελληνικο ποδοσφαιρο...μπα δεν νομιζω...τυχαιο???

Last edited:

Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής στο sky στην Αγγλία και θα το φέρω στην Ελλάδα τώρα σε 2 βδομάδες.
Σκέφτομαι να βάλω το κάτοπτρο gibertini OP150, ή το αντίστοιχο 1,2 m.
ξέρετε αν ο amstrad DRX890 αποκωδικοποιητής που έχω μπορεί να χειριστεί αλλες θέσεις εκτός από την 28.2_5E ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Επίσης επείδη διάβαζα και τις προηγούμενες σελίδες, 600 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά ρε παιδιά για να παραγγείλεις το πακέτο από το internet, ειδικά όταν στην Αγγλία στα φέρνουν τσάμπα. Δηλαδή ακομά και εισιτήρια να κλείσεις και να πεταχτείς στο Λονδίνο πιο φτηνά θα σου έρθει...

Επίσης επείδη διάβαζα και τις προηγούμενες σελίδες, 600 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά ρε παιδιά για να παραγγείλεις το πακέτο από το internet, ειδικά όταν στην Αγγλία στα φέρνουν τσάμπα. Δηλαδή ακομά και εισιτήρια να κλείσεις και να πεταχτείς στο Λονδίνο πιο φτηνά θα σου έρθει...

και πως θα αποφύγεις το τεχνικό που θα έρθει να σου κάνει εγκατάσταση-ενεργοποίηση ?

Ο HD δεκτης που δινει το Sky τι χωριτηκοτητος σκληρο εχει ?

Ο HD δεκτης που δινει το Sky τι χωριτηκοτητος σκληρο εχει ?

O Thomson που εχω εγω ειχε 320 GB αλλα δεν ειναι ολα δικα μας. Τα 120-140GB ελεγχονται απο τον Sky (anytime) και τα υπολοιπα απο εας αλλα μη σκας ενα προγραμματακι sky+ και παιρνεις οποο δισκο θελεις. Εγω εχω βαλει μεσα 1Τ και παει σφαιρα.
Αν θελεις μεγαλο δισκο κοιτα το νεο κουτι που δινει ο sky amstrad με δισκο 1,5Τ
Νικος

Σε αευχαριστώ πολυ για τα φωτα σου !!

Δηλαδη , παραγγελνω :

αυτο :

και αυτο :

και μου τα στέλνουν ετοιμα ενεργοποιημενα ?

Ελπιζω να εκανες δουλεια,
Ναι ετσι οπως τα γραφεις,
Αν παρεις και τα δυο απο αυτους ζητας να την εχουν ενεργοποιημενη αν οχι παιρνεις εσυ τηλεφωνο και δινεις τα στοιχεια του κουτιου και η ενεργοποιηση γινεται αμεσα.
Νικος

και πως θα αποφύγεις το τεχνικό που θα έρθει να σου κάνει εγκατάσταση-ενεργοποίηση ?

Του λες οτι θα κανεις την εγκατασταση μονος σου.

ξέρετε αν ο amstrad DRX890 αποκωδικοποιητής που έχω μπορεί να χειριστεί αλλες θέσεις εκτός από την 28.2_5E ;
Δεν μπορει να δει αλλες θεσεις δορυφορων.

Του λες οτι θα κανεις την εγκατασταση μονος σου.

τότε καλό θα ήταν να υπάρχει ένα μαγαζί πχ κάπου στο λονδίνο να μπεις μέσα, να πάρεις δέκτη+συνδρομή, να σου κάνει ενεργοποίηση επιτόπου κιόλας και να γυρίσεις ελλάδα με το πακέτο !!

Χτες που ρωτησα καποιο μαγαζι ελληνικο μου ειπε 730 για το skybox HD συν την καρτα και 850 αν θελω δεκτη με 1ΤΒ σκληρο ....

Τι γνωμη εχετε για αυτες τις τιμές ?

Χτες που ρωτησα καποιο μαγαζι ελληνικο μου ειπε 730 για το skybox HD συν την καρτα και 850 αν θελω δεκτη με 1ΤΒ σκληρο ....

μετά για κάθε χρόνο θέλει και ανανέωση ?? σου δίνει τα στοιχεία της συνδρομής ?? βασικά αφού υπάρχουν τα μαγαζιά του εξωτερικού ποιος ο λόγος ??

Πολλα λεφτα για κατι που μπορεις να εχεις φτηνοτερα

Αυτος εδω τι λεει ? Ειναι αξιοπιστος ?

http://smart2check.net/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=35_45&products_id=154

Για πειτε μου αν αξιζει αυτο το πακετο και το παραγγελνω αμεσως !!

Επισης , θα χρειαστώ twin lnb για το skybox HD ?

ουπς ...μολις ειδα οτι εχει :
Terms:
Minimum Subscription period 12 months,
Admin Hosting fee thereafter 100GBP
Must subscribe to at least one mix pack plus HD Mix*

Αυτος εδω τι λεει ? Ειναι αξιοπιστος ?

http://smart2check.net/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=35_45&products_id=154

Για πειτε μου αν αξιζει αυτο το πακετο και το παραγγελνω αμεσως !!

Επισης , θα χρειαστώ twin lnb για το skybox HD ?

ουπς ...μολις ειδα οτι εχει :
Terms:
Minimum Subscription period 12 months,
Admin Hosting fee thereafter 100GBP
Must subscribe to at least one mix pack plus HD Mix*

Παλια ηταν αξιοπιστος,
Τωρα οχι, εξαφανιζεται στα καλα καθουμενα και τον ψαχνεις και σπανε τα νευρα σου,
Δεν θα το συνιστουσα ακομα κι αν ηταν ο μοναδικος dealer.
Νικος