Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

μετά για κάθε χρόνο θέλει και ανανέωση ?? σου δίνει τα στοιχεία της συνδρομής ?? βασικά αφού υπάρχουν τα μαγαζιά του εξωτερικού ποιος ο λόγος ??

Οχι δεν σου τα δινουν για να σε αρμεγουν!
Νικος

Χτες που ρωτησα καποιο μαγαζι ελληνικο μου ειπε 730 για το skybox HD συν την καρτα και 850 αν θελω δεκτη με 1ΤΒ σκληρο ....

Τι γνωμη εχετε για αυτες τις τιμές ?

Ακριβος υπαρχουν πολυ φθηνοτερες τιμες στο εξωτερικο και ανθρωποι αξιοπιστοι.
Σας ειπα πιο πανω για καταστημα που απλα δινεις 45 λιρες παραπανω και εχεις τα στοιχεια της συνδρομης σου και κανεις οτι θελεις. Αν παλι δεν θελεις να δωσεις το εξτρα 45αρι( μεγα λαθος κατα τη γνωμη μου) απλα τους ενοχλεις οταν εχεις προβλημα και σε χρεωνουν για την καθε υπηρεσια που ζητας ενα τελος.
Νικος

[Αυτος εδω τι λεει ? Ειναι αξιοπιστος ?]

http://smart2check.net/zencart/index.php?main_page=product_info&cPath=35_45&products_id=154

Αγαπητέ tigex,

είμαι συνδρομητής απο τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μέσα απο το forum έμαθα πως για την αγορά του Sky υπάρχουν δυο site: Skysat http://www.skysatinternational.com/
και το Skycards
http://www.skycards.eu/

Προτίμησα το πρώτο γιατί μπορείς με 45 ευρώ να αγοράσεις και τα στοιχεία της συνδρομής σου έτσι ώστε να κάνεις sign in στην υπηρεσία του Sky για να βλέπεις τον λογαριασμό σου(πολύ χρήσιμο).

Το πακέτο μου κόστισε 600,00 ευρώ (τον Φεβρουάριο του 2010) και περιλαμβάνει:
Sky HD Box μαζί με τα μεταφορικά, Sky Viewing Card και το δικαίωμα αγοράς των στοιχείων της κάρτας. Έχω το world pack του SKY μαζί με τα HD κανάλια και το ESPN.

Μου έστειλαν πρώτα το Sky box με κούριερ και μετά απο μια βδομάδα ήρθε και η κάρτα. Ενεργοποιήθηκα σε μια μέρα αφότου ήρθε η κάρτα. Το πακέτο όπως θα διάβασες πιστεύω και στο forum, δεν παίζεται. Ακόμη και στα SD κανάλια η εικόνα είναι εκπληκτική.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, μην ψάχνεσαι άσκοπα...Αυτοί οι δύο θα σου κάνουν την δουλειά. Αν είσαι αποφασισμένος και διαθέτεις τα..ευρά, προχώρα και δεν θα το μετανιώσεις!

Καλή σου μέρα:a0210:

Last edited:

Τα αθλητικα τους δεν ειναι τιποτα το super.Τα καλα τα πληρωνεις extra.Ελληνικο ποδοσφαιρο...μπα δεν νομιζω...τυχαιο???

Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, τα αθλητικά τους είναι καλύτερα απο αυτά που έχουμε στην Ελλάδα, σαφώς το συνδρομητικό της Ελλάδας δείχνει περισότερους αγώνες αλλά απο ποιότητα, υπηρεσίες, περιγραφή, γραφικά οι άνθρωποι είναι χρόνια μπροστά σε σχέση με εμάς. Όταν μιλάς για extra τι ένοείς; για τα HD;

Δεν ειναι μεσα στο πακετο το πρωταθλημα ποδοσφαιρου.
Αυτο ειναι extra.To espn για παραδειγμα ειναι και αυτο extra.
Τα δικα τους καναλια δειχνουν cricket και rugby επι το πλειστον.

Τα skysports έχουν την premiere league και το ισπανικό πρωτάθλημα. Επίσης έχει και έναν αριθμό αγώνων απο την championship. Όντως δείχνουν αρκετό rugby αλλά το cricket δεν είναι τόσο συχνό όσο το περιγράφεις. Επίσης έχει champions league σε απίστευτη ποιότητα, αναλύσεις interactive υπηρεσίες για να διαλέξεις ποιον αγώνα θες να δεις. Τέλος το espn προσθέτει έναν αγώνα απο την αγγλική Premiere league αλλά και τους σημαντικότερους αγώνες απο Σκωτία, Ιταλία, Γερμανία αλλά είναι κανάλι το οποίο έχει επιπλέον αθλήματα που στην Ελλάδα δεν πολυ βλέπουμε όπως το American Football, Baseball, Nascar. Αν λάβεις υποψιν ότι όλα τα παραπάνω τα έχεις σε HD (με την extra χρεωση των 10 λιρών) αλλά και κάλυψη αγώνων σε 3D (η nova επιλεκτικά καλύπτει HD ενώ οι άνθρωποι επιλεκτικά καλύπτουν σε 3D) και σύντομα θα έχουν 3 κανάλια σε 3D. Τα κανάλια του skysports έχουν τρομερές interactive υπηρεσίες.

Last edited:

Ξέχασες και το άπειρο τένις που τα βλέπεις όλα σε native hd και τραβάς τα μαλιά σου.
Εμένα το πιό κ@υλωτικό από όλα είναι τα pre game shows πριν από παιχνίδια τσάμπιονς λίγκ. Τα περυσινά βιντεάκια του Μέσι θα περάσουν χρόνια να τα ξεχάσω.

Δηλαδη για να βλεπω Champions κ Premiere League χρειαζεται κατι παραπανω απο αυτο το πακετο

entertainement packs-skymovies-skysports ??

Να ρωτησω και παλι μηπως γνωριζει κανεις, χρειαζομαι twin lnb για το skybox hd ?

Μου έστειλαν πρώτα το Sky box με κούριερ και μετά απο μια βδομάδα ήρθε και η κάρτα. Ενεργοποιήθηκα σε μια μέρα αφότου ήρθε η κάρτα.

Η καρτα δεν σου ηρθε ενεργοποιημενη ?

Πιστευεις οτι ο σκληρος δισκος που εχει ειναι αρκετος ή καλυτερα να παραγγειλω τον 1ΤΒ ?

Eιχα παρει παλαιοτερα (2004) μια γευση απο SKY DIGITAL , καθως ημουν συνδρομητης για 1 χρονο , αλλα τον ειχα αγορασει απο εδω.Τοτε μου ειχαν δωσει και εναν φακελο με τα στοιχεια συνδρομητη τον οποιο τον εχω ακομα!!!!
Καθως και τον δεκτη (SD panasonic) και φυσικα την καρτα , αλλα δυστυχως ειναι αχρηστα πλεον .

Η καρτα δεν σου ηρθε ενεργοποιημενη ?

Πιστευεις οτι ο σκληρος δισκος που εχει ειναι αρκετος ή καλυτερα να παραγγειλω τον 1ΤΒ ?

Eιχα παρει παλαιοτερα (2004) μια γευση απο SKY DIGITAL , καθως ημουν συνδρομητης για 1 χρονο , αλλα τον ειχα αγορασει απο εδω.Τοτε μου ειχαν δωσει και εναν φακελο με τα στοιχεια συνδρομητη τον οποιο τον εχω ακομα!!!!
Καθως και τον δεκτη (SD panasonic) και φυσικα την καρτα , αλλα δυστυχως ειναι αχρηστα πλεον .

• Πρώτα έρχεται ο δέκτης & μετά η κάρτα. Μόλις παραλάβεις την κάρτα, στέλνεις email στον skysat ότι παρέλαβες και συνήθως μέσα σε 24 ώρες "πλημμυρίζει" η οθόνη σου με σήμα HD απο τον Sky!

• Μου στείλανε τον Pace HD δέκτη με 160 GB δίσκο. Για μένα είναι υπέρ-αρκετός αφού δεν γράφω ταινίες ή μάτς εκτός..απο σπέσιαλ περιπτώσεις (πχ έχω τον περσινό τελικό champions league) που θα γράψω κάτι, θα το δώ και μετά θα το σβήσω..Να σημειώσω πως το anytime το έχω στο off. Το 1 ΤΒ θα σου χρειαστεί μόνο αν θές να γράφεις πολύ πράμα...

pitsos & kover έχουν απόλυτο δίκιο για τα αθλητικά του sky. Έβλεπα σε Native HD πρίν λίγες μέρες ευρωπαικό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Βουδαπέστη. Με σούπερ κάλυψη απο το eurosport ενώ στην ΝΕΤ μετέδιδε ο...Σεφερλής.
Κάθε Σαββατοκύριακο στα ντέρμπυ της Πριέμιερ Λίγκ η μετάδοση είναι ιεροτελεστία...με σούπερ γραφικά, σχολιασμό απο Andy Gray κλπ.
Και τέλος, τα μάτς Τσάμπιονς Λίγκ ξεκινάνε μισή ώρα πριν την σέντρα, με μίνι αφιέρωμα στην πόλη που φιλοξενεί τον αγώνα και με σχόλια απο ανθρώπους-στάρ του ποδοσφαίρου και όχι για παράδειγμα απο την..
Έρρικα Πρεζεράκου!!

ΥΓ. Η σύγκριση με την Νόβα δεν πρέπει να γίνεται...

Γίνεται να χρησιμοποιήσω δέκτη dreambox με sky (και να έχει και τις διαδραστικές υπηρεσίες)?

Γίνεται να χρησιμοποιήσω δέκτη dreambox με sky (και να έχει και τις διαδραστικές υπηρεσίες)?

Νομιζω διαδραστικες υπηρεσιες εκτελουνται μονο μεσω του ιδιοκτησιακου δεκτη.
Παλι καλα που η καρτα δουλευει με module και σε αλλους δεκτες.
Νικος

Οταν λες module τι εννοεις???
Regards dbfan

Κάθε Σαββατοκύριακο στα ντέρμπυ της Πριέμιερ Λίγκ η μετάδοση είναι ιεροτελεστία...με σούπερ γραφικά, σχολιασμό απο Andy Gray κλπ.

Μιλας ομως για ποσους αγωνες τα σαββατοκυριακα ?
Ειχα τα αθλητικα και τα εκοψα.Τωρα αν κατι εχει αλλαξει ΟΚ παω πασο.
Παντως να βλεπω εναν αγωνα μονο και μονο για την καλη εικονα που εχει,
δεν το κανω,με ενδιαφερει και το αγωνισμα.Τωρα για πρεμιερ λιγκ θα ηθελα να βλεπω και αλλους αγωνες και οχι μονο μια την επιλογη ενος αγωνα το σαββατοκυριακο.

Οταν λες module τι εννοεις???
Regards dbfan

Τις γνωστες μοντουλες. Αν δεν κανω λαθος (αν κανω διρθωστε με) η diablo συνεργαζεται με την νομιμη καρτα του Sky και την ανοιγει τοποθετωντας την (μεσα στο module) και ολο αυτο στην Common interface του δεκτη που εχουμε.
Ετσι δεν χρειαζομαστε ιδιοκτησιακο δεκτη χανουμε ομως απο τις δυνατοτητες οπως τελειο EPG και προγραμματισμο εγγραφων διπλο tuner διδραστικες υπηρεσιες box office, anytime να σημειωσω μονο μερικα.
Νικος

Το epg ειναι το πιο σημαντικο για μενα.
Regards dbfan

Το epg ειναι το πιο σημαντικο για μενα.
Regards dbfan
Με λίγα λόγια καλύτερα να μην κοιτάω τις εναλλακτικές και να προτιμήσω το μαμά sky.... Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Με λίγα λόγια καλύτερα να μην κοιτάω τις εναλλακτικές και να προτιμήσω το μαμά sky.... Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Αν εννοεις τον δεκτη του σκαι θα τον παρεις ουτος η αλλως ....απλα μπορεις να βαλεις την καρτα σου και σε αλλο δεκτη χανοντας αυτα που γραφτηκαν παραπανω αλλα θα μπορεις να γραφεις και να μεταφερεις αυτα που εγραψες αλλου.Απλα δεν θα εχεις epg τοσο καλο οσο του δικου τους δεκτη για να προγραμματιζεις εγραφες.